Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benden yüz bulamaz ileri gidemez bunu biliyor ama yine de gitmemek lazım diye düşünüyorum ama bilmediğim yer olduğu için yine de size sormak istedim
Yani sevgilim değil sadece arkadaş, gidilmez mi yoksa? Ne diyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oralar tenha olur yalnız ne yapacaksınız orada 😂
Bilmediğim yer işte size soruyorum nasıl bir yer diye
Tenha deniz kenarı oralar
Elbet bulunur cafe
Ya sahil değil zaten denize girmek değil de orman tarafı serin oluyor dedi ll malum havalar sıcak serin yer arıyor insan ama bilemedim hiç gitmedim daha önce erkekle kadın dostane gitmek için uygun bir yer mi
Orman da dostane yani baskanserin yerde buluşup takılın bence. Sanki fantazik. bir çalışma olacak gibi geliyor orman ve dostane. Yanlış anlama, niyetini bilmiyorum kendi hissettigimi soyledim
Erkeğin düşüncesi budur değil mi, gitmeyeyim o halde
Yanlış anlamayinda, orman yani cafede oturum çay çorba için ormanda. napacaksiniz davet eden bir tuhaf olmuş ama genede takdir sizin
Ya öyle cafe filan sanırım nasıl bir üst bilmiyorum ki ama denize girmeyiz o kesin zaten ben denize giren biri değilim biliyor bu yüzden Sahil değil orman havası alıriz serinn oralar diyor bir yerde otururuz diyor
İlla oralarda cafe tarzı yerler vardır ormanda oturacak değilsin. Bence genese git belki sana açılır aşk kokusuyla sevgili yaparsın ne dersin bekar olmalisin
Zaten onun derdi o da ben istemem onu da biliyor ama işte yine de şansını zorluyor. Bende dostça olabilir belki dedim ama Kilyos da kafamı karıştırdı hiç görmedigim bilmediğim yer
Sana zorla sahip olamayacak ise bence dene , belki ikinize iyi gelecek
Yok ya o kadarına cesaret edemez ama yok ben vazgeçtim bulurum bir bahane. Zaten gitmeye çok da niyetim yok. Kendi gidiyormuş her zaman yine gitsin bensiz
🙉🙈🙊 çok fenasin. Biliyorsun değil mi. Ne kadar zamandır sevgili olmak istiyor arkadaşın seninle
Neden fenayım? Onunla eski bir mesele zaten de yine uğraşıyor bu ara
Despot dediğim olsun isteyen bir karakter var sanki ondan fenasin dedim. Eski geçmişinizi bilmem anlatmak isterdn dinlerim
Dediğim olmalı evet ama makul olduğum için ya da mantıklı neyse o olmalı dediğim için. Anlatacak çok şey yok aslında denedikn çok kısa süre anlaşamadik sürekli kavga, beyefendiye gör ise hiç sorun yok aslında batar uzatmadik ama yine bir yerlerden yol arıyor beyefendi hepsi bu
Ha kişisel. tercihim. eaki. sevgiliden arkadaş olmaz takdir sizin bol şans ins gönlünuze göre olur
Eski sevgilim değildi olabilirmi diye denedik sadece bir kaç gün telde. Bir kez yüz yüze geldik ama olmayacağını çabuk gördüm ve başlamadan bitti diyelim teşekkürler yorum için
İyi geceler