Herkese merhabalar, 31 yaşındayım , doktora yapan bir mühendisim henüz 1 aydır evliyiz ancak depresyona girdim sanırım, eşim annesinin kuzusu çıktı 10 senede tanıyamamışım. Bu arada düğün istemeyen, farklı şehirlerdeyiz zaten diyip kına, gelin alma vb saçşma ritüelleri yapmadık. Erkek tarafı gibi olduk. eşim tam bir gelin gibi davranıyor...
*Kayınvalidem ile olayların eşimin köprü kuramaması ve onlara dur diyememesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidem ailesinin alfası niteliğinde sıralıyorum düğün gününden önceki olayları sizlerden destek bekliyorum.
*düğün günü öncesinde bir kriz yaşadık ve nişanlım beni kilometrelerce geldiğimiz şehirden kovarak son noktayı koymama artık bu işin olmayacağını aileme belirtmem ile kıvılcım ateşledi. kovma sebebi de hiç bir talebimi yerine getirmemesi (taleplerim bu arada düğün bile istemedim zorla yapıldı) kayınvalidem takı konusunda arıza çıkarınca ben kızına vermek istedim takıları o da eşime ben sizin altınlaırnıza mı göz dikiyorum şeklinde eşimi didiklemiş eşim de bana söyledi bu durumu ben de takı töreni istiyorum demiştim ancak ftili ateşleyen olay oldu. *babama söylemem ile babam babasını arayarak durumu belirtti ve bomba kayınvalidem aldı telefonu ve babamla annesi konuşmaya başladı. ertesi gün ise benim şok lduğum 32 yaşında adam ile ailesi toplanıp gelmişler iknaya. biz şok. 4 saatten sonra beni ikna ettiler keşke etmeselerdi.*düğün günü eşimin beni kuaförden sonra aile evine götürmek istemesi ve ailem bunun etik olmadığını istemediklerini belirtmelerine rağmen tüm sülale beni evlerinde beklemişler. Ben gitmedim ancak büyük kavga ettik düğün yerine geçerken ve ağlayarak düğün yerine geldik.*düğün yerinde ise sadece benim aile akrabaları görünce düğünüm iyice berbata gideceğinin resmini görmüş olduk.*kayınvalidem düğünümde sadece bir kez kalktı tavırın daniskasını yaptı.*eşim her şeyi annesine anlatıyor farkedince şokları yaşadım yine.*kayınvalidemle konuşurken durduk yere bana maaş ve terfimi sorması, çok meraklı olması.* eşimin üzerimde baskı kurmaya çalışması konusunda ise asla anlayamadığım noktadır. ben sınırlarıma müdahale edilmesinden yoruluyorum artık. *düğün fotoğrafları konusunda aldığımzıda ilk biz izleyeyelim bakalım sonra ailelere veririz dememe rağmen eşimin benden önce kendi ailesiyle bakıp tüm fotoğrafları atması benim özelim olduğunu düşünüyorum.* eşimle bunları konuştum tabiki ancak suçlayıcı bir dille değil mutsuz olduğumu onu arada bırakmak istemediğimi ancak artık ailesi ben olduğumu en sonunda sen benim aileme kurban ol laf ettirmem senden bir şey olmaz öfke patlaması ve boşanıypruz diyip yüzüğü çıkarması beni evden kovması ile durum çözülmez hal geldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer