Yanlış tabi temas var bu devirde kaynana gelin kayın yenge ana bacı her sapıklığın adını değiştirip enses koumuşlar sürtünmeyle kıvılcım olur sonra ateş sonra yanarsınız
Bunda kötü birsey yok bence ama toplum degısık bır hal aldığı için ksyınbabanıda kocan sanmışlardır yaşlı adama bak genç kızı almış hamilede kalmış Kiz diye dusunmuşlerdır ama gel görki bence koyu birsey yok
sessiz kalıp içine atmak hamile ol olma kötü bir şey hamilelik nasıl bir şey bilmiyorum eşine anlat o söylesin bence yine de tartışmaya gerek yok gülümseyerek laf sokar gibi de söyleyebilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yanlış tabi temas var bu devirde kaynana gelin kayın yenge ana bacı her sapıklığın adını değiştirip enses koumuşlar sürtünmeyle kıvılcım olur sonra ateş sonra yanarsınız
Tövbe estağfurullah babam o benim
Seni kutluyorum ama belli bir zaman sonra öyle olmuyor nelere şahit oldum buradan yazmak uygun değil keşke öyle olsa herkes ama öyle değil
Öz baban sayılıyo ama ben o kadar yaklaşamam şahsen
Çok sever beni birde hamileyim evde bunaldık dışarı çıkardı bir akraba gördü ayıp ayıp yazık gençlere dedi
İşte bilemiyorum aranızdaki samimiyete yakınlığada bağlı. Ben kayınbabamla biraz mesafeliyim o kadar yaklaşamam işte
Aynen katılıyorum
bence hiç bir mahsuru yok ne var yani kol kolada gezersinde sarılır öpersinde baban senin ha öz baban ha kayın baban ne var bunda hayret bir şey demi
Öpme bilmiyorum da kötü bir şey yok yani
Hükmen ; kayınbaba ve gelin arasında nikah haram olduğu için koluna girip gezmenizde bir sakınca yoktur.
Benim de kayınbabam ile aram çok iyidir sever sayar fikrimi alır guzel sohbet ederız ama öyle gereksiz samimiyet kurmuyorz hoş degil bnce
Sen baba olarak görüyorsun. Ama bu toplumun çoğu başka gözle bakar.
Ne alaka ama ya eşim annemle gezse çok mutlu olurum ben
Sen temiz bir şekilde bakabilirsin ama yobaz çok kızım anlamıyorsun galiba.
Haklısınız
Bunda kötü birsey yok bence ama toplum degısık bır hal aldığı için ksyınbabanıda kocan sanmışlardır yaşlı adama bak genç kızı almış hamilede kalmış Kiz diye dusunmuşlerdır ama gel görki bence koyu birsey yok
Saçma canım insanlar işte bu ülke böyle değiştiremezsin
Tövbe tövbe bu yaşta ne biçim laflar ediyorsunuz diyemedin mi o akrabaya
Ben öyle sesimi yükseltip bağıran biri değilim ayrıca yüksek tansiyon var doğum yaklaştı kendimi. Üzmek istemedim
sessiz kalıp içine atmak hamile ol olma kötü bir şey hamilelik nasıl bir şey bilmiyorum eşine anlat o söylesin bence yine de tartışmaya gerek yok gülümseyerek laf sokar gibi de söyleyebilirsiniz
Ne var bunda baba kiz gibi gezmek
Yani evet onu demek istiyorum
Bizim milletimiz öküzün altinda buzak aramaya bayılır kim bilir akillarina ne geliyor
Tövbe estağfurullah karnı burnunda kadınım eşim çalışıyor kayınpederim sahile çıkarayım sizi dedi bu kadar
Her kadin oyle kayinpeder ister seninkide gayet iyi kim yapar bunu boş ver sen aldirma kiskanclik baska birsey degil
Umarım herkesin olur
Aynen ama böyle insanlardan uzak etsin
Millet sapıtmış baban o senin töbe töbe ya
Yanlis cunku
Neden
Nedenini yazdım ama
Puhahahah komedi
Neden
Abes
Neden
Yaşadığın yere bağlı
Sizene onla yatmayı seviyorum de
Tövbe estağfurullah
Dalga geçmek için ya
çok doğru
kaç aylık hamilesiniz
7
çoğu gitti azı kaldı
Yüksek tansiyon var erken doğum riskim var deli gibi aşeriyorum Bi çıksa da tüm aile rahatlasak
he😁walla..
Her gören doğur artık bıktık dertlerinden diyor ne yapmışım sanki
yaşkaç senin
yaş?
24
maşallah.. ilk hamileliğin mi
Evet o yüzden azcık nazlıyım
o kadarcık naz çok doğall
seninki nerde
İl dışında özel sektör de mühendis olduğu için
hm maşallah
Hmm evdedemi öyle