AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İyi olmayı deniyorum diyebilirim. ama uyku düzenim kötü sadece bu biraz zorluyor beni
Ben buna nasıl bir çözüm bulmuştum barış biliyor musun? Birgün boyumca hiiç uyumuyordum ertesi akşam yorgunluktan ve uykusuzluktan uykum kendiliğinden geliyordu😂
Bunu kaç kez denedim :D :D ne oldu biliyor musun hiç uyumadığım gün uykum yine geç geldi dedim lanet olsun keşke 4 saat de olsa yatsaydım
Hahah ayy kıyamam barış ya sende de her şey ters tepiyor😂😂
😂😂 Bahtım yok
Senin mi benim mi🤦♀️😂😂
Ait olduğu yeri bulamayan koaybolmuş çaresiz hissediyorum umutları tükenmiş
https://www.instagram.com/reel/CrMdBMRsJaX/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Kaybolmuş*
Hepimiz çok berbat hisler taşıyoruz.
Ah frida hiiç diago yüzünden psikolojisi bozuldu ve düşen çocukları , gençken geçirdiği trafik kazası hayatını mahvetti , kız kardeşi ile Diego nun ilişkisi hele ki mahvetti kadını , kendisi de yasak aşk a bulaştı maalesef sonra
Dur şimdi sende kendi dertlerime üzülmek için bunu paylaştım. Ölmüş kadının dertlerine üzülmek için değil😂
Çok çekmiş ama çok , şu zaman da yaşasa müge anlı ya çıkardı öyle bir hayat 🤣🤣
Tamam ama benana be na na🙄😂😂
Frida nın sözünü alıyorsan onun hayatini da bileceksin yavrumm 😎
Nasıl olduğumu ben de bilemiyorum bu ara.. Kafam hep dolu. Kendime biraz daha zaman ayırmam lazım sanırım.
Taş atılıp Kırılmış bir ampul gibiyim ışığını kaybetmiş😪
Oyy kimse benim güneşten parlak dostumu söndüremez. Ayrıca seninle tanıştırmak istediğim biri var🙄😂😂
Kimmiş insan ilişkilerinde pek iyi değilim yeşillik bilirsin🙂
Bence çok ponçik biri o da senin gibi şapşik biri işte😂😂
Yoksa benden başka kardeşinmi vağğ🤔
Evet🙄
Enamm ben nerelere gidem nedem
Tamam ablamın kardeşinin ismi ne yeşillik
Bana değil ona sor @MafyaPrenses-_- ponçiğim mafya diye yazılır prenses diye okunur🙄🥳🥳🥳
Aa dikkatimi çekmişti lsslslslsl
Çeker tabii dedim ya o da senin gibi minnoşun biri🥳🥳😍😍😍
Merhaba 🙂
Merhaba prenses🙂
Nasılsınız ikinizde :)
Ben berbatım ya sen🙂
Niye berbatsın gıı? 🙂 Ben normalim, iyiyim.
Valla bi bilsem
şu an işteyim markete gönderdiler
Hmm anladım, ne iş yapıyorsun? 🙂
Elektrik 😅
Hmm anladım 😂🙄😳🙂
şu an iş yerindeki mutfaktayım sksllslslsl abim yakalamasın diye duaa
Ediyorum ajja
Allah razı olsun bea
Amin 🙂
Beklentilerin azaldığı, umutların tükendiği, deniz üstünde savrulan kağıt kayık gibiyim
Şarkıyı dinledin mi bu arada?
Şuanda dinliyorum. Henüz umudum tükenmedi ama savaşacak halim yok
Sana her zaman yardımcı olmaya hazırım
Yaa çok teşekkürler ama ben savaşmaya hazır değilim🙄😂😂
Burada olduğumu bil yeter bana
bir tık heyecanlıyım şu bahsettiğin diziye bakıyorumm 😂
Heyecan diziden mi?
