Evde de yiyecek hiçbir şey yok. Yemeğe gelicez dedi, gelmeyin de diyemedim. Ben de öğrenciyim sürekli bi işim yok. Garsonluk yapıyordum sigortasız patronu aradım şimdi veremem dedi. Evde de tekim annemler şehir dışında. Aradım para istedim yok dediler. 15 gündür yoklar evde gerçekten hiç bir şey kalmadı.
Abimle samimi değilim aramızda öyle pek bi kardeşlik bağı da yok utanıyorum söylemeye napıcam
Abimle samimi değilim aramızda öyle pek bi kardeşlik bağı da yok utanıyorum söylemeye napıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Patron mesaiye kalmamı istedi, ertelemek zorundayım diyerek iptal etmeyi deneyebilirsiniz.
Patron abimin arkadaşı ya öyle dersem onu arar
Başka bir şey bulabilirsin bence.
Ne bicim ebeveyn 15 gündür yoklar sen ne yiyorsun bişey yoksa evde
Garsonluk yaptığım yerde. Sabah 12 gece 1e kadar işte
Olsun sormazlarmi yine de sonuçta evden yiyip cikiyosun
Ya ben gece 1de işten çıkıp yürüyerek eve geliyorum geldin mi diye bile soran yok. Bi gün manyağın teki bıçaklicak sonra kızım kızım diye ağlayacaklar yalandan. Saçma sapan bi ailem var açıkçası
Tekmisin evde başka biri yokmu
Evet başka kimse yok. 2 abim var işte bu gelecek olan abim asker. İzne geldi buraya. Annemler de evde yok bana gelip napcaklar onu da anlamış değilim de neyse artık. Komşudan 250 TL istedim 5 gün sonra maaşımı alınca vericem dedim verdi valla ne yalan söyleyeyim şaşırdım. Gittim marketten malzeme aldım biraz akşam yemeği için
Diğeri de başka şehirde doktorluk yapıyor. İkisi de benden baya büyükler biriyle 10 biriyle 13 yaş var aramda ben çocukken gittiler zaten doğru düzgün görmedim o nedenle yabancı biri gibi geliyorlar bana utanıyorum bişey istemeye
Hmm
Şaka ile karışık abone eli boş gelmeyin de onbir şeyler getirir
Hicmi kimsenin desteği yok ssna
Yok valla nasıl böyle denk geldi anlamadım ben de. Herkes yok diyor. 5 gün daha beklese alıcam zaten paramı
5 gün sonra nerden alacaksın ki paranı şu an için ne kadar sikintini giderir
Çalıştığım yerden işte 200 250 TL falan yeter sadece akşam yemeği için malzeme lazım kimse vermiyor şaka gibi sanki çalıp kaçıcam 250 lirayla
250 liranin her yerini calsan ne olur calmasan ne
Neyse ya yarın bakkaldan veresiye isteyeyim bari verir belki o da vermezse hepsine yazıklar olsun ne diyim
Valla bakkalinda vereceğini hiç sanmıyorum
Ben de sanmıyorum bulamazsam mecbur söylicem artık napim. Gelip yemek beklerlerse daha çok utanırım
Eğer gerçekten çok ihtiyacın varsa yardımcı olayim
Yok hayır ya ben aç kalmıyorum. Sabah 12den gece 1e kadar işteyim zaten. Acıktığım zaman boşluk bulabilirsem orada yemek yiyorum. Yani çok zor durumda değilim. Sadece yarın için lazım onu da sizden almam ama gerçekten çok teşekkür ederim. Ne yalan söyleyeyim duygulandım. Ailem beni aramıyor bile
Peki nasıl istersen Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim
Nedemek rica
Aslnda cok kolay bir yolu var
Abinle konuşmayı mı denesen acaba
hangi şehir
Konya niye ki