Arkadaşı çocuğa demiş ki (çocuk 22, kız 21 yaşında) sen ölünce o kız mutlu mutlu hayatına devam edecek enayi gibi tek gitme. Çocuk da eski sevgilisini vurup öldürmüş ardından kendini öldürmüş. Sizce bu doğru mu? Tek mi ölmeliydi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşı olacak onun bunun evladı da cinayete teşvikten ceza almıştır inşallah. Ay sinirim oynadı ya!
İnşallah. Teşekkür ederim
Genelde bir şey olmaz saatlik 200 liralik takım elbise oldu bitti mallesef dünyanın çivisi çıktı
Bu tartışılamaz şekilde yanlış. Kendisini öldürmesi yanlış olduğu gibi, bir başkasını öldürmek ekstra yanlış yapar.
cocuk erkek olsa adam olsa kizin mutlu olmasini ister zaten ne diye vursun? tamamen kendi nefsi asagilik oldugu icin yapmistir. arkadasi da hapsi boylamali.
Ama şöyle bir durum var çocuk intihar edecek kız hayatına devam edecek. Bunu yedirememiş gururuna.
tamam etsin? erkek adam sevdikleri mutlu olsun ister bunun icin cabalar. nesini gururuna yediremeyecek sacma sapan gurur tanimlariniz var. asil arkasindan "gitti gunahsiz kizi da vurdu serefsiz" diyecekleri icin gururunun incinmesi lazim cunku omur boyu hem adama hrm ailesine sovecekler adini cikaracak herkesin
Olaya yanlış baktığın yer şurası; tabiki günahsız kızı öldürdü aşağılık birisi bu kişi bir katil. Ama şöyle düşünüyor; ben öleceğim kız birkaç gün üzülecek sonra kız ortamlarında partileyecek sonra gidecek bir flört bulacak belki bir iki seneye evlenecek çocuk yapacak kendisi için intihar eden çocuğu unutacak. Bu mu adalet? Belki kadınların umursamaz tavırları erkekleri bu hale getiriyor? Kız gerçekten çocuğa üzülse çocuk onun canını almak istemezdi belki şimdi ikisine de yazık oldu
Sen sevgilinin mutlu olmasını mı isterdin sanki intihar ederken sende onu götürürdün
Kanka bi otur geriye yaslan sen de o çocuğun düşüncesinin saçmalığını fark edeceksin. Öncelikle 1, neden bir kız için intihar ediyor? Çok sevip de karşılık mı alamadı, eski sevgilisi mi? Kızı o kadar çok seviyor aşkından ölüyor ki onsuz yaşayamıyor, çok "onurlu" ve "asil" bir şey yapıp intihar ediyor, ha? E iyi vay be. Ne adammış. Ama aynı adam aynı zamanda o kadar onurlu ve asil ki kızı da öldürüyor, öyle mi? Aşkından yaşayamadığı kızı? Yav böyle saçmalık mı olur sence? Ben burada psikolojik bir problem ararım ki olduğu bariz.
Anca nedit, bu adam takıntılıdır kızı unutamamıştır. Obsesif kompulsif hastasidir ya da bence %99 narsisisttir. Bu kız beni nasıl bırakır da hayatına devam eder diye hastalıklı bir kıskançlığı vardır. Kendini çok asil göstereceğini düşündüğü için yine hastalıklı bir kafa yapısıyla günahsız kızı da öldürecektir. Bu kadar basit. Takıntıyı aşk sanmış o. Aşık olduğun insana küfür bile edemezsin öyle çok seversin, bırak öldürmeyi yani.
Ayrıca tabii ki mutlu olsun isterdim. Yeni ayrıldım çok sevdiğim sevgilimden, daha birkaç gün oldu. Ömrüm boyunca onu unutamayacağım. Şimdi başka bir kızı severse flört ederse ne yapabilirim mutlu olsun işte uzaktan severim. Depresyondayım ayrıca, kendim yaşamak istemesem bile ne yapayım adamın niye canına kıyayım? Seviyorum
Kız için intihar etmesi yanlış tabiki. Sonuçta diyorum ya kız 2 gün üzülür en fazla sonra hayatına bakar 2 hafta geçmeden yeni flörtün yanında bulur kendini. Kadınlar ilişkilerde erkekler kadar fedakar değillerdir: bir erkek eski sevgilisi öldü diye bunalıma girebilir kadınlar için bu mümkün değil. Çocuk ne kadar iyi olursa olsun... O yüzden kız için intihar etmesi ya mantıksızlık ya psikolojik sorunları var ya da aşırı sevmiş. Ama çok sevenin intihar ederken eski flörtünü öldürmesi de çok anlamsız değil kanaatimce. Zira sevdiğin başkasının olsun istemezsin. Emin ol sende çok sevsen ve artık seninle beraber olmasa, intihar edecek vaziyete gelsen giderken eski sevgilini de yanında götürürdün. Hiçbir kadın sevdiği başkalarının olsun istemez, hiçbir erkek de istemez. Giderken neden götürmeyesin sevdiğini? Başkalarının mı olsun? Bunu biraz yanlış düşünüyorsun kanaatimce.