1 ci bölümü bitirdim baya kaptırdım kendimi biraz ara verdim şimdilik
hatta ara ara düşüncelerimi not bile aldım 😂
Hahah çok iyi🤝😂
Dizi sarıyor mu?🙄
sardı istersen notları paylaşayım gülmeyeceksenn 😂
Paylaş bakalım 😂😂
bak gülme ama 😂😂
Yok gülmek😂😂🙄
1. Bölüm : ilk sahne klasik son atışa kaldı kazandı neyse devam ediyorum izlemeye
ulan arkadaş kesin ukraynalı eleman geldi bütün aileyi yok etti günahını almayım yinede birde komplo kurmuşlar delikanlı adama yapılır bu be !
mahkeme sahnesinde tabiri caizse yukardaki adalet yazısına güldüm bu avukat mı her neyse tam bir çakal hiç sevmedim kendisini.
derken birden sahne bitiyor kızın biri koşuşturmaya falan giriyo galiba o sahneye kadar izlediklerim cizgi romana ait galiba nasıl bilmecenin içindeyim arkadaş iner misin çıkarmısın
ayrıca kızın olduğu sahneler sıkıcı şimdilik.
bu arada kızın babası kayboldu birden bu saftirikler iyi düşünüyo ama cenaze kokusu geliyo benden demesi
bide yazdığı final fena en azından klişe değil ama adam en azından intikamını aldırıp öldüreydin bari ayrıca adam o finali yazarken çakal gülüşü yapıyodu bir süpriz çıkabilir bence
kız babasını ararken birden kötü düşünüp polisi aramaya karar veriyolar o sıra yanlız kalan kız elinde fotoğrafa bakarken birden bilgisayarın içine giriyo kız harbi saftirik lan ayağının altına adam ölüm kalım savaşı veriyo sende kuşlar böcekler diyosun yaa
lann adammm ölüyooo lannn bişey yapp
aferin lan adamı kurtardın gönlünü kaptınn derken birden kendi dünyasına geri döndü bu kız finalde şizofren çıkarsa şaşırmam ekliyorum kesin şizofren bu bu arada babasıda iyimiş cenaze töreni iptal oldu.
bu kızın erkek kardeşide canım yeni karakter koymuşlar ismi cismi aynı sen diyo ulann görmüyon mu ablanı koymuşlar oraya neyse dizi inceden sarmaya başladı
bizim eleman milyoner olmuş hatta zibilyoner olmuş adalet geçte olsa yerini bulmuş şu çakal avukata gıcık kaptım inşallah onu da arada derede icabına bakılır
bizimki ne çileler çekmiş bee intihar edecekken son anda iyi tutunmuş intikamını alacaksın yok öyle
kızım sende bilmediğin şeylerin sağını solunu kurcalarsan böyle olayın içine düşersin işte 2 ci bölümü izleyince yazmaya devam edeceğim
🤣🤣
Hahahah manyak özet tutmuşsun sen😂😂
not aldım düşüncelerimi belirttim o kadar 😂
Özet bu ama🙄😂
biraz uzun düşününce özet gibi olduu 🤣
Hahah sen hep böyle uzun mu düşünürsün?🙄😂😂
çoğunlukla evet 😂😂
Haha şapşik😂
ama kız varya kesin şizofren normal değil o uyandırayım bak 😂
Hahah bilemiyorum şimdi ne diye spoiler veriyim sana🙄😂😂
katilde şu ukraynalı eleman varya o bence birilerinin kulağına fısıldıyo du işini bitirin falan dedi sen seyret bak tam çakallar 😂
ama avukat varya o da az çakal değil ha bakışı bakış değil onun 2 sinden birisi sekmez 😂
Hahah sen niye taktın avukata bu kadar yaa😂😂
orta da doğru dürüst delil yok hemen idam edelim tam böyle çakal bakışı var vahşi doğada zorlu şartlarda yaşadık biz kim çakal kim akbaba bakışından davranışından anlarım ben 🤣
Hahah manyak ya sen kafayı takmışsın ona ben onu anladım😂😂
