Ne yapmam gerek?

Merhaba. Nereye gideceğimi, ne yapacağımı, kime anlatacağımı bilemediğim için buraya geldim. 26 yaşında, ortalama güzellikte bir kadınım. Hayatım boyunca aileme yük oldum, bundan kurtulmak için 18 yaşında evlendim. 3 yıl süren evliliğim ihanet ve geçimsizlik sonucu bitti. evli olduğum sürede zaman zaman çalıştım. Boşandıktan sonra da kafe vs tarzı yerlerde çalıştım. Bipolar bozukluğum var, tedaviyi reddediyorum. Nedeni ise ilaçların bünyemde yalnızca uyuşturucu etkisi yaratması ve beni hayattan tamamen koparması. Boşandıktan sonra okumaya karar verdim, üniversiteyi kazandım. Ailem destek oldu, ama bir noktadan sonra artık yük olduğumu açık açık hissettirmeye başladılar. Hastalığım yüzünden okulum uzadı, ilaç kullandığım dönemde okula gidemedim. iş aramaya başladım. kafe tarzı yerlerde günü bile kurtaramayacağımı (küçük bir şehirde yaşıyorum, çok komik paralara insan çalıştırıyorlar) bildiğimden daha kurumsal, koşulları daha düzgün olan yerlere bakmaya başladım. bir sigorta şirketinde işe girdim. patronun tacizine uğradığım için işi bıraktım. aylarca iş aradım, geçen hafta bir yerden dönüş aldım. bir medya şirketinde kurumsal iletişim asistanı olarak işe başladım, ilk iş günüm boyunca yine tacize uğradım. bu defa susmayı, sabretmeyi düşündüm ama mide bulantım dayanılmaz haldeydi, o yüzden bugün itibariyle işi bıraktım. 26 yıllık hayatımda 4 kere intihara giriştim, hepsinde başarısız oldum o yüzden onu bile denemeye korkuyorum. tekrar başarısız olmak, bu yüzden yargılanmak istemiyorum. benimle benzer şeyler yaşayan, ya da en azından anlattıklarımla ilgili bir fikri olan varsa lütfen benimle paylaşsın çünkü konuşacak kimsem kalmadı. kendim bile benimle miyim emin değilim.

Ne yapmam gerek?