Kanka erkek olduğun için tamamen saçma bakıyorsun olaylara bence. Kaç kadın şiddet görüyor, aldatılıyor, buna rağmen boşanmıyor kocasına sadık kalıyor vs kaç erkek aynısını yapar bir düşün bence. Kanser olunca karısını terk eden erkeklerin oranı bile kadınların 7-8 katıymış. Sadakat olayı tammmmmm tersi kadınlar daha sadık oluyor. Ayrıca giderken niye götürmeyesin sevdiğini ne ya shqjqiznqpqn Ben eski sevgilimi çok seviyorum, ömrüm boyunca başkasını öyle sevemeyeceğime emjnim onunla yatıp onunla kalkıyorum hep aklımda ama asla onu da "götür"mem. O benim tapulu malım değil. Ailesi var arkadaşları var, neden kanına gireyim? Ben öldükten sonra mutlu olsun yuva kursun yani ne yapayım onun mutluluğu her şeyden önemli, ben üzülsem kıskansam bile onun için değer çünkü SEVİYORUM ve asil olan budur. Sadakat budur
O zaman sana sevgilin yanlış yapmamış ki böyle düşünebiliyorsun. Sevgilin hayatını yıksa ve seni ölüme götürecek kadar psikolojini bozsa onu da öldürürsün. Özellikle kadınlar bu konuda çok daha katı ve hayatlarına zarar veren erkeklere ciddi anlamda tahammülsüzlerdir. Bu yüzden o zaman bunun tam tersi de geçerlidir. Seni de tebrik ederim iyi bir insansın.
İyi bir insan HİÇ değilim, belki tanıdığım en gaddar kişiyim ama narsisist de değilim ve sevginin ne olduğunu biliyorum. Kimsenin hayatına göz koyacak haddim yok. Sevgilim hayatımı mahvederse de legal yollarla intikam alırım. Legal yollarla intikam alamıyorsam da suç işlememiş demektir. Neyin intikamı? Başka bir insanın beni duygusal olarak bu kadar mahvetmesi de zayıf bir psikolojisi olan, güçsüz ve kurban rolüne girmeyi seven bir insan olduğum anlamına gelir. Psikoloğa gidip hayatımı düzene sokmaya çalışırım, o kişiyle de iletişimi keserim.
Tek kalbi kırılan, ihanet gören onlarmış gibi davranan insanlar beni sadece güldürüyor. Kadınlar erkekler yüzünden neleeer neler yaşıyor ama hiç birini vurdukları falan yok. Ben de zamanında düşündüğünden
Düşündüğünden çok daha fazla üzüldüm, çok sevdiğim biri tarafından ihanete uğradım ve hiç günahım yokken (o zamanlar saf ve masumdum yaşım da çok küçüktü) hayatımla tehdit edildim. Korkudan senelerce evden çıkamadım desem yeridir. İntiharı da düşündüm ama buradayım. O kişiden intikam falan da almayacağım. Sevgilisi var şu an, mutlu bir kızla ama en fazla kıza acırım o kadar. Banane yahu. Elin adamı olmuş artık. Bu arada onun için ölürdüm biterdim o zamanlar, güya ondan daha fazla kimseyi sevemezdim ama hayatımın aşkıyla ondan sonra tanıştım.
Obsesyon iyi bir şey değil. Bu soruyu kendi adına sormadıysan bile (ki ben öyle düşünmüyorum) psikoloğa gidip çözüm aramak daha doğru. İnsan bir deli ateşinin içindeyken doğruyu göremiyor. Acımasız da olsa kendi bakış açısı en rasyoneli ve doğrusu zannediyor ama bu bile depresyon tanısı kriterleri arasında.
www.google.com/.../adanada-dolmus-soforunu-olduren-zanli-yakalandi-esine-mesaj-attigi-icin-oldurmus-42308436
Erkekler çok daha fazla öldürülüyor. Bakınız.
