Neden bir erkek beni kaçırmıyor?

o kadar zor hayat yaşıyorum ki yaztatili için aile evine döndüm annem her gün eziyet ediyor 23 yaşındayım 8 gündür telefonumu sakladı vermiyor geceleri telefona bakmadan uyuyamıyorumn saatlerce ağlıyorum sabah kalkasım gelmiyor çünkü telefon yok hiçbir şey yok. Babannem bizde o üzüldü anneme dedi annnem bana iftira attı bu baş edilcek bi şey değil halasıyla da düşman diye oysa ben el ele bile tutuşmadığım halde halam bana babama bunu bekaret muayensine götür diyrek iftira atmıştı annem nasıl bu kadar alçak olabiliyor bu kadar mı suçlu ki halamı öne sürüyor 3 ay önce polisle kurtarıldım evden maalesef haytaımda bi r tane adam olmadığı için 1 ay anneannemde kaldım orada ne yewsem hemen toplamama ve her şeyi kendi paramla almama rağmen anneannem bana her gün küfür beddua ediyordu ve babanneme annem iğrenci diyor ki anneannesinde kaldı anneannesine de neler yaptı diyor nasıl insan bu ben nasıl dayanayım bu kadar küfre hakarete annemin iğren. ç sesine iftiraya

Güncellemeler
+1 yıl
neden bu kadar kötü kader verdi Allah haayatımda bir tane bile iyi bi şey olmadı
Güncellemeler
+1 yıl
bu kojnu etiketi ne alaka ya cinsellikle alakalı hiçbir şey yok ki :D
Neden bir erkek beni kaçırmıyor?