Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten artık ben bile rahatsız oldum, Pikniğe gittik 2-3 aile, Herkes Resim çekiniyor buda kızıyla kocasını çekecek, Çek şu kıllı bacaklarını gözüme sokmasan olmaz diye azarlıyor, Kaynımda napim Kazıyayım mı dedi? Her azarladığında kaynım bize bakıp ezilip büzülüyor. Eşimde sabah konuştu napıyorsun olum sen diye, napim ağbi çocuk için katlanıyorum kavga büyümesin diye susuyorum diyor. Sabahtan akşama kadar telefonda herkes telefon bağımlısı olmuş bu diyor. Pes dedik artık. Çocuğa bile bakmıyo
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi kendini tutmuşsun. Sanırım telefonunda ilgisini çeken bir şey var
birileriyle yazışıyyor
Yakında çıkar kokusu
Belllıkı o normal değil yaa ve bı halt karıstırıyor
birikeriyle yazışıyor baktım çaktırmadan
Ya aldatma ya da bırılerıyle dedı kodu ama buyuk olasılık aldatma
dedikodu sanmıyorum, savaş oyununda yazışıyor
Kocasını aldatıyor olabilir mi
zihinsel belki bilemem ama habire tersliyor ne yapsa suç adam. Menemen aldık adam ekmeği bandı adamla bir kavgaya tutuştu vay efendim ekmek banmış menemene çatalla yememiş
Bence aldatıyor kocanın hiçbir yaptığını beğenmiyor sebebi de başka erkekler ile beraber gibi
benimde öyle süphem var, aldatma değil belki ama, başka erkekle veya erkeklerle yazışıyor gibime geliyor. 3 aile tatile gittik , 3 kadınız 3 erkek 3 çocuk, Biz iki kadın her işi yapıyorduk bu hiçbir şey yapmıyordu hep telefonda. Ortalığı bok götürse umrunda değildi, Denizden geldik, Dolmalar benden dedim hazırladım pişirmeye koydum, Makarna diğerindendi, eltimde siz yemekleri yaptınız ben sofrayı dizeyim dedi, biz gittim çamaşırları yıkamaya az dinelenlim dedik bi geldik ne sofra dizili ne bir şey hala telefon başında.
Bence aldatıyor
birde konuşma açıldı gece oturuyorduk kadınlar, Eşini aldatan kadınlardan bahs etti, işte bırakıp giden kocasını kaçan kadınlardan bahs etti, nasıl yapabılıyorlar falan dedi.
Bilmiyorum ama öyle diyenden korkacaksın
bilmiyorum artık bizim fikrimizimi almak istedi çaktırmadan. Yoksa belli olmasın diyemi konuyu açtı pek kestiremedim. Beni daha çok sinirlendiren habire höt höt yapması kaynıma, Masaya su bile getirse Adam olay oluyor , İyi tamam kes hemen böyle diyor. bir şey sorsa hemen azarlıyor. Kaynımada kızıyorum aslında Patlar ikitane ağzına yeter ulan de ama çok iyi bir insan onu kullanıyor işte. Ona böyle dayak atan sert haşin erkek lazım herhalde. bilemedim
Olabilir ama senin de iyi için dolmuş vusaya yazmakla rahatladın sanırım 😂
:))))) ıyyy itici kadın tipi yaa
Yurt ağzını bir daha yapmasın.
çingene değilim ben
Eltin tam dayaklık annem de öyle ya
bnce aldatıyor hatta bunu ıpatlayabılırız
ispatlamak derken?
ıspatlarım sana yollarım sen esıne oda kardesıne
ne saçmalıyorsun ya yuvamı yıkacağız. İşiniz gücünüz fitne fesatlık.
zaten yıklmiş
Yıkılıyorsa kendileri yıksınlar bize ne
sende bı an once asakı kurtar
anlamadım
Yanlış aslında kendini rezil ediyor
herkesin dikkatini çekti telefonda olması sabahtan akşama kadar telefonda
eltin dangalakmis
Kocası ezik galiba