Ben eşim için kılmak istiyorum
Ayrılmak istiyorum soğudum güvenim kalmadı ona ama çok kararısızım ve devam edip etmemek benim için hayırlı mı bilemiyorum içimdeki his negatif mlsf yani bizden olmayacak artık gibi bir his. ama en son çare bu istihare namazı geldi aklıma 🤷🏻♀️
Ayrılmak istiyorum soğudum güvenim kalmadı ona ama çok kararısızım ve devam edip etmemek benim için hayırlı mı bilemiyorum içimdeki his negatif mlsf yani bizden olmayacak artık gibi bir his. ama en son çare bu istihare namazı geldi aklıma 🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kılabilirsin ilk gün görmediysen üç gün olacak şekilde kılabilrisin yatsı namazından sonra kılıp kimseyle konuşmadan yatmalısın duası da vardı
Peki diyelim yattım ve galiba renk görüyormuşum
Olumsuz renk çıktı misal…
Gerçekten ozaman devam etmem yani benim için hayırlı değil anlamına mı geliyor? Allahtan işaret gibi
Evet öyle oluyor açık renkli yeşillik tarzı şeyler görüyorsan iyiye işaret bide illa rüya da görmeden oluyor uyandığında içindeki his kötüyse iyi değildir ben bu sayede evliliğin kıyısından dönmüştüm
Şanslıymışsın
Ilk gece mi gördün rüyayı
Rüya görmedim uyandığımda kötü hissediyorum damat adayı da şehir dışından görüşmeye geliyordu aradık dedik gelmeyin. Ki şu an bakınca da iyi ki olmamış diyoruz ahsh
Çok iyi
Son anda kurtulmuşsun
Seninde hayırlısıyla kurtulmak dileğiyle
Amin inşallah
Bu gel gitler yoruyor artık
Küçük Çocuk oluncada 50 kez düşünüyor insan
Mutsuz büyümesindense her ihtimali göz önünde bulundur
İnanmıyorum öyle şeylere , sorun sorun neyse direkt konuş onunla
Konuştuk çok işe yaramadı
Yani sadece rüyada birşeyler gördüğün için ayrılmak saçma geliyor bana
Anlaşmazlık neden?
Saygısız çok hakaretler etti bana kavga anlarında ondan sonra da bir şey olmamış gibi davrandı
Ve kızlarla konuştuğunu yakaladım chat uygulamasını üzerinden aramalı
Ve gizlice diskoya gittiğini öğrendim tesadüfen yalanlarını yakaladım.. ben ilgisizmişim diye ilgiyi başka kadınlarda aramış
Bunları baştan söylemesi mi yani eskisi gibi değilsin sanki biraz uzaksın felan gibi imalarda en azından bulunmadı mı?
Sürekli söyler. Ben bıktım artık. Ona söyledim söğüdümü sevmediğimi artık. Ama tek derdi sanki önce Türkiye’ye izine gitmek olmuş. Çok ısrar ediyor boşanmak istiyorum dediğimde
Bu Seferde benim aklım karışıyor
Benide tatmin etmiyor bu evlilik artık ama gidipte teselliyi başka erkeklerde aramıyorum
Anlamsız aynı evde yabancı gibi yaşamak sanki sizinki
Öyle zaten. ya da mış gibi rol yapmak hep
Sıkıcı 😒
Kaç yıllık evlisin
1,5 sene
Birlikte oluyor musunuz
Yani
Kaç gune bir
Kim başlatıyor
Allah kabul etsin
Sağol
Amin inşallah