Bugün KPSS sınavında bütün bir sınıf gözetmenlerden birine güldük bu durum sınav sonucunu etkiler mi 🤣🤣?

Bugün KPSS vardı ya hani malum 2 bekleyen oluyor ikisi de erkekti bizim tamam gözetmenler sınıfta Gezer de içlerinden birisi hiç durmuyor sınıfta geziyor kapının önüne çıkıyor koridorlarda geziyor hayır sınıfta da 8-9 kişiyiz koskocaman sınıf arka oturan kimse yok neredeyse erkek öğrencilerden biri hocam ebe çağıralım mı dedi Biz şok olduk arkadan birine bir şey oldu sandık hoca da baktı böyle 🤣🤣 sürekli yürüyorsunuz Bebek geliyor galiba dedi bir kahkaha koptu ister istemez sınıfta bir iki dakika güldük gözetmen de işte bozuldu benim görevim bu gezmek zorundayım falan dedi geçiştirdi sınava döndük Zaten ben sınav boyu gülüp durdum bunun yüzünden bu durum sınav sonucumuzu etkiler mi ben pek sanmıyorum ama böyle bir şey yaşayan var mı hiç

Güncellemeler
+1 yıl
Koskoca guru olmuşsun ama insan olamamışsın zaten lafı ben söylemedim manyak mısın ruh hastası mısın
Bugün KPSS sınavında bütün bir sınıf gözetmenlerden birine güldük bu durum sınav sonucunu etkiler mi 🤣🤣?