Ailemin bu tepkisi normal mi?

Arkadaşımla eve gidiyordum oradan bir çocuk mahalle girişinden çıkışına kadar bize baktı benim altımda şort vardı. Ve sonra ben ona ne bakıyorsun gibi bir işaret yaptım oda “bakamam mı mahalle benim” dedi. Bende bakamazsın tabiki bu benim vücudum dedim. Daha sonra karısı hadi ordan git şurdan dedi defalarca uyarmama rağmen hala devam etti ama ben saygımı yitirmedim benim üzerime yürüdü ve aynı şeyleri söylemeye devam etti sonra o çocuk geldi sen hayırdır falan dedi o sırada çocuğun annesi bana saydırıyordu. Dışarıdan bir beyfendi geldi ve yaşanılan sıkıntılar için özür diledi ve beni oradan uzaklaştırdı. Daha sonra ben eve gittim annem aradı ne oldu dedi durumu açıkladım ve bana dediği şey şu oldu adın çıktı onun kızı götü açık giyinmiş birisinde ona bakmış diye dedi bana… Nasıl anlatsam içimde böyle buruk bi his var ben yanlış bir şey yapmadım ki neden onlar bana bakıyor diye ben kendimi kısıtlayayım ki ya da neden kendimi savunmiyim ki. Ama ailem beni suçlu buluyor. Midem bulanıyor çok kötü hissediyorum ne olur bana bir şey diyin benim burada hatam be neden haklı olduğumu bildiğim halde hem korkuyorum hem midem bulanıyor neden.. lütfen söyleyin

Ailemin bu tepkisi normal mi?