Sizin çok sevdiğiniz ama ailenizin hoşlanmadığı biriyle ilişkinizi devam ettirir misiniz?

Sizin çok sevdiğiniz ama ailenizin hoşlanmadığı biriyle ilişkinizi devam ettirir misiniz?

Ailemin değil benim kararlarım önemli ben bir kadını sevdiysem tüm dünya karşı çıksa bile severim ve ondan hiç bir zaman vaz geçmem önemli olan zaten iki insanın birbirini sevmeleridir çünkü aşk o kadar basit bir şey değil başkalarının onayı ile değil kendi kararı ile vermelidir insan. ama kişiye göre değişir. Evlilik, büyük bir karar ve hayatın önemli bir dönüm noktasıdır. Ailenin onayı, pek çok kültürde ve toplumda önemli bir faktördür ve çiftler genellikle ailelerinin desteğini almayı arzu ederler. Ancak, bazı durumlarda ailelerin onay vermediği biriyle evlilik de olabilir. yani ailenizin onay vermediği biriyle evlilik düşünebilirsiniz ancak bu kararı vermeden önce dikkatli bir şekilde düşünmek ve partnerinizle açık bir iletişim kurmak önemlidir. Kendi değerlerinizi, duygularınızı ve gelecek hedeflerinizi göz önünde bulundurarak en uygun kararı vermeniz önemlidir. Aynı zamanda, ailelerin bazen zamanla değişebileceğini ve uyum sağlayabileceğini de göz önünde bulundurmak önemlidir.
Belki bu konuda birçok insan agresif tavırlar sergiliyor Adam sende kiminle ilgilendirir Ben evleniyorum benim hayatım istediğimi yaparım ailemle halka karışır gibisinden söylemler söz konusu olabiliyor, ama ben gerçekçi ve samimi olarak söylüyorum ki annemin babamın onay vermediği birisiyle evlilik yapmayı istemezdim, hayatım boyunca anne ve babaların onay vermediği kişinin belli bir zaman sonra gerçekten doğru kişi olmadığını anlıyorsunuz ama bazı şeyler iş işten geçmiş oluyor.
Özellikle onların Hayat tecrübesi ve insan tecrübesi fazla olduğu için muhakkak gördükleri ve uygun görmedikleri bir şey vardır O yüzden ailemin onay vermediği birisiyle evlilik yapmazdım. Çünkü bir de şöyle bir durum var böyle bir insanla evlilik yaptığınız zaman muhakkak bir problem çıktığı zaman sen istemiştin derler.
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Ailemin onay vermediği biri ile evlilik tabi ki düşünürüm. Ailemin zerre kadar evleneceğim kişi üstünde söz hakkı yoktur. Tüm söz hakkı benimdir. Ben istiyorsam benimdir. Ana kuzusu anne kuzusu değilim. Aşkımın yanında olurum. Eğer ailem karşı gelirse keyfi bilir, ben çeker giderim! 😅
Aşkım yeter bana! 😅
Çok gözel görünüyorsun Ahuuuu! 😅
Altancım olması gereken bu. Tabiki ailenin düşüncesi de önemli ama ortada ciddi bir sorun yoksa sevdiğim adamdan vazgeçmezdim bende
Teşekkürler 😅 ben zaten hep olması gerekeni ya da olması gerekenin en fazlasını en iyisine yaparım 😂
Önemli önemli de nasıl desem umursamam aşkım ile ilgili şey etmesinler ailem her şey de saygı duyar başımın üstünde yerleri var ama aşkıma laf söz yok 😅
Yakışır 😅 vazgeçmek korkakların işidir zati bize gelmez 😅
Kesinlikle vazgeçen bizden değildir 😅
O kadar 😅
Keyifli paylaşımlar diliyorum 😅
Zor bir durum, öncelikle neden onay vermiyorlar bunu anlamak önemli. Belki senin aşktan başının döndüğü zamanlarda görmediğin ve ilerde üzülebileceğin şeyleri görüyor olabilirler mi? Sebepsiz bir onay vermeme durumu varsa iki taraf bunun doğuracağı olumsuz sonuçları önceden kabullenmeli. Sonradan başınız çok ağrıyabilir.
Biri ile hayatımı paylaşmak istediğime inanıyorsam ailem dahi olsa onayına ihtiyaç duymam. Tabi ki anlaşmalarını ister, fikirlerini önemserim ve orta yol bulmaya çalışırım ama bunlar olmasa da hayatımdan çıkarmam.
Bizzat başından geçti. Karşı taraf işi gücü yerinde değil ailem istemedi. Kızın arkada ailenin bilmediği 2 evi var. Bu şuanda memur dan daha iyi değil mi?
Ne durumdan böyle tavırlar alıyorlar bi dinlerim onları. Biraz sokak ağzı var afedersiniz ama kerhaneden karı almıyorum sonuçta neye onaylamıcaklar peeh
Pek mümkün görünmüyor. Zaten ailem onay vermiyorsa kesin ya keş, ya balicidir😅
ailem mi evlenecek? ailem mi sexs yapıcak? ailem mi cocuk doguracak? ailem mi aynı yatagı aynı evi hatta aynı tuvaleti paylasıcak? sadece soru
Bilmiyorum çok krtik bir durum. O anki ruh halimle düşünürüm diye varsayıyorum.
Ailem evlenmiyor sonuçta ben evleniyor oluyorum. 😃 Gerçi karışmazlar hiç işlerime.
Ailem. neden onay vermiyor kulak veririm mutlaka.. anlamli. bir sebebi yoksa. hayir dinlemem
Ailemin istemediği biriyle evliyim zaten, onlara kabullenmek düştü :))
Bu saatten sonra ailem onay verir. Hatta üstüne para bile verebilirler😂😂😂
Düşünmem çünkü aile faktörü benim için çok önemli
Beni seviyorsa onu yarı yolda bırakmam asjkdfl
Standart aile düşüncesine standart karşı koyma ergenliğimi aktif ederim. Pişman olacaksam da kendi kararım olsun.
Şuna emin olun aile büyüklerini dinlemeyenlerin burnu boktan çıkmıyo yaşanmış tecrübe olarak konuşuyorum yani istisnalar hariç ama keşke kulak verseydim anneme babama 😪
Ailemin değil kendi onayım gerekiyor öncelikle.
Ailem benim iyiligimi düşünmeden once kendince uydurduklari namuslarını dusunuyolar. Akrabam veya babamin sectigi biriyle evlenmek istemem. Şimdiki sevgilimle evlenirim evlenirsem de
Hayir düşünmezdim.
neden onay vermediklerine bağlı
Düşünmem aile onayı şart kesinlikle
Benim hayatım, benim kararlarım
Bi sorgularım işime gelmezse vazgeçerim
Düşünmem çünkü aile her zaman haklı çıkıyor
Onay verdiği biriyle de evlilik düşünemem
Hayır olmaz
Dusunmem
Düşünmem
Neden olmasın
Seviyorsam evet