Aile & Toplum Şeriatta kadınlara neden baş örtü zorunlu takmayanlara ceza var o zaman namaz kılmayan oruç tutmayan insanlara da ceza kesilsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evi 7/24 izlensin Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar oluştur arkadaşa hoşt hoşt diyoruz hep birlikte Şeriatta kadınlara neden baş örtü zorunlu takmayanlara ceza var o zaman namaz kılmayan oruç tutmayan insanlara da ceza kesilsin? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsiyet olarak bakılmamalı öncelikle şahsi fikrim ve kimseye hiç birsey zorunlu kılınmamalı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece örnek vermek için söyledim ve sonuna kadar haklısınız Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Hiç sevmediğim bir tutum yaklaşım Yorumla Soran +1 yıl Benim söylediğim mi Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne bu paranoya? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl kimse allahiçe değil sen de degilsin Yorumla Soran +1 yıl Düzgün yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsiyet olarak bakılmamalı öncelikle şahsi fikrim ve kimseye hiç birsey zorunlu kılınmamalı
Ben sadece örnek vermek için söyledim ve sonuna kadar haklısınız
Hiç sevmediğim bir tutum yaklaşım
Benim söylediğim mi
Ne bu paranoya?
Nasıl yani
kimse allahiçe değil sen de degilsin
Düzgün yaz
Kamera yok