Ben sabah uyandığım zaman modum genelde biraz düşük oluyor sigara içerek ve kahve içerek güne başlıyorum ilerleyen saatler de özellikle de gece en yüksek oluyor. şarkı dinlediğim zaman da iyi hissediyorum ama yorgun olduğum için maalesef uyandığım zaman biraz sinirli ve gergin oluyorum bazen de kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum ama kısa sürede kendime geliyorum çoğunlukla. :)
Uzun zamandır denk gelmedin yasiyonmu sen sayın Üner patra Sabah uyanınca genelde böyle yinemi iş var... ... Bu işi icat edenin... Bu parayı bulanin... Söylene soyelene
Nasılım bu ara daha çok aha fotodaki adaş gibiyim ya saftim. kaymis kakulum düşmüş. Saçım. sakalima. karismis mercimek çorbası taşından çıkmış kaşık gibiyim
Genetik olduğunu sanmıyorum. Annen senin güvende ve huzurlu hissetmeni sağlamış küçükken. Psikolojik yani bu durum. Hem fiziken hem zihin olarak sağlıklı çocuklar mutlu uyanırlar 😀
Hep enerjik. Daha hiç surat asarak aklktığımı bilmem. Kalkar kalkmaz uyanık kimse varsa evdekilere salça olurum, yoksa balkona gider kahvemi içerim. Genelde evin en erken kalkanı benim ama.