Erkekleri yine erkekler öldürüyor yalnız, kadınlar değil. Eski sevgilileri tarafından öldürülen bir insanın kadın olma olasılığı erkek olma olasılığından 7 kat fazla. %80den fazla daha doğrusu da ben yuvarladım yine. İngilizcen varsa ufak bir aramayla raporlara ulaşabilirsin. Gerçekler kafana göre değişmiyor
İyi de fark etmez. Erkeklerin erkekler tarafından öldürülmesi ölmedikleri ya da bunda kadın payı olmadığı anlamına gelmez. Aç oku erkek cinayetlerinin sebeplerini. Şimdi yazsan 50 tane haber gelir. Bu ülkede kadıncılık da sorun.
Söylediğim şeyler gerçekler, yalnızca benim görüşlerim değil? Dümdüz istatistik. Sen istediğin gibi yorum yapar hikaye yazarsın ama veriler ortada. Erkekler şiddetin çoğunlukla birincil kurbanı (genelde) evet ama kurban da erkek, katil de erkek. Eşleri, aileleri veya eski sevgilileri tarafından öldürülen insanların %80den fazlası kadın. Sen bile sırf ayrıldığı için bir kadını öldürmeyi savunup gelip burada sorusunu sorabiliyorsun mesela. Bu ülkede kadıncılık değil, cinsiyetçilik sorun. O cinsiyetçilik de bir erkeğin başka bir erkeği öldürmesinde bile nasılsa yine laf ebeliği yapıp oradan buradan konuşup kadına suç bulmaktır, buyur sana asıl cinsiyetçilik. Ne alakaysa.
Bilmiyorum kendi kendine bazı sonuçlara varmışsın, inançlar oluşturmuşsun ama dümdüz yanlışlar. Depresyonda falan mısın ondan mı anlamıyorsun ben bilemem ama görüşlerini safi istatistikler ve pozitif bilimler üstüne kurmanı tavsiye ederim. Konuşa konuşa sonuçları istediğin gibi yorumlayabilirsin tabii o da bir seçenek.
Çok alaka.
İngilizcen varsa gayet dünyadaki tüm verilerde erkeklerin daha fazla ezildiğini görebilirsin. Kadınların ezildiği nokta ise gelir bakımından çalışan erkeklere göre daha gerideler, ki evet bu da Batı'da bir sorun ama şunu da gözardı etmeyelim kadınlar erkeklerin yaptığı işleri yapmıyorlar. Feminizm'in gözardı ettiği ve asla gündeme getirmeyeceği bir gerçek bu.
Öte yandan Türkiye dinamiklerine bakarsak da yine şiddetin en fazla erkekleri etkilediğini rahatça görebiliriz. Cinayetlerin büyük kısmının kurbanı erkekler. Cinayetlerin sebebi genelde para ya da kadın. Ben burada hikaye anlatmıyorum bilmiyorum sen kaç erkek cinayetini okudun medyada? Ben 2017'den beri yüzlercesini okudum.
Türk toplumu kadıncı bir toplum bu toplumda bir erkek, evli bir kadına mesaj attığı gerekçesi ile kolayca öldürülebilir. Ki bu da oldu, 11 suç kaydı olmasına rağmen toplum katili savunmaya başladı. Çünkü bizim ülkemizde erkeğin canının değeri yok. Bedeli hep erkek öder, zorluğu da hep erkek çeker.
Tekrar söylüyorum kadın hakları adı altında insanları manipüle edip cinayetleri aklıyorlar, toplumu köleleştiriyorlar, sekse ve sağlıklı flörte ulaşımı engelliyorlar. Bu tüm topluma özellikle de erkeklere zarar veriyor. Ama kadınlara da verdiği zarar büyük.
Bu memlekette erkekler askerde ölürken, erlerin psikolojisi bozulup intihar ederken, kadının rahatça mini etek giymesi konuşuluyordu. Seneler geçti bugün Rus-Ukrayn savaşı var ve erkekler cephede ölürken kadınlar Dubai'de tatildeler. Kimisi de Türkiye'ye geldi. Burada kalkıp yönetenler de erkek demek mantıksız ya da savaşı çıkaranlar da erkek demek bir argüman değil zira savaşı erkekler değil bir yönetici kesim çıkarıyor. Öte yandan Çariçe Katerina yani bir kadın Rusların başındayken de savaşta ölenler erkekti.
