Aile & Toplum Adımı bilmesini istemiyorum yanlış şeyler yaparak para kazanmayı düşünüyorum ama o parayı nasıl alırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Abilerim ablalarim bir anlık hata ile böyle düşündüm ama daha fazla yorum yazmayın düşünmüyorum Adımı bilmesini istemiyorum yanlış şeyler yaparak para kazanmayı düşünüyorum ama o parayı nasıl alırım? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Bizde ne delikanlı erkekler var yahu kız esc olacam diyor biri çöküp yap diyor biri bakiremisin vs abicim siz kafayumı yediniz yol gösterip düzgün yola sevk edeceğinize batağa sürüklemek nedir ya 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Daha yapmadım düşündüm Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Tamam işte sen düşünmüşsün bizim arkadaşlarda sağ olsun seni bu yola gitmek için elinden geleni yapmış Yorumla Soran +1 yıl Yapmam gibi hem utanır hrn de pişman olurum Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Maddi manevi ne istersin elimden gelen bir şey varsa Yorumla Soran +1 yıl Sence yapayım mı Yorumla Soran +1 yıl Soru üzerinden sorduğum şeyi Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yapmak istemiyorum reelde zaten yapmam ist Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl Ne reel ne sanal yapma istek atarmısın Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sakın bulaşma kardeş haramda huzur ve mutluluk bulamazsin 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Yapmiycam kardeşim Yorumla İsimsizakc +1 yıl İnşallah yapmazsin Yorumla Soran +1 yıl Yapmiycam Yorumla Soran +1 yıl Biz senle daha önce konuştuk sanki Yorumla İsimsizakc +1 yıl Bilmiyorum doğrudur Yorumla Soran +1 yıl İlk hesabın değil dimi Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir dönemden geçiyordum yardımcı olmuştun belki de sen değilsin bilmiyorum Yorumla İsimsizakc +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Diyorim ki Yorumla İsimsizakc +1 yıl Bu ilk hesabim Yorumla Soran +1 yıl He o zaman değilsin Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm böyle bir şey sorduğum içinde Yorumla İsimsizakc +1 yıl Ne olursa olsun harama bulaşma hem pişman olursun hemde bataklık ne sıkıntın var bilmiyorum ama bol bol dua et maddiyat için vakia suresi oku Yorumla Soran +1 yıl Kötüyüm Yorumla İsimsizakc +1 yıl Anlıyorum herkes hata yapabilir ama asla yapma kardeş ilerde pişman olursun Yorumla Soran +1 yıl Sana yazabilir miyim konuşmak için Yorumla İsimsizakc +1 yıl Neyin var anlatirmisin Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım yapmiycam Yorumla İsimsizakc +1 yıl Tamam yazabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
zencefil000 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Bende sohbet karşılığında para yolluyorum isim pek görünmüyor zaten çokta takmıyoruz isimleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anlaşma yaparıs sen sadece foto veya video çekersin canlı şsterse canlı konusarak yaparsın para şşi ve erkek bulma işi bende olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek bulunur da parayı nasıl adımı bilmeden alcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda basit Yorumla Soran +1 yıl Nasıl işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemem Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Ulaş bana sorununu çözelim#Mirliva 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Göz rengim koyu kahve abi sana uymaz ki şaka bir yana Yorumla Soran +1 yıl Yapmayı düşünmüyorum Yorumla Orien69 +1 yıl Ben onun için yazmadım neyse Yorumla Soran +1 yıl Ne için yazdın abi Yorumla Orien69 +1 yıl boş ver ukte bıraktın içimde önyargın ile Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Coin olarak alırsın ödemeni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor neler yapmam lazım tam olarak Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Google amcam daha net bilgi verir, fikri anlaman yeterli Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Gizlilik içerisinde tanışalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olcak Yorumla Bravenight +1 yıl Yazz Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Nasıl yani onlyfans gibi mi 0 15 Yorumla Soran +1 yıl O ne ki Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Esc yapmak mı istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Para karşılığı nude ya da +18 canlı yayın mı Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Bunlara gerçekten ihtiyacın var mı? Yorumla Soran +1 yıl Paraya var bunu yapmak istemiyorum Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Yap Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten yapsam pişman olur muyum diye düşünüyorum Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Gizli olarak hayır Yorumla Soran +1 yıl Ama yapmış oluyorum Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Fazla duygusallık istemez bu konu Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Bir ara bende yapıyordum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaptın Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Jigololuk Yorumla
