Aile & Toplum Geceleri sıcaktan uyuyabiliyor musunuz? ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben uyuyamıyorum çok yer değiştiriyorum benim gibi böyle sorun yaşayan var mı? Geceleri sıcaktan uyuyabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Uyuyabiliyorum 0 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sabaha kadar evin heryerinde yatıyorum bende 0 2 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Aynı ben kskshasksj Yorumla Rastqele61 +1 yıl giriyorum duşa buz gibi çıkıyorum 5dk sonra yine aynı en sonunda şişme havuz alıp içine soğuk su koyup uyumak lazım :) Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gece uyuyorum da sabah sıcaktan terlemekten uyanıyorum 0 0 Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1.5 lt lik su şişesine sarılarak uyuyorum ben diğer türlü mümkün değil 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. geceleri serin oluyor yaf etki etmiyo fazla 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gece uyumuyorum sabaha kadar PlayStation 5'te takılıyorum. Gündüz sıcağını uyuyarak geçirmek daha iyi oluyor. 0 0 Yorumla
Kaan3595 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Klimayı ara ara açıyorum ama sürekli çalıştıramıyorum faturadan dolayı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fosur fosur tavanda aspiratörüm var serinletiyor kupkuru kalkıyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Uyurum burada havalar guzel 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geceleri çöl gibi buralar serin 0 2 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Ay ne guzel jshsjs Yorumla DertPaketEdition +1 yıl snsjd Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Klima var uyuyorum ya :D 0 1 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Ne güzel benımki küçük fayda etmiyor 😿
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıcakta uyuyamam o yüzden klima açıyorum 0 1 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Ne güzel benimki küçük fayda etmiyor 😿 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. zor uyuyorum bazen 0 3 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Allah yardımcımız olsun😿 Yorumla ErtugrulFurkan +1 yıl cümleten amin :D Yorumla ebrarbetul +1 yıl 😂😂 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uyuyorum klima var 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Başta uyuyamasamda sonra uyurum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyurum sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
Quinlan Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Bir ters bı düz yatıyorum bende fena sıcak oluyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. klima ile yaşıyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır nerede 0 6 Yorumla ebrarbetul +1 yıl 😿😿 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Sinirliyim Yorumla ebrarbetul +1 yıl Nıye? Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Görmemem gereken bütün tek hücreli aasalak türlerin hepsini görüyorum Yorumla ebrarbetul +1 yıl Ahahhahaha hadi ya Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Hayatım bu mıknatısım çekiyorum ama çareyi buldum Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Klima aciyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balkonda uyuyun 🤔 0 2 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Bizim balkon çok küçük boyum sığmaz hakshsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sığabildiğin kadar 😄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Zorda olsa uyuyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Uyuyabiliyorum
Sabaha kadar evin heryerinde yatıyorum bende
Aynı ben kskshasksj
giriyorum duşa buz gibi çıkıyorum 5dk sonra yine aynı en sonunda şişme havuz alıp içine soğuk su koyup uyumak lazım :)
Gece uyuyorum da sabah sıcaktan terlemekten uyanıyorum
1.5 lt lik su şişesine sarılarak uyuyorum ben diğer türlü mümkün değil
geceleri serin oluyor yaf etki etmiyo fazla
Gece uyumuyorum sabaha kadar PlayStation 5'te takılıyorum. Gündüz sıcağını uyuyarak geçirmek daha iyi oluyor.
Klimayı ara ara açıyorum ama sürekli çalıştıramıyorum faturadan dolayı
fosur fosur tavanda aspiratörüm var serinletiyor kupkuru kalkıyorum
Uyurum burada havalar guzel
Uyuyamıyorum
Geceleri çöl gibi buralar serin
Ay ne guzel jshsjs
snsjd
Klima var uyuyorum ya :D
Ne güzel benımki küçük fayda etmiyor 😿
Sıcakta uyuyamam o yüzden klima açıyorum
Ne güzel benimki küçük fayda etmiyor 😿
zor uyuyorum bazen