Cemaatlere sıcak bakmıyorum ama son zamanlarda kendi başıma bisi yapamadığımı fark ettim ve bu cemaatten insanlar bana genel kültürü yüksek, modern giyinimli ve dini anlamda da bilgili gelmeye başladılar ki bu insanların sonradan öğrendim bu cemaate bağlı olduklarını. ayrıca eğitime de sıcak bakıyorlar.
Ben birkaç kişiye göre böyle olumlu düşündüm diğer cemaatlere hala katıyim ama bu insanlar biraz bu cemaate sicaklastirdilar beni. Sizin bildikleriniz gördükleriniz var mı acaba nasıllar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşım yaa. Yspmayın bu kötülükleri kendinize. Arap diniyle hayatınızı rezil edeceğinize bilimsel gerçekleri Arap dininin ve muhammedin gerçeklerini öğrenin yaren ondan sonra kendini uzak durursun Arap dinine ait herşeyden
nakşibendiler bir tık daha iyi içine kapılmadan sohbetleri olarak
Naksibendiler kim oluyor o da mı cemaat
aynen semerkant idi serhendi vakfı oldu
Anladim çok teşekkür ederim
Girmeden once herkese bu sekilde davraniyolar bence cemaat yerine ilahiyatcilarla beraber olmak daha mantikli
Aslında abenim gördüklerim arkadaslarimdi uzaktan. Yani başta gizlemislerdi zaten sonradan ogrendim
Sevmiyorum dilenci gibi durmadan bişey istiyolar
Yakın arkadaşlarımdan bi kaçı eskiden onlarlaydı ve üzerlerinde iyi bi psikolojik etki bırakmadığını düşünüyorum
Kaç yaslarindalardi o zaman ve neden iyi bir erki birakmamislar
Şiddette görmüşler ve garip garip şeyler anlatmışlar anladığım kadarıyla işte ordan oraya ışınlanan hoca vs gibi saçma sapan hikayeler birde üstadları var peygamberden daha öok saygı duyuyolar tapıyo gibi garip yani ve lisede ayrıldılar
Hala gario garip tepkilsr veriyodu ne bilim üstlerinden atamamışlar
Ustadlari Süleyman hilmi Tunahan demj
Benim arkadaşım da çok ovüyordu ama peygamberden öte de görmüyordu ama aşırı saygı gösteriyordu. Çok teşekkür ederim bu arada
Güvenme derim cemaatleri
Yav boş ver
uzak olun
Direkt suleymanlilar için mi diyorsun?