Dün esimle tartıştık. 1 yıldır evliyiz. Çalışıyorum ve bana destegi olmuyor. Ben onun ekonomik yukunu alirken o benim yukumu almiyor. Cok yoruldum bir yilda.
Bir seylere destek olmasini, bana yardim etmesini tesvik ediyorum olmuyor. 1 yilda bambaska biri haline geldim. Mutsuzum, psikolojik ve fiziksel olarak yorgunum. Kadin icin calisan kadin icin evliligin bir numarasi olmadigini gormus oldum.
1 haftadir evde hicbir sey yapmiyorum anlasin diye. Yemek, temizlik, camasir yikama hicbir sey. Erkeklerin yaptigi gibi işten sonra gidip yatmak, dinlenmek ne guzel bir seymis. Ilk basta hasta misin falan dedi bir sey demedim. 1-2 gun yemek soyledi yedik. Giyecek temiz, ütülü kiyafet bulamadi yine ses etmedim.
En son sorun ne dedi. Anlattım yoruluyorum, destek olman gerekiyor dedim. Sonra tartışır hale geldik. Bunlari yapmayacaksan o zaman neden evlendim ki dedi. (Cogu turk erkeginin kasimiz gozumuz hatirina evlenmedigini unutmusum. Cogu turk erkeginin tensel seyler icin, yemek, temizlik icin kisacasi hizmet icin evlendigini unutmusum. hata bende)
Ben senin hayat arkadaşınım bu isler icin tuttuğun bir eleman degilim ama sen oyle goruyormussun demek ki ogrendigim iyi oldu. Benimle bu yuzden evlendiysen evet hata yapmissin. En kisa zamanda bu hatandan donmelisin bence. Sana hizmet edecek cok kadin bulursun bu ulkede ama o ben degilim. Bosanma davasini bir an önce aç, bu hatayi düzelt. Sen duzeltmezsen ben duzeltirim dedim.
Bir sey demedi, zaten bende fırsat vermeden odaya gectim, kapiyi kilitledim. Dun aksam yemegi bile yemedim. O da salonda yatti zaten. Yemek yemiştir zaten. Aç kalamaz.
Bugun de o gelmeden esyalari toplayıp gitmeyi dusunuyorum. Ailem burada degil. Şu an bir otele gidebilirim sadece. Sonra belki bekar bir kiz arkadasa gecebilirim. Duruma gore ev falan tutarim bakarim durumlara. cok zoruma gitti ettigi cümleler. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer