Arkadaslar merhaba yasimi site kaldiriyo abim ve ablam var kendimi bildim bileli annem ablam ve abim ne derse ikiletmez cunku onlar eve gelir sagliyolar ama benim ihtiyaclarim 5. 6. Planda hep onemli bi rahatsizligim olsa bile acik acik konusamam regl oldugumu bile 5 6 ay gizlemistim beni her seyi saklamam gerekmekte olarak yetisdirdiler ilkokula giderken odev yapardim bi yanda tv acik olurdu babam izlerdi gozum tvye kayarsa hemen ablam kafama vurup cimcikler onune bak derdi ve dahasi istediklerini yapmazsam sopayla falan doverlerdi bazen agladigim zamansa beni soguk antreye atarlardi evimiz sobali antre cok soguk olurdu bunlari on yasima kadar falan yasadim ondan sonra kuzenim tarafindan tacize ugradim 4 yil icimde tuttum 2 sene once ablama sinirlenip rehber hocama mesaj atip icimi doktum o da aileme haber vermis her seyi bana inanmadilar aglarken annem yastigi ver kirletiyosun dedi 1 kere ilacla intihar denedim onun disinda vucudumda 30 tane faln kesik var hic birini gormediler ailem beni tamamen hizmet makinasi olarak goruyor dediklerini yapmadigim an hakarete maruz kaliyorum mesela gecen pilav yiyordum annem yogurt ye dedi bende yemek istemiyorum dedim onun icin bana aptal misin canım gibi seyler soyledi sizce hakediyor muyum bunlari cok dusundum benim sucum mu diye ama elde bir sey edemedim baskalariyla kiyasladim ablam annem hep ben senin yasindayken neler yasadim sen daha ne gordun uyuzsun miymiysin falan derler kafami dinlememe izin yok canim sıkılıyo parka gidiyim diyorum annem ne isjn var bu sicakta sogukta otur diyo tum hayatim ev temizligi ders telefon telefonada 2 dk baksam azar yiyorum ozellikle annem kilomla boyumla hem kendi hem kendi gibi yengem komsumuz falan olsun dalga geciyolar ve bana her kelimen yalan diyolar ben hep annemi opmeye sarilmaya calissam git basimdan der bi kere beni kendi istegiyle opmedi baskasina kizar sinirini benden cikartir ben kotu bi evlat miyim gelecegimi goremiyorum 20 yasimdan sonrasi yok benim icin yasamicak misim gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Hissediyorum cok bunaldim kimse beni sevmiyo galiba
Güncellemeler
+1 yıl
Sanirim kimse cevap vermicek 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler