Aile & Toplum Günaydın! Sabahınız nasıl geçiyor? Icedcoffee Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben hastalandım işe gidemedim bu sabah kahve hazırladım şimdi içiyorum Günaydın! Sabahınız nasıl geçiyor? Cevapla İş Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim normal sıradan geçiyor geçmiş olsun 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. ayağımı burktumboğazlarım bembeyaz faranjitama içimde zıplayan bir tavşan var kırlarda koşup oynamak isteyen 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. o ne kadar köpük yaw fairy mi döktün içine 1 4 Yorumla Icedcoffee +1 yıl Köpürtücüler var barista yulaf sütü güzel köpürüyor Yorumla u tenedos +1 yıl hee şu bızzzzz aleti ilemi köpürttün Yorumla Icedcoffee +1 yıl Aynen Yorumla u tenedos +1 yıl o süt köpürtücü var bende de ama French Press ile daha çok köpürüyor dene bi ara sütü French Presse koy yukarı aşşağı yap Yorumla
angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun neyn var 0 1 Yorumla Icedcoffee +1 yıl Üşütmüşüm Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. geçmiş olsun kahve güzelmiş 0 1 Yorumla Icedcoffee +1 yıl Teşekkğr ederim çok Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı. Geçmiş olsun sabahlarım çok güzeldir 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Bugün modum düşük İstanbul kadar yorgunum 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Geçmiş olsun ve afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı. Sıkıcı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim normal sıradan geçiyor geçmiş olsun
ayağımı burktum
boğazlarım bembeyaz faranjit
ama içimde zıplayan bir tavşan var kırlarda koşup oynamak isteyen
o ne kadar köpük yaw fairy mi döktün içine
Köpürtücüler var barista yulaf sütü güzel köpürüyor
hee şu bızzzzz aleti ilemi köpürttün
Aynen
o süt köpürtücü var bende de ama French Press ile daha çok köpürüyor dene bi ara sütü French Presse koy yukarı aşşağı yap
Geçmiş olsun neyn var
Üşütmüşüm
geçmiş olsun kahve güzelmiş
Teşekkğr ederim çok
Geçmiş olsun sabahlarım çok güzeldir
Bugün modum düşük İstanbul kadar yorgunum
Geçmiş olsun idare ediyoruz
Geçmiş olsun ve afiyet olsun.
bok gibi
Günaydın
sıkıcı
Yeni uyandım uyanmaya çalışıyorum