Eltim normal mi?

Kısaca özetleyeyim.. Eltim denilen şahış durmadan herkesin içinde kocasını aşağlıyor. Biryere gitmeye kalkarız kavga ediyor devamlı arabada herkese yansıyor. En ufak birşeyde kavga etmek için bahane arıyor. Elinden telefon hiç düşmüyor, arada telefonda kendi kendine gülümsüyor. bir şey soruyorsun cevap vermiyor hııh diyip anlamadım diyor ama gözü telefonunda. Haliyle herkes geriliyor. Birgün eşim bana birşeyler söyledi bende sinirlendim eşime cevap veriyorum o (eltim) kalkmış bana cevap veriyor, aşağlamaya falan kalktı , ağzının içinde mırıldanıyor hayret bir şey falan diye. Az kalsin diyecektim bana bak ben senin Kocana benzemem diye neyse dedim nalet gelsin. noluyor buna anlamis degilim.

Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten artık ben bile rahatsız oldum, Pikniğe gittik 2-3 aile, Herkes Resim çekiniyor buda kızıyla kocasını çekecek, Çek şu kıllı bacaklarını gözüme sokmasan olmaz diye azarlıyor, Kaynımda napim Kazıyayım mı dedi? Her azarladığında kaynım bize bakıp ezilip büzülüyor. Eşimde sabah konuştu napıyorsun olum sen diye, napim ağbi çocuk için katlanıyorum kavga büyümesin diye susuyorum diyor. Sabahtan akşama kadar telefonda herkes telefon bağımlısı olmuş bu diyor. Pes dedik artık. Çocuğa bile bakmıyo
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Eltim normal mi?