20 li yaşların başında talibimde çıkardı, çok güzel olduğumda soylenirdi ancak 2 yıl sonra 30 olucam inanın ne bi konuştuğum erkek, ne flört ne sevgili hiçbir şey yok...
Bir de tazecik 21 22 yaşındaki kızlara koşuyorlar, sanirim yaş ilerledikce kadının begenilmesi azalıyor. Keza bir de kapaliyim ben yani hepten albenim düşük.
Böyle böyle ölürüm ben artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oy oy kıyamam ben size ölecek birilerimi yok kapalı olmanız avantaj benim için cok tatlı oluyosunuz bence
Ben 30larımdayım bana hala gençler yazıyor. Hatta 20'li yaşlarımın başında ben bu kadar ilgi görmezdim. Şu anda çok daha iyi erkeklerle aram.
Cinsel hayatın olmadığı için olabilir bir de bunun sebebi. muhafazakar olmandan vardım bu konuya. O düzende erkekler genelde köle olarak arıyor kadını. Saf-salak olsun, iş yapsın, gözü açılmamış olsun. E yaş geçtikçe de bir kadına onu yaptıramayacaklarını bildikleri için senden uzak duruyorlar. Ortamını değiştir. Bir de açıl gitsin. Daha kaliteli, sana insan muamelesi yapan, senden korkmayan, arkadaş olabileceğin ve beğendiğin erkeklerle görüş.
Bu yorumu oku ötesine gerek yok
Inanin düşüncelerim bu yönde ailemden uzaklaşmam gerek başka türlü yapamam ama şu an maddi olarak uygun değilim:(
Yaşım geciyor onunda farkindayim iyice bunalıma girdim
Ne alaka cinsel hayat ile asıl muhafazakar olduğu için daha değerli.. illaki karşına senin gibi muhafazakar biri çıkacak seni cinsellik için sevecek biri hiç sevmesin daha iyi.
Sakın bunalıma girme. Hayat her yaşta yaşamak için çok keyifli. Her yaşta her insan hayatını yaşayabiliyor. Hayat böyle zaten. Pozitif olmaya çalış. Bir defter tut o defterin içine hayatındaki pozitif şeyleri yaz. Böylelikle pozitif olayları da kendine çekersin. Karşı cinsle ilgili de hep adım bekleme sen de adım at. Böyle böyle tecrübe kazanıyorsun zaten. Ben mesela hoşlandığım bir erkeğe yazarım sonra bir süre onunla konuşurum düzgün, efendi biri mi diye. Aileni de kırma, eğle onları, he de geç. Kendi paranı kazan, işe gir. Bir arkadaşınla falan eve çık. Çalışkan ol sakın çalışmaktan vazgeçme. Hayat böyle zaten, çalışmaya gelmişiz. Kendi paramızı kazanmak için mecbur çalışacağız. Çalışmayınca insan sıkılıyor da zaten. Her yaşta çok keyifli hayat emin ol. :))
Cevap sahibi doğru söylüyor. Her yaşın güzelliği bir başka. Hayata bir kez geliyorsun. Parani kazandığın sürece, sağlığın olduğu sürece hiç korkma her şey güzel olacak
Hayata bir kez gelioz diye gotumuz açık mi gezelim ne saçma sapan düşünce bu Max chpli
Herkes yalnizliktan sikayetci ama nasil oluyor bu durum anlamis degilim
Kadınların prime dönemi 20-32, bu dönem bitmeden evlen derim.
Abla benim durum daha vahim o dediğin yaşlarda bile bakan olmadi
Bizde öyleydik zamanında armudun sapo üzümün çöpü derken nah böyleyik şimdi
Bizede bakan yok knk sıkma canını
30 dan sonra bir kadın artık yaşlıdır
Bakmıyorlar.
Allah korusun
Ego var mı sende
Nasibin seni bulur
Geçmişte hiç bir uzun ilişki yasamadın mı?
Ne uzun ne kısa hiçbir şey.
Bir erkeğin ilki olacaksın bundan gurur verici bir şey yoktur gerçek bir erkek ise bunu bilir.
Erkeklerin gereksiz egolari...
Kaç kadın onların ilki olmuştur acaba.
Keza 30 yasindaki bir adamın ilki olmakta istemem, o yaşına karar sevgilisi olmamış adamın tonla psikolojik problemi vardır.
Gel ben seni alcam
Bi kahve ısmarlasam
Eee gel konuşalım 🙄
Umudunu kaybetme