Kaç yaşına geldin, yapma böyle şeyler, akıllanmayacak mısın? Sen neler duyuyorsun?

Vucudum da bir kaç yerde yaralar kabuk bağladı. Diğerleri yeni iyileşmişti 😀🥺 halen durulamadım. Vahşice takılıyorum. Dur durduğum yerde diyorum sözüm bitmeden gidiyorum 😀 motoru virajda kaydırdım. Bodrum da yalıkavak gümüşlük arasında motorla kayarken karşı şeritteki arabanın şöförle göz göze geldik, elimle devam çektim ben önüme kaymaya devam ettim. Sonra biraz dans 😀 motoru kaldırdım , yoluma devam ettim. Ama nasıl yanıyor nasıl. Denizden çıkmadım 2 gün neredeyse. Tuzlu su iyi geliyor. Bodrum a çadır kurdum, akşam rakı içerken, kızlarla tanıştım, dans ettik, eğlendik, birisini çadıra davet ettim, öğlen de oteline bıraktım. Hızlı bir gün daha geçti. Yine çalışmaya devam.

Rus arkadaşın annesi Inna ile uçtuk. Kadın çok tatlıydı. Anı yaşıyordu. Baya eğlendik. Anı yaşayan insanları seviyorum. Uçuşun keyfi bir başka oluyor

Kaç yaşına geldin, yapma böyle şeyler, akıllanmayacak mısın? Sen neler duyuyorsun?