LylasBeer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl onlyfans sanırım. cosmo pay ile alabilirsin 1 0 Yorumla
turuncugunes Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Bunu yapmak zorunda kalmasaydın keşke 0 2 Yorumla turuncugunes +1 yıl Güncellemeyi secdin Yorumla turuncugunes +1 yıl Sevdim* Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Nakit öderim olduğun yere gelip 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kolay sistemi var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim bir kaç kişiye kurduğum siteler oldu , takma isimlerle kendini yansıttığı ve ilişkiye girecek müşteri bulduğu, sen ciddi mi düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ay yok reelde değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlyfans gibi mi? Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim yaz istersen sen, The ile başlıyor adım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne yapmak istiyorsun mesela 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum yanlış şeyler işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar ileri gidebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sanal dışına çıkmam yapmadım hiç bilmiyorum deniycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 21 . Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim ismim kıvanç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimden alacaksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bilmiyorum bulurum birini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin peki Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bizde ne delikanlı erkekler var yahu kız esc olacam diyor biri çöküp yap diyor biri bakiremisin vs abicim siz kafayumı yediniz yol gösterip düzgün yola sevk edeceğinize batağa sürüklemek nedir ya
Daha yapmadım düşündüm
Tamam işte sen düşünmüşsün bizim arkadaşlarda sağ olsun seni bu yola gitmek için elinden geleni yapmış
Yapmam gibi hem utanır hrn de pişman olurum
Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız
Ne konuda
Maddi manevi ne istersin elimden gelen bir şey varsa
Sence yapayım mı
Soru üzerinden sorduğum şeyi
Hangi şehirde yaşıyorsun
Yapmak istemiyorum reelde zaten yapmam ist
Ne reel ne sanal yapma istek atarmısın
Yazdım
Sakın bulaşma kardeş haramda huzur ve mutluluk bulamazsin
Yapmiycam kardeşim
İnşallah yapmazsin
Yapmiycam
Biz senle daha önce konuştuk sanki
Bilmiyorum doğrudur
İlk hesabın değil dimi
Kötü bir dönemden geçiyordum yardımcı olmuştun belki de sen değilsin bilmiyorum
Anlamadım
Diyorim ki
Bu ilk hesabim
He o zaman değilsin
Üzgünüm böyle bir şey sorduğum içinde
Ne olursa olsun harama bulaşma hem pişman olursun hemde bataklık ne sıkıntın var bilmiyorum ama bol bol dua et maddiyat için vakia suresi oku
Kötüyüm
Anlıyorum herkes hata yapabilir ama asla yapma kardeş ilerde pişman olursun
Sana yazabilir miyim konuşmak için
Neyin var anlatirmisin
Yapmadım yapmiycam
Tamam yazabilirsiniz
Teşekkür ederim
Bende sohbet karşılığında para yolluyorum isim pek görünmüyor zaten çokta takmıyoruz isimleri
Anlaşma yaparıs sen sadece foto veya video çekersin canlı şsterse canlı konusarak yaparsın para şşi ve erkek bulma işi bende olur
Erkek bulunur da parayı nasıl adımı bilmeden alcam
Oda basit
Nasıl işte
Söylemem
Neden
Ulaş bana sorununu çözelim
#Mirliva
Göz rengim koyu kahve abi sana uymaz ki şaka bir yana
Yapmayı düşünmüyorum
Ben onun için yazmadım neyse
Ne için yazdın abi
boş ver ukte bıraktın içimde önyargın ile
Lütfen
Merak ettim
Coin olarak alırsın ödemeni
Nasıl oluyor neler yapmam lazım tam olarak
Google amcam daha net bilgi verir, fikri anlaman yeterli
Gizlilik içerisinde tanışalım
Nasıl olcak
Yazz
Nasıl yani onlyfans gibi mi
O ne ki
Esc yapmak mı istiyorsun
Hayır
Para karşılığı nude ya da +18 canlı yayın mı
😔😔
Bunlara gerçekten ihtiyacın var mı?
Paraya var bunu yapmak istemiyorum
Yap
Gerçekten yapsam pişman olur muyum diye düşünüyorum
Gizli olarak hayır
Ama yapmış oluyorum
Fazla duygusallık istemez bu konu
Bir ara bende yapıyordum
Nasıl yaptın
Jigololuk
onlyfans sanırım. cosmo pay ile alabilirsin
Bunu yapmak zorunda kalmasaydın keşke
Güncellemeyi secdin
Sevdim*
Nakit öderim olduğun yere gelip
O kolay sistemi var
Nedir
Benim bir kaç kişiye kurduğum siteler oldu , takma isimlerle kendini yansıttığı ve ilişkiye girecek müşteri bulduğu, sen ciddi mi düşünüyorsun?
Ay yok reelde değil
Onlyfans gibi mi?
O ne
Sorunu beğendim yaz istersen sen, The ile başlıyor adım
Yardımcı olabilirim hangi şehirdesin
Aferin
Ne yapmak istiyorsun mesela
Bilmiyorum yanlış şeyler işte
Ne kadar ileri gidebilirsin
Sanal dışına çıkmam yapmadım hiç bilmiyorum deniycem
Yaşın kaç
21 .