benım umrumda degıl saygı duyarım bulaşmam kımsenın cınsel kımlıgı benım icin onemlı degıl bana bulaşmadıkca lakın sankı son 20 yılda cıkmıs gıbı bır ızlenım cok garıp bu tarz eğilimler dünya tarıhınde vardı osmanlıda da cokça vardı vs sımdı ne bu gergınlık anlamıs degılım
Hz. Muhammed bir kötülük gördüğünüzde elinizle düzeltin, elinizle düzeltemiyorsanız dilinizle, dilinizle de düzeltemiyorsanız kalbinizle müdahale edin diyor.
Desteklemek olmaz ama dışlamak, aşağılamak hiçç olmaz.
Bir Müslüman Lgbtye destek çıkmaz belki ama hiçbir insanın kalbini kırmaz bu tür durumlarda yaftalarla ve yanlış şekilde değil en bilimsel yöntemlerle yaklaşır bu konuya.
Müslüman Allah'in reddettiği bir şeyi desteklerle dinden çıkar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değişir. Çok dinine bağlıysa tabi desteklemez. Mesela bende desteklemiyorum ama dinimden dolayı değil. Dünyanın duzenine yaradılış fıtratına ayriki olduğu için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır olamaz.
benım umrumda degıl saygı duyarım bulaşmam kımsenın cınsel kımlıgı benım icin onemlı degıl bana bulaşmadıkca lakın sankı son 20 yılda cıkmıs gıbı bır ızlenım cok garıp bu tarz eğilimler dünya tarıhınde vardı osmanlıda da cokça vardı vs sımdı ne bu gergınlık anlamıs degılım
Olamaz diyenler neyin kafasını yaşıyorlar ya? Tuhaf. 😂 Neden olamayacakmış ki?
Hz. Muhammed bir kötülük gördüğünüzde elinizle düzeltin, elinizle düzeltemiyorsanız dilinizle, dilinizle de düzeltemiyorsanız kalbinizle müdahale edin diyor.
Desteklemek olmaz ama dışlamak, aşağılamak hiçç olmaz.
Bir Müslüman Lgbtye destek çıkmaz belki ama hiçbir insanın kalbini kırmaz bu tür durumlarda yaftalarla ve yanlış şekilde değil en bilimsel yöntemlerle yaklaşır bu konuya.
Olmaması daha doğru kendiyle çelişmemesi için
Haklısın yunam.
Müslüman Allah'in reddettiği bir şeyi desteklerle dinden çıkar.
Değişir. Çok dinine bağlıysa tabi desteklemez. Mesela bende desteklemiyorum ama dinimden dolayı değil. Dünyanın duzenine yaradılış fıtratına ayriki olduğu için.
Siyasal İslamcı değilse olamaz. Eşcinsellik Kuran'da pek çok ayette açıkça yasaklanıp, lanetlenmiştir.
Olabilir şöyle olur sırf eşcinsel diye o insana kötü davranması gerekmez saygı duysun yeter
LGBT psikolojik bir sorundur
Musluman birinin desteklememesi lazim
Evet ben destekliyom ve muslim
olabilir neden olmasın?
Tatlı su Müslümanı
O değilde bir de örtülü oluyorlad siyahta vardı çarşaf gibi kız beni seviyordu
Aile baskısından kapanan deisttir muhtemelen
Olamaz.
Olabilir
süslüman olabilir
Olamaz
Olamaz.