Gün boyu yengem ve arladaşımın doğum günü storylerini gördüm. Bakalım kim benim doğum günümü hatırlayacak

Kendi pastasını da kendi yapan bir eylül bırakıyorum buraya 😅
Gün boyu yengem ve arladaşımın doğum günü storylerini gördüm. Bakalım kim benim doğum günümü hatırlayacak

Kendi pastasını da kendi yapan bir eylül bırakıyorum buraya 😅
Bende kendi pastasını kendi alanım 😂
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🎉🥳🤩
Yok be özel olarak yapmadım yeğenim benden yapmamı istedi, 😅
Doğum günümü kutlayan olmadı zaten genelde kimse doğum günümü kutlamıyor. sadece bu sitede soru olarak paylaşmıştım burada ki arkadaşlarım ve üyeler kutlamıştı birde site mesaj attı klasik onun dışında kutlamıyorum gerçek hayatta hiç. zaten bana bir yerden sonra da çok anlamsız geliyor doğum günü kutlamak tabi ki de sevenleri olan insanlar kutlayabilir yani insan nasıl mutlu oluyorsa tabi ki de
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar..
Teşekürler
Ahmet Kaya yoldasin şarkısıyla
Doğum gününüzü kutlayayım
Doğum günüm bugün doğum günün diyorsun
Doğum günün kutlu olsun mutlu olsun sende gül senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene karakollar beni alır hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce
Doğum gününüzü ve yeni yaşını en kalbi en içten dileklerimle kutlar mutlu sağlıklı yıllar dilerim saygılar sevgiler sunuyorum
Ahmet Kaya'yı gerçektende çok seviyorum teşekkürler
Rica ederim pandemi olmasaydı bu süreçte parise gidip onun ve Yılmaz Güney in mezarını ziyaret edecektim nasip
iyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun🎊🎊
Doğum günüm günlerce kutlanır. Sağ olsun çevremde çok iyi dost arkadaşlarım ve en önemlisi ailem var. Her yıl en az 2 3 pasta kesiyoruz.
Cevap
39Cevap
mutlu yıllar
ama bunu bir tek ben yapıyorum sanıyordum kendi doğum günümün pastasını kendim yapmak :D
hatta kendi doğum günü pastasını sipariş vermek :D
Doğum gününü en kalbi duygularla tebrik eder hayırlı huzurlu mutlu bir ömür dilerim rabbimden 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Amin sağol
Daha yolun başında olan bir kadın için, hayatında umarım hep doğru insanlarla yürürsün. Allah iyi insanlara denk getirsin. Doğum günün kutlu olsun.
İnşallah 🥰
Gelecek ay bende yolun yarısına yaklaşıyor olmanın verdiği buruklukla doğum günümü kutluyor olacağım 😄Mutlu huzurlu yıllarınız olsun🌼
Sevgilim olsaydın, bir organizasyon firması ile anlaşıp sana unutamayacağın güzel bir süpriz yapardım sana
Doğum günün kutlu olsun.
Evet, oluyor. Ama ben kutlamayı sevmem.
😍teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
😍😍
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerin ile nice mutlu senelere 🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉🎉
Teşekkürler
İyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun mutlu sağlıklı huzurlu uzun yılların olur umarım
Teşekkürler🙏
Doğum günümü kutlamak için sıraya girerler 20 Ağustos için şimdiden randevular başladı.
İyi ki doğdun ailenle nice mutlu senelere.
Âmin
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşında güzellikler seninle olsun
Bana okul çıkışı KS ye yazdığım doğum günümü kutlamaları için bir soru sormuştum da çok duygulanmıştım. Beni tanımayan insanlar bile bana değer vermişlerdi o gün.
Şimdi sana o değeri yaşatmak istiyorum doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun.
yaşlılığa bir adım daha :D doğum günün kutlu olsun sğalıklı güzel bir yaş.
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşının yeni güzellikler getirmesi dileğimle, iyi ki doğdun 💞🦋
🎂🎂iyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun. Hepy börth dey to yu meyve suyunu iç ve uyuu 😅😂🤣🤣
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıkla nice yıllara.
Nice mutlu yılların olsun 🫶
Yoo ben pasta yemeye gelmedim ki :d
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Teşekkürler🙏
Rica ederim :)
Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun 🎉
🥰🥰🥰
Ne pastası bu rabbim hayırlı ömürler versin
Doğum günün kutlu olsun :)
Thank you 🥰
Oldu. Doğum günün kutlu olsun. 🥳
Teşekkür ederim😘💕