Benim bayadır konuşmadığım, konuşmayı doğal bi şekilde kestiğim ergen bi aptal kiz vardı. Kavgasiz gürültüsüz. Dün tatilden dönüyodum bi mesaj attı, storysine beni etkiletleyerek hakaretler etmiş hasta manyak bir psikoloji öğrencisi diye (ki öğrenci değilim ve pdr ciyim). Biri buna fake ten saldirmis bu embesil de ben sanmis hesabin tel no su son4 hanesi benimkiyle ayniymis saka gibi. Sormadan etmeden paylaşıp beni hedef göstermiş bide üstüne engelledi. 2,5k takipçisi var beni rezil etti aşağılık. Onun 1 2 takipcisi beni takip etmis, biri hic yakisiyor mu diye mesaj atmaya cüret etmis aklimi kaciriyodum. Cok kötü hissediyorum zaten kaygi bozuklugum var kendime gelemiyorum bi pislik yüzünden ölmek istiyorum, tatilimin son günü rezil oldu tum guzel gunleri unutturdu delircem
Yanlis arkadasliklarin actigi bela?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanlış seçimler ve buna bağlı olarak önyargı sahibi olup herkesi aynı kaba koymaya calismak..
Herkesi aynı sanmak.
İnsanoğlunun en büyük hata başlangıçları.
Avukat tut ve şikayet et. Sen değilsen seni rezil etmeye hakkı yok. Uğraş bu kızla derim
Jkesinlikle dava aç
Sen Gine sosyal medyada kalmışsın ben eski deli eşim tarafından nelere maruz kaldım bir bilsen ölmeyi çok denedim hala ölemedim
Ölemiyo insan işte
İlaçlarmı yutmadım kutu larca fayda etmedi
Fake hesap aç o zilliye bu yaşanan durumu anlat. Storysine özür mesajı yayınşamazsa dava edeceğini söyle
Anlattım sen aklima bile gelmemistin ama tel numaran ayniydi falan fistan dedi sonra yine engelledi pislik. St yi sildi ama
Fake hesap aç özür storysi paylaşmazsa dava açacağını söyle. Başka türlü bu * seni dinlemeyecek belli
Abi pislik inanmaz ki arkadasim da yazdi kim kazik soktuysa onla hallet derdini diye hala diyo siz beni boyle boyle yargilayamazsiniz kim yargılıyo seni allam offf
İtibarını zedelediği için hakaret davası aç. Bu işlerle ilgilenen avukatlar var cebinden 5 kuruş para da çıkmaz
Ben de istedim ama ailem izin vermedi takma defolsun gitsin dedi
Davayla sen değil zaten avukatın ilgilenecek. Anneni babanı bu konuda dinleme
Dava acmandan yanayım.
böyle bi ergen yüzündenmi ölmek istiyorsun?
hiç umursama knk
Benim büyütme seviyesi işte yapmadigim bisey yaptim gibi gösterip iftira atılınca.. ilk kez oluyor bide
ben uyarıcı kullanmaya başlamadan önce senin gibiydim şu an hissetmiyorum
Dava edeceğini söyle
Soyledik git aç diyo kendisi orta çocuğu oldugu icin hapse de girse yatacak yer var en azindan der oyle bi mahluk
Maddi manevi tazminatta acarsin gitsin yatsin