benim 4 yıllık bir erkek kankam var kardeş gibiyiz 1 yıl önce bizim okuldan bir kızla arkadaş oldu bende kızla arkadaşım kız erkek kankama çok yakın davranıyor hatta 3 aydır hergün konuşuyorlat kız diyo buluşalım felan (yanlış anlamayın ark anlamında) bugün de demiş ki arkadasıma benim için ona mı kendini daha yakın hissediyosun bana mı kankamda beni söylemiş kız üzgün emoji atıp olabilir yazmış ben çok sinirlendim siz olsaydınız kıza sinir olur muydunuz? Kızın saçını başını dağıtmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşını kaybediyosun yazanlar çok haklıymış:)) evet kaybettim bi p islikten daha kurtuldum
Yakınlaşmak istiyor işte. Sadece kankasanız sıkıntı yok elbet oynaştığı kızlar olcak. Kızın niyeti de belli zaten erkeğin de o ilgi hoşuna gidiyor ki devam ediyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sinir olmanda hak var ama kankana karşı boş değilsin belki senin dahi haberin yok
allah aşkına nereden çıkardın? nereden çıkardın söyler misin
Yani olurdum bende ama gerek yok sonuçta çocuk cevabını vermiş
Kankan elden gidiyo
kankam bana daha yakın hissettiğini söylemiş ne elden gitmesi😂
Mk kizi aranizi bozmaya calisiyor yilan
benim hislerim çok güçlüdür kankama 50 defa dedim bu kız sinsi ikiyüzlü diye ama erkek milleti anlamıyo
Knkn demek ki kizdan hoslaniyir
hayır be başkasını seviyo kankam zaten kızın da sevgilisi var
benim kankam konuşmayı seviyor ve kız hep onu dinliyo yanaşıyo bu yüzden anlayamıyo benim zeki kankackm
Kıza değil erkek KANKAma olurdum
ama kankam açıkça demiş bana daha takımı hissettiğini
yakın *
Sonuçta kızla samimi oluyorsa kaypaktır
Kaypak insan sevmem. Kızın yakınlaşmasını izin veriyor kankan gidici ben diyim
yemin ederim kızı d övmek istiyorum o kadar itici bir kız ki
ve biz kadınlar hemcinslerimizin ne olduğunu anlayabiliyoruz ama erkekler kööör
Yakınlaşmak istiyor işte. Sadece kankasanız sıkıntı yok elbet oynaştığı kızlar olcak. Kızın niyeti de belli zaten erkeğin de o ilgi hoşuna gidiyor ki devam ediyor...
of of cidden delirmek üzereyim kız o kadar sinsi yılan bi şey ki
Ne olcam banane
Evet