Sığınmacıların misafirlikleri artık sonlansın mı, yoksa savaş denilen ama savaşa benzemeyen şey bitene kadar kalsınlar mı?
Gitsinler.
Kalsınlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sığınmacıların misafirlikleri artık sonlansın mı, yoksa savaş denilen ama savaşa benzemeyen şey bitene kadar kalsınlar mı?
Tatillerde, bayramlarda ülkelerini ziyarete gidebiliyorsalar eğer burada kalmanın anlamı nedir? ilk zamanlar kadın ve çocukların burada olmasını güvende olmalarını elbette istedim fakat her şeyin bir süresi vardır. Kadınlar çocuk doğurmaya devam ettiler ve asla o çocuklara bakmadılar (genelleme yapıyorum herkes için aynı durum mevcut değildir.) çocuklar ise eğitim bile alamadan okkuma-yazma öğrenmeden belirli bir yaşa geldiler. O çocuklar büyüdü bu topraklarda yaşayan kadınlara taciz etti. Şimdi ise biraz daha böyle sürerse şayet bu durum sürecek gibi duruyor, ülkemizdeki sığınmacı nüfusu bizim nüfusumuzu geçecek. Çoğunlukta olan her topluluk, millet bulunduğu ülkede hak iddia edecek asırlardır bu durum böyledir ki örneklerini haberlerde vs. gördük.
Gitsinler dedim
Aryık her mesim misafirliğin bitmesi gerektiğini düşünüyor. Bir video izledim vakti geçmiş.
m.youtube.com/watch
Kendi ülkelerinde çatışma ve can kaybı rejimi bittiği halde hâlâ Türkiyemizde yaşıyorlar elbette gitmeleri lazım. Türkiye Göçmenistan edilmek isteniyor resmen. Yol geçen hanı bir ülkenin durumu bu işte. SESSİZ İSTİLA artık sessiz değil...
Ben olsam ülkemde ne olursa olsun yine ülkemde kalırdım. Öleceğimi bilsem bile son nefesimi ülkemde verirdim. Bize atalarımız bunu öğretti. Onlar ne yapar bilemem. Ama ne olursa olsun ülkelerinde kalmalılar bence.
Cevap
4Cevap
gitsinler.
Asıl sorun mülteciler değil. Bizimkiler de avrupaya yayılmış durumda ama oranın sert kuralları var ve gittiği ülkenin vatandaşı gibi yaşıyorlar. Bizim kanunlar kaçak göçek iş yapmayı sevenlere göre olduğu için de mültecilerin yaptıkları göze batıyor. Sanki bizim halk çok kurallara uyuyormuş gibi...
misafirlik çok uzun sürdü. ev sahibine de acımak gerek. 25 yaş üstü okumayan çalışmayan bütün erkekler gitsin, türkiyede çalışanlara bir şey diyemiyorum onlar götürüyorlar sanayi ve tarım sektörünü. kadınlar ve çocuklar da gitsin ama hemen değil. öncelikle 25 yaş üstü bi halta yaramayanlar gitsin ülkelerini kalkındırsınlar burada durup bir taraflarını kaldıracaklarına
ülkemin daha fazla işgal edilmesini demografik yapsının değişmesini gelecekte çocuklarımızın torunlarımızın kendi ülkelerinde azınlık kalmaması için ve vergilerimizle beslenmelerini istemiyorum ülkemde mülteci istemiyorum
Onları bu ülkeye sokanlarin yedi ceddini...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?