Ayy yok ya ben bi ağırlık kaldırıyım dedim bi hafta kollarımın sızlamasından duramadım sporda bilmiyorum yaaa zor iş ben böyle iyiyim zaten yerimde oturduğumda pek söylenemez sjsjksk
İşte bu çok kötü bir durum sen de farkındasındır eşler birbirinden uzaklaşıyor aynı anda o yatağa girmek sarılmak birbirini hissetmek ilaç gibi geliyor ama maalesef böyle olunca o ilacı alamıyorsun ve zamanla uzaklaşıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şarkı dinliyorum
Halay çekiyorum gel başı tut istersen sjskskd
Getir ordan bi mendil dhdjdjdj
Gelmiş mendil istiyor tişörtün ne güne duruyor adam hem kaslı kollarınıda sergilemiş olursun sjskskjs
Bu gün baya yordum onları hafif olsun diye mendil istedim jdjfdjdjd
Oyy kıyamam çokta zorlama iyisin iyi
İyice yaş almadan sağlam bi vücut yapmak istiyorum
Sana tek diyeceğim çok kaslı vücut pek beğenilmiyor ortasını yaparsan mükemmel olur onuda sen ayarlayı ver bi zahmet sjsjsk
Farkındayım o yüzden aşırı yağ kaybına girmiyorum hacimlenip büyümek istiyorum şu an 88 kiloyum 90 95 arasını hedefledim
Yani pek anlamam erkek vücut oranlarından bu arada boy kaçtı senin
184 boy
O zaman tam ideal ve mükemmel bi vücuda rahat sahip olabilirsin iyi çalışmalarr🤍😽
Teşekkür ederim beyaz pisicik sen yapıyor musun
Ayy yok ya ben bi ağırlık kaldırıyım dedim bi hafta kollarımın sızlamasından duramadım sporda bilmiyorum yaaa zor iş ben böyle iyiyim zaten yerimde oturduğumda pek söylenemez sjsjksk
Nasılsın acaba boy kilon kaç jfdjjddj
Boy 168 kilo 52 ama son günlerde baya aldım 54e çıktım almaya devam eder miyim bilmem ssjjskd
Sen de iyisin hani boyun ortalama hatta üstü belin kalınlaşmıyorsa iyi bu kilon
Yok belim normal hafif kıvrımlı o yüzden kilo almamı sorun yapmadım gittiği yere kadar sjdkdk
Kaç yaşındasın
21 sende 29 herhalde
Düz 30 diyelim nerde yaşıyorsun
Buralarda mısın
Kafa dağıtmaya çalışıyor
Nasıl dağıtılıyor benim de ihtiyacım var
İnsanlarla konuşarak
Burdan birileriyle mi
Evet arkadaşlarım
Ve şimdi teyzoşumla kombin yapıyoz
Yanında mı teyzen şimdi 😊
Hıhı kocişi kızdırmış ta mersinden gelicek affetsin diye teyzoşumu süslücezz
Ciddi misin terk mi etmiş enişteyi ahshshd
Yok kızmış akıllı ol yoksa yokum demiş oda akıllandım karıcım demiş teyzemde gel bi boyun ölçüsünü alam bakam demiş bizde kıyafet ler ciciler biciler
Kaç yaşında bu cici çiftimiz 😁
28..
Gençmişler ya ben büyük bekliyordum umarım akıllanır enişte bey jdjdjdjd
Akıllanır akıllanır ana baba sevgisi olmadan büyümüş sevgiyide öğretir dezem onağ
Teyzen onun yanında olur o da deyzenin kıymetini anlarsa dadından yenmez o evlilik 😁
Hıhı
Yarin mi geliyor enişte
Hıhım
Mutluluklar
Müzik dinleyip , mutlu edecek bisryler arıyorum
Sivri sinekler ile savaşıyoruz
Jsjjsjakskskzk
Komik değil sağ bacağım şişti abvermesin
Uykumu çağırdım, gelsin diye bekliyorum
Uzaktan mı geliyor 😁
Bebek emziriyorum
Uykusuz geceler desene
Aynen uyumuyo. Benide uyutmuyo. 5 aylık daha
Ya bazısı büyüyünce bile gece uykuya dalması zor oluyor inş öyle olmaz seninki
İnşallah olmaz 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
İlk çocuk mu
Yok bide 4 yaşında oğlum var
Profil fotoğrafından 2 çocuklu bi anne değilde üni öğrencisi bi kız gibi görünüyorsun helal olsun kendini salmamışsın
Yaşımdan küçük gösteriyorum zaten. Aslında ben pek bişey yapmadım doğumdan sonra aldığım kilolar kendiliğinden gidiverdi
Bünyeyle alakalı galiba bu durum çoğunda gitmiyor çünkü sen şanslısın
Aynen benim bünye kiloyu kabul etmiyo😀
Kaç kilosun şu an ve boyun kaç
160 55kg
Bi kaç kilo daha gitse fena olmaz sanki özellikle varsa bel bölgesinden
5 kilo daha gitse iyi olucak. O Yuzden bu ara fazla yemiyorum
Yine de iki çocuklu birine göre gayet iyi yaşının da etkisi vardır belki kaç yaşındasın
26
Diğer çocuk nasıldı gece uykusunda
Ondanda çok çektim. Gece yanından kalktığım anda uyanırdı. Bu bebekte aynı şekilde yanından kalkamıyorum. eşimlede ayrı yatıyoz bu yüzden
İşte bu çok kötü bir durum sen de farkındasındır eşler birbirinden uzaklaşıyor aynı anda o yatağa girmek sarılmak birbirini hissetmek ilaç gibi geliyor ama maalesef böyle olunca o ilacı alamıyorsun ve zamanla uzaklaşıyorsun
ya seks ya seks sonrası zevk içkisi
Uyumaya çalışıyorum
Uykusunu bekliyor
ders çalışıyorum
Hangi derse çalışıyorsun bu saatte
istatistik
Sınava falan mı çalışıyorsun
yok doktora yapıyorum öğrenmek amacıyla
Başarılar dilerim istediğin birimime kariyere ulaşırsın inş
çok teşekkür ederim umarım olur. sizin hayatınızda da bolca mutluluk ve şans diliyorum
Teşekkür ederim iyilik hep bizimle olsun