taktım onda var bişey bakışları normal değil onun söyleyim bi o şüpheli 2 cisi de şu ukraynalı rakibi vardı o da şüpheli geliyo kaybedince biriyle kulaktan kulağa falan konuşuyodu o da tesadüf olamaz bence çakal kaybetmeyi yediremeyip adamın ailesini vurarak intikam almayı düşünmüş olabilir
Sende ne kurgucu çıktın böyle 😂😂
ortada bir katliam varsa her ihtimali düşünmek lazım ya da hiç düşünmiycen bütün şüphelileri tek tek yok edicen ilk bölümde bitiricen diziyi 😂😂
Katil uşak olabilir🙄😂😂
Türklerde uşak bunlar da avukat ya da o sporcu eleman bence avukat 1 tık ağır basıyo gibi onların kafa iyi basar çakallığa 😂
Te Allah'ım yaa😂
bak görürsün yazıyorum buraya bunlar az bişey bizim dizilerden gördülerse ilk bölüm gösterirler kimin ne olduğunu 2 si gözüme çok çarptı var onlarda buraya yazıyorum bak gör 1 haftaya bitirim yarın işe başlamasam yarında biterdi ama yanlış zamana denk geldi 😂
Diziye kapılıp sana dediğim ayrıntıyı kaçırma romantik bir şey
ya sen delirdin mi yaaa ilk bölümden bu kadar not almışım hiç kaçar mı benden inşallah bahsi geçen detay final de değildir o kadar bekleyemem çıldırırım her halde 🤣
Kaç bölüm ben hatırlamıyorum inşallah kaçırmazsın
Kaçırırsan eğer senden büyük öküz yok bilesin. Bundan sonra bana romantiklikten bahsetme
16 yazıyor ayrıca ben gibi romantizmin ağa babası birisi bunu kaçırabilir mi yaa?
Görücez babanın ağalığını🙄😂😂
seyret buralarda evlenme teklifi almassam iyidir yani o derece diyorumm sanaaa 😂
neysee ben yatıcam sabah erken kalkıcamm sana iyi geceler tatlı rüyalarrr ☺
rüyanda beni görde azıcık romantizm görürsünn 😂
Öyle olsun iyi geceler şapşik ☺️ ayrıca rüyamda sarmaşığa sarılı odun görürsem bu dediklerin aklıma gelir🙄😂😂
Görsele katılmak durumdayım zira kendimi tanımlamam çok zor herşeyi aynı anda kapsıyorum
Arama bekliyorum o arama gelmediği sürece resmen nefes alamıyorum şuanda
Süperim.
Off seninle aynı yaşta olsam bende süper olurdum. şu an en stresli yaşlardayım ve bir sürü sorumluluklarım var.
😂🙄😕
Sende mi ponçik?🥲
Evet 😮😢
Off oflamaktan canım sıkıldı
Aynen 😮🙁
Sıkılıyorum
Bende öyle içimde hep bir sıkkıntı var.
Muhabbet aç kafa dağıtalım o zaman
Muhabbet aç denilince açılacak bir şey değil ama🙄😂😂
Ne deyince açılır
Açıl susam açıl diyince... değil tabi li
Haha o değilde canın sıkılınca gereksiz her ayrıntıya takılmam da ayrı dert😂😂
Bak böyle böyle laf lafı açıyor bile
Hep benim sayemde😌🥳🥳😂😂
Mesele de canımızın sıkılıyor olması zaten
Şimdi bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?🙄😂😂
Canımızın sıkılıyor olması kötü, lafın lafı açması iyi muhabbetin bir şekilde buraya kadar ilerlemesi çok çok iyi 😅🤣
Hepsinin benim sayemde olmuş olması megatron iyi😏😂😂
Megatron da haklı Thanos ta zaten
Bu çok kötü bir espiriydi ama😂😂
Ben ne dediğini anlamadım ki
Anlamadığın şeye birde yorum mu yaptın şapşik?🙄😂😂 Yani kocam dev demek anlamında kullanmak istedim🥳
Yani o cümleden bu manayı çıkaramadığıma şaşırmadım üzülmedim mi normal yani 😵💫
Kelime anlamı o ama🙄😂
Megathron diye bir kelime yok ki lugatımızda 🤷🏻♂️😟
Bizimkinde yok diye tamamiyle yok olduğu anlamına gelmiyor ama🙄😂😂
😅😀
Tamam uzatmayalım mesaj at madem
Kimseye özelden yazmıyorum.
Ben kimse değilim
Nasıl? Sen kimsin?🙄
😎..
Ahhaha
Yazmamışsın