Evden kovuldum babam tarafından (24yaşındayım) ne yapmalıyım lütfen fikir verin çok çaresizim?

İşte çalışmıyorum kpss'ye hazırlanmam lazım. Arkadaşım yok hiç kimseyle konuimadığımdan. Devlet 6 aya kadar bakarmış sığınsam o da az. İş bul derseniz ben devlette çalışmak istiyorum başka işte çalışamam yaş sınırı da var devlet için. Kalacak kimsem yok. Yani akrabalar öyle biri değil. Kısaca evsiz kaldım. [bu olay ben 18ken de oldu evden ayrılcaktım eşyalarımı toplayıp gitmek üzereyken Bi yere gidemezsin demişlerdi el ne der diye, şu an 24üm yine oldu böyle] hiçbir kötülüğüm yok yeminle evdeyim hep zaten. Bu arada olay sebebi:Duvara küçük pinpon topu attık diye atamazsın o kaç para falan diye kavga oldu (şaka gibi ama değil ne yazıkki) ailemde para, eşyadan önemli başka hiçbir şey yok. Küçük Bi şey bile olsa küçükken de kızarlardı, yani insanın değeri yok evde. Küçükken zaten küçük şeye bile şiddet görürdüm, neden bilmiyorum istenmiyorum sanki ben dünyaya gelmek istemişim gibi, hiç iyi davranmıyorlar. Mide hassasiyetim var arada bazı şeylere midem bulanıyor, bu bir hastalık ama onlar inadına yapıyormuşum gibi algılıyorlar. Lütfen bir çıkar yol bulun, söyleyin Allah aşkına. Çok kötüyüm. Ne yapıyım bilmiyorum 4 saattir ağlıyorum bir yandan araştırıyorum ama çıkar yol bulamadım. Akıl akıldan üstündür. Lütfen yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Evden kovuldum babam tarafından (24yaşındayım) ne yapmalıyım lütfen fikir verin çok çaresizim?