Türkiye'de elbette dinamikler farklı; bizde kadınlar fazla hak ve az sorumluluk istemindeler. Sen hiç kadınlar zorunlu askere gitsin diyen kadın gördün mü? Ya da tacizci kadının cezalandırılmasını isteyen? Erkeklerin öldürülmesine tepki veren? Bizim ülkemizde kadınlar erkekler kendilerinin sorumluluğunu üstlensinler hesapları ödesinler, bir kadınla beraber olmak için çok emek etsinler, bir kadına temas eden erkek, kadın isterse öldürülsün vs ee? Bazı kadınlar, erkeğin cinsellik amaçlı ilişki yapmasını bile suç adlediyor. Sorumluluk ve hak atbaşı gitmiyor çünkü. Kadın ve erkek halen aynı şartlarda değil ama eşit şartlardaymış gibi yargılanıyor. Ben buna karşıyım. Yoksa kadınlar çok değerli tabiki. Ve evet bunalıyorum.
Kadınlar ve erkekler benim nazarımda eşit. Ama birçok kadına göre kadın bizim ilahımız gibi. Lütfen birilerini ilahlaştırmayı bırakalım.
Benim isteğim sadece kaynaşalım birbirimizi sevelim ve mutlu olalım
Benim söylediklerimle yazdıklarının ilgisi hala yok... Yine okurken ne alaka dedim ve "Çok alaka" kısmını göremedim. Takip ettiğin right wing medyaların yedirdiğini kusmuşsun ama yeri veya zamanı değil. Kaldı ki ben de kültürel muhafazakar biriyim çoğu söylemine katılıyorum zaten, belki de senden daha bile uçtur görüşlerim.
"Öte yandan Türkiye dinamiklerine bakarsak da yine şiddetin en fazla erkekleri etkilediğini rahatça görebiliriz. Cinayetlerin büyük kısmının kurbanı erkekler."
Doğru.
"Cinayetlerin sebebi genelde para ya da kadın. Ben burada hikaye anlatmıyorum bilmiyorum sen kaç erkek cinayetini okudun medyada? Ben 2017'den beri yüzlercesini okudum."
Tamamen senin fikrin ve yorumun. Okuduğun haberler üzerinden istatiksel bir doküman hazırlayıp bize açsaydın da faydalansaydık keşke. Ben de iddia edeyim mesela. Yüzlerce cinayet belgeseli izledim ve cinayet işleyen erkeklerin %90ının IQ'su 70'in altındadır. Buyur bu da benim iddiam. Ki benim iddiam hakkında birçok paper var birkaç araştırma okuyup yanlış diyebilirsin ama seninki böyle bir şey değil ki... Yorum sadece.
"Türk toplumu kadıncı bir toplum"
Buna cevap vermem, kahkaha atarım o kadar, kusura bakma.
"bu toplumda bir erkek, evli bir kadına mesaj attığı gerekçesi ile kolayca öldürülebilir."
Evet katılıyorum. Aynı şekilde kadın da. Bakınız ben daha reşit bile değilken, çocukken beni tehdit eden ve evden çıkamamama sebep olan kişiyi neden şikayet edip aileme söyleyemedim? Beni değil onu dinlerlerdi çünkü. Ya ölürdüm ya kıymetim kalmazdı. Oysa çocuktum.
"Bedeli hep erkek öder, zorluğu da hep erkek çeker."
Yine yanlış ve ben bunu biraz narsisistçe buluyorum. Bütün derdi kadın çekmediği gibi erkek de çekmiyor. Kadınlarla empati yapamıyorum de geç.
"sekse ve sağlıklı flörte ulaşımı engelliyorlar." )))))): sakın bana internette belirli forumlarda takılıyorum deme. I ile başlayan ): Şu an engellenen şey seks veya sağlıklı flört asla değil, tam aksine teşvik edilen bu. Engellenen sağlıklı bir nükleer aile kurmak olabilir ancak. Bundan ben de şikayetçiyim ama bunu artık erkekler de istemiyor gibi, sorumluluk almaktan kaçıyorsunuz. İnşallah dönülmez yollara girmeyiz.
"Burada kalkıp yönetenler de erkek demek mantıksız ya da savaşı çıkaranlar da erkek demek bir argüman değil zira savaşı erkekler değil bir yönetici kesim çıkarıyor. Öte yandan Çariçe Katerina yani bir kadın Rusların başındayken de savaşta ölenler erkekti."
Yine saçma. Savaşları erkekler çıkarıyor evet bu bariz, tek tük örnek verebilmen hiçbir şey değiştirmiyor. Ha bu demek değil ki kadınlar yönetse farklı olurdu. Olmazdı. Erkek ve kadın birbirinden o kadar farklı değil. Erkeklerin agresyona daha meyilli olduğu doğru ama kadınlar da yeteri kadar bencil ve hırslı. Biz yönetsek yine savaşılırdı.
