Güncellemeler
+1 yıl
Belki yabancı bir cinle sevgili olurum diye, hem yakışıklı oluyor yabancılar..
Mesela her inançtan cin var: Müslüman, Hıristiyan, Ateist vs...
Peki farklı ırklardan cin var mı? Türk, Kürt, Laz, İngiliz, Alman , Yunan vs..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet var, ayni insanlar gibi onlarin da irki var, hatta savas bile yapabiliyorlar aralarinda
İfrit ne oluyo cin ama ifrit neler yapar nasil kurtulabilirim biliyomusunuz
İfritler, uc harfliler icerisinden bir kabile sadece, kötu 3 harfliler sinifina giriyor diye biliyorum, hayirdir insallah size ifritlerin musallat oldugunu nereden biliyorsunuz?
Ruh sagligimdan oldum çünkü ve goruyodumda yillardir uykumda cigliklarla uyaniyodum kesik başlar ölüler mezarliklar kanlı insanlar cirkin kiliktan kiliga girenler hayvanlar kopek suruleri saldiranlar bogmaya calisanlar ustume yuruyenler neler neler uyuyodum kolumu dürtüp cimcikleyip uyandiriyodu korkunc sesle
Tamam ama size musallat olanlarin ifrit oldugunu nerden biliyorsunuz, belki de sizdeki durum pskolojik, pskologa gitmeyi denediniz mi hic
Pskolojik durumla 3 harfliyi birbirinden ayirmak gerekir
Nasil kurtulcam ayet var ustimde ama hala duzelemedim sadece korkularim yuksek oranda azaldi uykumda boguyolardi bile beni kalkiyodum sıkıntılı gunlerim zehirdi. Bol bol salavat la ilahe illallah estagfurullah cek maneviyatla sen onlari yenceksin dedi gittigim yer bende yapamiyorum hergun usaniyorum duzelmicekmisim gibi geliyo yine kazanan onlar oluyo
Bana yazsana, sana bir yer soyleyecegim oraya git
Yok psikolojik degil eminim cunku gittigim yer azalmis ama hala var dedi cidden gece gordugum goruntuler hepsi gecti diher rahatsizliklarim var
Yaz bana bekliyorim
İfritlerden nasıl kurtulurum ifrit neler yapar 😪
Cin diye bir şey direkt yok ya dncndnckd
tabiki varr
Var tabiki
Var uzmanlık alanim
İfrit ne oluyo bende ifritler varmış ve çok rahatsızım hastaneye yatma derecesinde ruh sagligimi kaybettim.
@Semaa06 tanıdık bir hoca var yönlendiririm halleder kötübir kabile ifrit insana zarar verir
Çok kötüyüm kurtulamiyorum dergaha gidiyorum bir alime herkes duzeliyor orada 1.5 ssne oldu ben hala duzelemedim zaman mi aliuo onlarda zaman almis ama sadece gece görüntü korkularim cigliklarim gecti
@Semaa06 yok zaman almaz fazla öyle 3 ay belki nasıl basladi
Nakşibendi şeyhi Adiyamandaki mübarek gibi bi yer burasida muridleri filan var bana ayetimi verdi bol bol la havle la ilahe illallah salavat cekeceksin dedi bende tam teşebbüs yapamiyorum bi kac gun biraz cektim degusim yok
@Semaa06 cemaatlik. birsey yok ya ilmini bilen cozuyor
Dedim şeyhim ilac icim mi dedi iç sen dedigimi yapmiyosun yapanlar kurtuluyo bana dediler Babam ne diyosa harfiyen yap bende tam yapamiuorum devamli bende 13 14 senedir var olaylarda artiyo
Allaha yöneldim teslim ol bu kapida dediler kapandim namaza basladim derslerini aldim günlük cekiyorum ama eskiden eser kalmis sende dedi kapali makyajli fotomu gorunce bu kapi naksi kapisi tam teslim olmadikca ifritlerde gitmez dedi ruju filan birakcaksin çunku nefisi yenmek tam teslim olmak adina
@Semaa06 biraz abartmış sanırım bana öyle. geldi
Burası nakşi kapısı Duymussunuzdur yani tabi Allaha yonelmek guzel ama tamamen nefse guzel gelen seuleri birakcaksin mucadele edeceksin seytan cin gunah yoluyla beslenirmis
Nasil kurtulcam bilmiyorum eşime karsi suphe paranoyak takinti vesvese kafa yanmasi içi. Kalp carpintisi panik atak kurgu olaylari buyutme uyuyamama hicbir is guç yapamama ve yasayamacak hale gelme mutsuzluk hayattan kopma 😪