Ailem sevgilime ablami vericekler?

Selam, arkadaşlar. 29 yaşındayım. Doktorum. Üç seneden beri mutlu giden bir ilişkim var. Sevgilimle, hastanede tanıştım. Daha sonra baya bir samimi olduk, hayatımın insanı olduğuna karar verdim. Çok sevdim onu, her şeyden çok. Canım oldu, kanım oldu, nöbet arkadaşım oldu. Aynı ameliyatta asistanım oldu. Yani iyi ki benim oldu. Ben asla ve asla mezhebe göre yargılayan biri olmadım ama annemler, çok katılar bu konuda biz sünniyiz onlar alevi ve kurtler alevi olması zerre umrumda değil. Çok seviyorum arkadşlar, ondan çocuklarım olsun, eşim olsun istiyorum. Ama ailem izin vermiyor, çok karşılar. Vermeyiz diyorlar, evlenebklmem için şart kpydular ek olarak durumumuz kötü olmamasına rağmen ev, araba ve bir miktar para istediler. Her seferinde tekrar karşıma aldım babamı tekrsr tekrar, durumlsrı olmadığını, çok sevdiğimi anlattım ona. Umrunda olmadı. Ve bana dedi ki ya evlenmiceksin, ya da ablanı veririz o herife dedi. Tepemin tası attı bunu söyleyince baya bir sinir krizi geçirdim. Hastanedeyim sabahtan beri. Lutfen bir sey soyleyin ne yapmaliyim.

Ailem sevgilime ablami vericekler?