Güncellemeler
+1 yıl
Koskoca guru olmuşsun ama insan olamamışsın zaten lafı ben söylemedim manyak mısın ruh hastası mısın
Bugün KPSS vardı ya hani malum 2 bekleyen oluyor ikisi de erkekti bizim tamam gözetmenler sınıfta Gezer de içlerinden birisi hiç durmuyor sınıfta geziyor kapının önüne çıkıyor koridorlarda geziyor hayır sınıfta da 8-9 kişiyiz koskocaman sınıf arka oturan kimse yok neredeyse erkek öğrencilerden biri hocam ebe çağıralım mı dedi Biz şok olduk arkadan birine bir şey oldu sandık hoca da baktı böyle 🤣🤣 sürekli yürüyorsunuz Bebek geliyor galiba dedi bir kahkaha koptu ister istemez sınıfta bir iki dakika güldük gözetmen de işte bozuldu benim görevim bu gezmek zorundayım falan dedi geçiştirdi sınava döndük Zaten ben sınav boyu gülüp durdum bunun yüzünden bu durum sınav sonucumuzu etkiler mi ben pek sanmıyorum ama böyle bir şey yaşayan var mı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocuğun yaptığı da sizin verdiğiniz tepki de hoş değil adama kalsa hiçbir insanın gözetmenliğini yapmaz "ne halleri varsa görsünler sabahın köründe bunlarla mı uğraşacağım" der emin ol. Kpss sınavı bir okul ya da öğretmen tarafından düzenlenen bir sınav değil "sonuçları etkiler" demek oldukça saçma olur.
Evet çocuğun yaptığı doğru demiyorum ben zaten Ama ister istemez gülündü yani o an ayrıca uğraşmak istemiyorsa gelmesin arkadaş para alıyor bedava değil
Zaten para için geliyor sizinle uğraşmak istediği için değil?
O zaman laf yemeleri de kulak tıkayacak
Ha bu hakkı kim veriyor sana baban mı?
Saat 08:15 de okulda hazır bulunuyor o gözetmen muhtemelen kahvaltı etmeden afyonu patlamadan çıkıp geliyor çünkü yol trafik vs vs hava da sıcak zaman hiç geçmek bilmiyor bu yüzden bazı arkadaşlar gereksiz dolaşıp volta atıp zamanı geçirmeye çalışıyor. Ama ben hiç uğraşmam gözetmen olduğum zaman geçer sandalyeme otururum. Çok nadir dolaşırım..
En iyisini yaparsın hem öğrencinin dikkati dağılıyor hem de hoca boşu boşuna yorulmamış oluyor
Aynen öyle oraya gidiyorsan sadece kendini düşünmeyeceksin gezerek dolaşarak kimsenin dikkatini dağıtmaya hakkın yok çok zor geliyorsa tercih etmezsin olur biter. Görev almak isteyen bir sürü kişi var.
Bizim insanımız içinde böylesi çok hem para alıyım ister hemde canım sıkılmasın hiç yorulmayim ister
Aynen Peki yapmaya değer mi Ben de düşünüyorum aslında da bilmiyorum Emin olamadım
Ögretmen olman gerekir osym kaydolman lazım
Ne kadar para veriyor Peki değer mi o yorgunluğu