Nişanlım beni çok fazla kısıtlamaya çalışıyor, kuzenimden bile kıskanıyor. Ne yapabilirim?

nişanlım sosyal hayatımla ilgili fazla kısıtlayıcı davranıyor eskiden dışarı çıkardım sürekli, şimdi işim varsa öyle çıkıyorum çevremde sadece bir tane arkadaşım kaldı , giyimime karışıyor etek boyun bilekte olacak vs vs gibi kısıtlamalrı var sosyal medyada aktif olan bir insanım kitlem küçükte olsa fan hesaplarım edit yaptıklarında sinirleniyor yapanlar kız dememe rağmen sinirleniyor ben biraz relax bir ailede büyüdüm kıyafetlerime arkadaşlarıma gittiğim geldiğim yerlere karışmadılar buna alıştım ki ailem rahat olmasına rağmen kötü hiç bir şey yapmadım bana güvendikleri için karışmıyorlardı zaten benim böyle bir insan olduğumu bile bile birlikte oldu şimdide değiştirmeye çalışıyor, bazı yerlerde zaten dikkat ediyorum ama tamam dedikçe her geçen gün başka bir şey istiyor, neyse ben nişanlımı çok seviyorum lakin beni kısıtlaması beni çok yoruyor kuzenimden bile kıskanıyor ne yapacağım?

Nişanlım beni çok fazla kısıtlamaya çalışıyor, kuzenimden bile kıskanıyor. Ne yapabilirim?