Ayrıca ekleyeyim ki (Ukrayna savaşı ayrı bir olay, tamamen ayrı bir vaka) UMARIM savaşlarda askerlerden, erlerden çok sivillerin öldüğünü biliyorsundur. Oran 3'e 1 ve 4'e 1 arasında bir şeydi. Hep erkekler çekiyor da evde kalan siviller yatıyor mu? Rahat rahat oturuyor mu? Savaştaki ülkelerde erkekler savaşıyor evet ama kaçanlar, ekonomik veya siyasi sebeplerle göç edenler de çoğunlukla erkek ve savaştaki ülkelerde kalanlar kadınlar ve çocuklar. Herhalde onlar çok mutlu.
Zorunlu askerliğe karşıyım, ona bir şey diyemem.
"Türkiye'de elbette dinamikler farklı; bizde kadınlar fazla hak ve az sorumluluk istemindeler."
Sosyo-ekonomik sınıfını, çevreni bilemiyorum ama bunun sebebi kadınların çoğunlukla daha az hakka ve daha fazla sorumluluğa sahip olması. Bunu isteyenler genelde ortalama üstü ailelerde yaşayan, ya da direkt orta sınıfta bulunan kadınlar. Hem çalışıp hem çocuk büyütüp hem ev işleriyle tek başına uğraşıp hem de toplum baskısı görenler. Enayi değiller ya? İsteyecekler tabii.
"Sen hiç kadınlar zorunlu askere gitsin diyen kadın gördün mü?"
Gördüm de, tek tük. Aynı şekilde zorunlu askerlik önemli yav diyen erkek de gördüm tek tük. Ee?
"Ya da tacizci kadının cezalandırılmasını isteyen?"
Herkes?
"Erkeklerin öldürülmesine tepki veren?"
Daha geçen gün Twitter'a gün içinde birçok gencin ölüm haberi düştü. Bir bak bakalım en çok kim üzülmüş, kim makarasını yapmış? Özellikle tekel olayı. Aç bak. Ben yorumları okurken erkeklerin umursamazlığına şok olmuştum mesela.
"Bizim ülkemizde kadınlar erkekler kendilerinin sorumluluğunu üstlensinler hesapları ödesinler, bir kadınla beraber olmak için çok emek etsinler, bir kadına temas eden erkek, kadın isterse öldürülsün vs ee?"
Son dediğin çok saçma, güldürdün beni ama diğer beklentiler klasik kadın-erkek ilişkisi dinamikleri. Klasik bir ilişki istemiyorsan feminizme de laf etmeyiver... Hem eski nesil flörtler, aşklar arıyorsunuz, şimdiki kadınlardan şikayet ediyorsunuz hem de eski nesil erkekler olmak istemiyorsunuz. Hem ayranım dökülmesin hem gtüm bilmem ne yani.
Evet zaten bende bundan bahsediyorum. Kadınlarla empati yapamıyor değilim. Eski nesil ilişki veya aşk da aramıyorum. Ben o sorumluluğu almam alana da bir şey demem yolu açık olsun.
Savaşları erkekler çıkarmıyor. Politika çıkarıyor bu da net.
Neyse neticede teşekkür ederim. En azından netsiniz. Sizinle sevgili olan yaşadı. Böyle akıllı bir kadın gördüğüm için mutluyum.
"bu toplumda bir erkek, evli bir kadına mesaj attığı gerekçesi ile kolayca öldürülebilir."
Evet katılıyorum. Aynı şekilde kadın da. Bakınız ben daha reşit bile değilken, çocukken beni tehdit eden ve evden çıkamamama sebep olan kişiyi neden şikayet edip aileme söyleyemedim? Beni değil onu dinlerlerdi çünkü. Ya ölürdüm ya kıymetim kalmazdı. Oysa çocuktum."
Bundan ötürü de çok geçmiş olsun.
Ama genelde bir mesajdan dolayı öldürülen erkektir ve kadınlar buna susar. Ama bir kadın mesajdan ötürü öldürülürse ülke ayağa kalkar. Yani bu konuda bile adalet yok maalesef.
Ama genel olarak insan hakları konusunda ortak paydada buluştuğumuzu düşünüyorum. Sadece taciz ve erkek cinayetleri konusunda biraz daha empati yapmanızı istiyorum.
Yalnız uçmayı sevmeyenler grubu :D
Berbat ya şerefsiz