Aile & Toplum Görüldü yediğimiz kişiye yazmaya devam etmeli miyiz? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sürekli görüldü yiyince sanırım hayatımdan defol demesi gibi bir şey olsa gerek. Güncellemeler+1 yıl Anlaşılan görüldü yediğimiz vakit o insanı unutacağız 😃 Görüldü yediğimiz kişiye yazmaya devam etmeli miyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır ben etmem 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle bu demek oluyor ve buna devam eden kişi zavallıdir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görüldü diye yazanların direkt engellenmeleri gerekir. Daha sinsi tavırları olanlara başka şeyler düşünülür. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir olur hadi işi vardı dersin iki olur beklersin ama 3 olmaz... Yol alınır yol verilir... 0 0 Yorumla
YazarK Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Seni muhtemelen kafaya takmıyodur sende o yazdığında takma 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben devam etmem yazmaya işim gücüm var zaten uğraşamam o kadar 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sürekli görüldü atıyorsa o kişiyle muhattap olmamaya başlarım 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben uyarırım sonra da baktı yine yapıyor direk böyle böyle ettin dediğim halde sonra çıkarırım. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Etmemelisin her açıdan yanlış egosu tatmin olur veya iyice bıkar engeli basar 0 0 Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eger hasta ya da bir sıkıntısı olmadığını düşünüyorsam ısrarcı olmam. 0 0 Yorumla
Ziyangillerdenn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Hiçbir zaman yazmadım tepki de göstermem ne kadar önemli bir kişi olursa olsun açıklaması olmalı 0 0 Yorumla
Ekinn11 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Görüldü atması sana cevap vermeye tenezzül etmemesi demek oluyor. Hadi diyelim bi kere olur iki kere olur ama sürekli sürekli oluyorsa sorun oluşturur. Ben yazmaya devam etmezdim. 0 0 Yorumla
Orion35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl bir duygu acaba? Bakıma gelmedi hiç atmamaya da çalışıyorum 0 0 Yorumla
jamesis07 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Yazacak bir şey yoksa ve haklı da görüldü atmaya Onun dışında yazmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır asla ben devam etmem bu saygısızlık 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu küfür gibi bisey 0 1 Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Bak en ayar olduğum şey bir aramama dönmeyen birde mesajı görüp vvp yazmayana Yorumla
Eskimeyenserseri Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Engelle gitsin işi düşer muhakkak 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Mesajıma cevap vermeyene ölsemde yazmam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. hayır tabiki de 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. sadece bir hakkı var 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Duruma bağlı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ben etmem
Kesinlikle bu demek oluyor ve buna devam eden kişi zavallıdir diye düşünüyorum
Görüldü diye yazanların direkt engellenmeleri gerekir. Daha sinsi tavırları olanlara başka şeyler düşünülür.
Bir olur hadi işi vardı dersin iki olur beklersin ama 3 olmaz... Yol alınır yol verilir...
Seni muhtemelen kafaya takmıyodur sende o yazdığında takma
Ben devam etmem yazmaya işim gücüm var zaten uğraşamam o kadar
Sürekli görüldü atıyorsa o kişiyle muhattap olmamaya başlarım
Ben uyarırım sonra da baktı yine yapıyor direk böyle böyle ettin dediğim halde sonra çıkarırım.
Etmemelisin her açıdan yanlış egosu tatmin olur veya iyice bıkar engeli basar
Eger hasta ya da bir sıkıntısı olmadığını düşünüyorsam ısrarcı olmam.
Hiçbir zaman yazmadım tepki de göstermem ne kadar önemli bir kişi olursa olsun açıklaması olmalı
Görüldü atması sana cevap vermeye tenezzül etmemesi demek oluyor. Hadi diyelim bi kere olur iki kere olur ama sürekli sürekli oluyorsa sorun oluşturur. Ben yazmaya devam etmezdim.
Nasıl bir duygu acaba? Bakıma gelmedi hiç atmamaya da çalışıyorum
Yazacak bir şey yoksa ve haklı da görüldü atmaya Onun dışında yazmaya gerek yok
Hayır asla ben devam etmem bu saygısızlık
Ben dellenip görüldü çocuğu derim
Bu küfür gibi bisey
Bak en ayar olduğum şey bir aramama dönmeyen birde mesajı görüp vvp yazmayana
hayir yazma direk engelle o kisiyi
naz yapıyor asik görüldü atıyorsa
Engelle gitsin işi düşer muhakkak
Kim olduğuna bağlı
Hayır bence gurur olmalı
Mesajıma cevap vermeyene ölsemde yazmam