Güncellemeler
+1 yıl
Ben gayet sağlıklı 1.95 boyunda sarışın renkli gözlü iyi biriyim ama bu tip babam gibi ruhsal engelli insanlar çevremdede evdede çok mallesef zar zor dayanıyorum sizce ne yapmalıyım
Merhaba benim babam 1.55 boyunda pis kokan engelli yetersiz bir insan şizofreni hastası yamuk dişli kırık burunlu 3 elli yarı engelli bir marangoz ustası hayat şartları psikolojisini bozmuş ama benimde psikolojimi bozuyor evde her gün bana kumanda sandalye fırlatıyor küfür ediyor çıglık atıyor ben birde 1.95 boyundayım bunu adam yerine koyup dövsem ambulanslık ederim sonra başım belaya girer yatağa sığmıyorum yeni yatak bile almıyor her gün bagırıyor her gün sinir krizi geçiriyor yeminederim en sonunda katil olucam dolar yüzünden başka eve de çıkamıyorum yaş 18 senin yaşındakiler ayrı eve çıkıyor diyen ler defolsun bu sorudan dolar 25 olmuş nah çıkarım ayrı eve arkadaşlar psikolojimi çok etkiliyor bu adam sizce ne yapmalıyım?
Ayrı eve çık desek çıkmıyorsun evde kal desek kalmıyorsun eee biz ne diyelim sana? Bahane üretmeyi bırak. 18 yaşındasın başka şehirde üni kazan git
Ayrı eve çıkıcak maddi gücüm yok
Of anladık
Cevap
2Cevap
ruh ve sinir hastalıkları merkezi mi diyorlar eski ismiyle tımarhane oraya yatır babanı
Benimde psikolojimi bozmaya çalışıyor AQ güzel kardeşim öyle babamı olur s. kilmiş habeş maymunu o baba denmez ona bro psikologa gitmiyorki adam
sanirim troolluyorsunuz artardina 3tane şizofreni sorusu geldi
Trol değil yeni sordum ben
bilemiyorum
Baban o sonuçta babanla böyle konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?