Aile & Toplum Türkiye neden bu kadar zor? MetehanEnni Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba. Ben 19 yaşında bir Türk genciyim. Türkiye de yaşamak, Kendini geliştirmek, ruhsal yönden iyi olmak neden bu kadar zor? Türkiye neden bu kadar zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Adalet yok maalesef 0 1 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Adalet maalesef yok haklısın
Roosey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Okadar haklisinki herşeyi imkansizlastirdi insanlar bu görgüsüzlükler de zaten cahilliklerinden geliyor daha az önce böyle bir soru sordum 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Eskiden de zordu ama insanlar insan gibi çalışıp emekli olup hayatını yaşayabiliyordu Şimdi kölelik sistemi var emeklilik yok 0 2 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Kapitalist sistem diyorsun haklılık payın var Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl 👍👍 Yorumla
GAYGünlükleɾi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İnsanların fikir ve görüş ayrılıkları düzenlediği sürece böyle olmaya devam 0 1 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Aynen Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl türkiye zor karnını doyurmak en büyük başarı 0 1 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Evet maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Liyakatsizlik maddi yetersizlik maalesef 0 7 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Teşekkür ederim. Neden bu kadar kötüyüz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Halk böyle olduğu için Yorumla MetehanEnni +1 yıl Aynen öyle Yorumla MetehanEnni +1 yıl Bir türlü toplumdan sıyrılıp kendimi geliştiremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte para yoksa mecburen böyle oluyor Yorumla MetehanEnni +1 yıl Maalesef Yorumla MetehanEnni +1 yıl Sonra da ülkenin gençleri ne kadar Aptal diyorlar Yorumla
hoççagalıngidiyomben Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben de öyleyim biraz beklentiyle ilgili zorluğu 0 3 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Nasıl yani Yorumla hoççagalıngidiyomben +1 yıl Yani bana çok zor gelmiyo ama beklentine göre değişir Yorumla MetehanEnni +1 yıl Haklısın biraz öyle. Teşekkür ederim cevap Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vergiler ve algılar 0 1 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Evey Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Akapeliler yüzünden 0 1 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ya abicim ben siyasetten mi bahsediyorsum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adalet yok maalesef
Adalet maalesef yok haklısın
Okadar haklisinki herşeyi imkansizlastirdi insanlar bu görgüsüzlükler de zaten cahilliklerinden geliyor daha az önce böyle bir soru sordum
Eskiden de zordu ama insanlar insan gibi çalışıp emekli olup hayatını yaşayabiliyordu
Şimdi kölelik sistemi var emeklilik yok
Kapitalist sistem diyorsun haklılık payın var
👍👍
İnsanların fikir ve görüş ayrılıkları düzenlediği sürece böyle olmaya devam
Aynen
türkiye zor karnını doyurmak en büyük başarı
Evet maalesef
Liyakatsizlik maddi yetersizlik maalesef
Teşekkür ederim. Neden bu kadar kötüyüz ya
Halk böyle olduğu için
Aynen öyle
Bir türlü toplumdan sıyrılıp kendimi geliştiremiyorum