Bugün esenyurtta bir kadin döverek bayıltmışlar düzgün bir sürü erkek varken neden keko dengesiz psikolojisi bozuk insana takılır ki bir insan gerçekten anlamıyorum sizce neden bu tarz insanlar seviliyor?
Şiddet gören kadınların çoğu keko seviyorum diyen kadınlar oluyor. Farkindamisiniz?
Kısmen doğru ama detaylı bir konu ve hava sıcak olduğu için detaylı açıklamaya üşendim yine de şunu söyleyeyim. Bir insanın hiç ilişki tecrübesi olmamıssa ve hayatta belirli acı gerçekleri tadmadıysa yanlış bir ilişkinin kurbanı gitmesi olası. Bide sırf serseri tiplerin olgun ve ağır başlı tiplerden daha eğlenceli olduğunu düşündüğü için onları tercih eder sonra o serseri onunla eğlenir ve sıkılınca itip kakar hatta döver yani al sana adrenalin ve heyecan olur. Sonucunda ise kadın, bütün erkeklerin karaktersiz olduğunu savunur işte bu çelişkili bir cahilliktir ama ilk verdiğim örnek dediğim gibi %50 tecrübesizlik %50 yanlış karar ve hislerine yenik düşmek yani böyle kadınlar suçlanmamlı ama 2. örnek elinde yanan çakmakla benzin varilini koşmak gibi yani sırf heyecan ve adrenalin için hayatını zehir etmek...
İşte adrenalini kendi hayatında olceklendirmek lazım umitcan uygun gibi bu adami alıp içeri attilar kadın cinayetinden sonra bir kadın bununla sevgili oldu yine ve onuda öldürdü ben şaşırıp kalmıştım yani
Makam mevki fark etmiyor şiddet için yani. İnsan olmayı bilmedikten sonra... karşıt cins seçimlerinde saf birini de seçmiyor işte. Maço olacakmış illa. 😃
Bu bakış açısını şiddet ile kınıyorum. İş adamı kocası olup dövende var. Bu ülkede geçen yıl profösör karısını darp etti. Doktor etti. Yani bu şeyler karakter meselesi. Birisi ile takılıyor diye de kimse dayağı hak etmez. Dayağı atan caniye odaklanmaktan çok. Yine kadınlara suç bulmanız yazık. Bu ülkede bir çok bekar erkek saplantılı kadınlar tarafından öldürüldü. O zaman saptantılı kadınlara bulaşmasın mı diyelim?
Hayır hayır yanlış bakıyorsunuz olaya benim burada en çok içimin yandığı yerde yatan kadın bazı yerlerde mantığın devreye girmesi gerek şiddet gören kadınların sizin her ne kadar profesörden ondan bundan bahsetsenizde geneli sıkıntılı erkeklere takıntılı oluyor kadınlar. Kimse dayağı hak etmez tabikide
Hayır. Ben senle asla aynı fikirde değilim. İnsanlar illaha fiziki olmak zorunda değil psikolojik şiddete de maruz kalıyor. Yani kimse serseri birisi ile sevgili diye dayak hakedecek değil.
Sevdiğim adama bakarım ilk önce bakımlı hoş biriyse sonra konuşması tavırlarına bakarım manavdan meyve almıyoruz ya onun haricinde herkes alışınca sevince kötü özelliklerini görmez birtek kızlar değil öyle olan
Ama bunun belli bir maddeleri yok böyle olan erkek/kız kesin şöyledir diye Biriyle kritik anlarda zor durumlarda kavga tartışmalarda anlatsın nasıl biri olduğunu
Kadınlar öyle şimdi çıkarlar ben öyle değilimciler alayı kolpa kadınlar kadar yalan söyleyen başka bir varlık yok ya sen de düzene uyacaksın öyle erkek olacaksın ya da kadınlarla muhattap olmayacaksın
Bak işte buna katılıyorum erkeklerde de bu var nerde ahlaksız kadın peşindeyiz ama olan size oluyor böyle dayak yiyen kadınlar oluyor ahlaksız kadının bile dayak atmayan erkeği düzgün psikolojiyr sahip erkeği bulması lazım benim içim acıyor bir kadın dayak yiyince
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlara acımıyorum hak ettikleri gibi yaşıyorlar
Kardeşim kadınlar iyi erkek sevmez gecen biriyle konusuyordum acıldım seviyorum dedim aklımdan cıkmıyorsun dedim kız yazmayı kesti iletişim yok düşünebiliyor musun. Bu kız kibar naif erkek severim diyordu. Kadınların ne dediğine bakarsan kaybedersin söylediklerinin tersini yapacaksın problemliler bunlar zikri fikri ayrıdır. Sirekli shittest atarlar
Sana bir tavsiye “iliski sihirbazı -Michael W.” Bu kitabı okumadan hiçbir kadına yürüme yoksa terk edilirsin kullanılırsın değer verilmezsin. Önce kitabı oku kadınları anla ondan sonra bu işlere bulas. Kadınlar feminen erkek sevmez maskülen olacaksın umursamayacaksın duygusal olursan sonuc hep aynı olur. Ben yıllardır neden terk ediliyorum diye sorguluyorum sonunda cevabını buldum bizim davranıslarımız yanlıs ondan dolayı