Aile & Toplum Bu sıcaklarda dışarı çıkmak mantıklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Dışarısı ateş kazanı 🥵 Güncellemeler+1 yıl Aşkolar şu an çıkarsam kızarmış tavuğa dönerim en iyisi akşam çıkmak Bu sıcaklarda dışarı çıkmak mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence kişiye göre değişir ben mecbur değilsem çıkmazdım pek. zaten aşırı sıcak ama arkadaşlar falan varsa çıkardım belki de 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bu sıcakta dışarı çıkmak akıl işi değil yarından sonra biraz düşüş var allahtan 😅 ben de akşam çıkıyorum genelde çıkarsam 0 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Acilse kocaman bir şapka, bol güneş kremi ve en az bir litre soğuk suyla çıkabilirsin. Ya da akşam serinliğinde çık. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bugün beni bu sıcakta kimse dışarı çıkartamaz.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Helaal
supermaio Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Bayıltıcı sıcaklar işkenceye ne gerek var zaruri değilse 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Mantıklı değil ama bazı durumlarda mecbur kalınıyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. biz bu yaz terörü yeter be. etimle kemiğimle nefret ediyorum bu lanet mevsimden 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dışarda işin yoksa mantıklı değil ama mecburen çıktığımız oluyo. 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. klimalı yerde oturmalı 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İzmir 'deysen Eğer dışarı çıkarsan pişersin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ten beyaz, güneş kremi de kurtarmaz. 0 0 Yorumla
Lerawins Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır otur evinde klimanın yanına havası 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Mecbur değilsen hayır 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Fazlasıyla mantıksız ama çıkıyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Mantıklı değil 0 0 Yorumla
Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Senin gozlerin lensmi yaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Keremcan2021 +1 yıl İmkansiz ya 🤔🤔ozman sen uzaylisin kesin bu dunyada okdar guzek bakan bir kiz yook henüz Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Mantıksız 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı. Mucburen sahadayım 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mantıksız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence kişiye göre değişir ben mecbur değilsem çıkmazdım pek. zaten aşırı sıcak ama arkadaşlar falan varsa çıkardım belki de
Bu sıcakta dışarı çıkmak akıl işi değil yarından sonra biraz düşüş var allahtan 😅 ben de akşam çıkıyorum genelde çıkarsam
Acilse kocaman bir şapka, bol güneş kremi ve en az bir litre soğuk suyla çıkabilirsin. Ya da akşam serinliğinde çık.
bugün beni bu sıcakta kimse dışarı çıkartamaz..
Helaal
Bayıltıcı sıcaklar işkenceye ne gerek var zaruri değilse
Mantıklı değil ama bazı durumlarda mecbur kalınıyor
biz bu yaz terörü yeter be. etimle kemiğimle nefret ediyorum bu lanet mevsimden
Dışarda işin yoksa mantıklı değil ama mecburen çıktığımız oluyo.
klimalı yerde oturmalı
İzmir 'deysen Eğer dışarı çıkarsan pişersin
İşim yoksa çıkmıyorum.
Ten beyaz, güneş kremi de kurtarmaz.
Isin yoksa cikma
Hayır otur evinde klimanın yanına havası
Mecbur değilsen hayır
Fazlasıyla mantıksız ama çıkıyorum
Mantıklı değil
Senin gozlerin lensmi yaa
Değil
İmkansiz ya 🤔🤔ozman sen uzaylisin kesin bu dunyada okdar guzek bakan bir kiz yook henüz
Aksam cikmak en iyisi
Beyaz tenine yazık.
Mantıklı
mantıksız
Mantıksız
Mantıklı gelmiyor
Hiç değil hemde
Mantıklı
Mucburen sahadayım
Mantıksız
Çıkmayın