Güncellemeler
+1 yıl
Bütün bunları yapabilecek liderde oy kaygısı olmaması lazim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devlet kurum ve kuruluşlarında şeffaflığı sağlayacak
Devlet denetleme kurumlarını baştan asağıya yenileyecek yeniden çalışır hale getirecek
Hali hazırdaki özgürlükleri kısitlayan bu darbe anayasasını değiştirebilecek
Ülkenin tüm kesimi için adaleti saglayacak
Vergi sistemini değiştirebilecek. Vergi affına son verecek...
Eğitim sistemini rayına oturtacak.. meslek ve fen liselerinin itibarını geri kazandıracak..
Tarımı GERÇEKTEN destekleyecek köylünün köyde mutlu huzur ve refah için olmasını saglayacak. KİM SİZCE BU LİDER?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Atatürk var ama atam da geri gelmeyecek bir daha
İşini hakkıyla yapan herkes ya suikaste uğradı ya da ihraç edildi kimse yok
👏👏👏👏👏
Kim mesala?
Muhsin Yazıcıoğlu en basitinden Ali Gaffar Okan vesaire
Hadi bulduk diyelim.
Nasıl seçtireceğiz asıl mesele burada 😂
Emeklemeden yürüyemezsin
Bu memlekette öyle şeyler sökmez ki beyefendi, dini kullanican Allah kitap diyecen. Aslında olmayan kıskançlık verileri sunacaksın bizim insanımız görüntüye bakar altını araştırmaz uğraşmaz.
Bunu yapmadan önce düzgün insanlar yetiştirmek için bir sistem oluşturulmalı bence çocuklarda saçma sapan bir araf ortamında büyüyor. Bu ortamda düzeltecek nitelikte insan yetişmez hadi diyelim. Zorlukla yetişti, önüne birsuru engel çıkarıldığı için bir yerden sonra yılar kaçar buradan.
Bizim insanımızın önce özünü geri kazanması lazım ki bu süreçler 5 10 yıllık süreçler değil.
Çözüm olarak şu anlık bir an önce risk alıp baştaki arkadaşı artık değiştirmek gerek. Muhalefetle iktidar iş birliği içersinde şu anda aklı olan net bir şekilde anlar bunu tek elden yönetiliyor.
3. Seçeneklere şans vermeliyiz.
Ilk turda misal sinan oğana verseydi insanlar bi denenirdi. Zaten 5 yıldan fazla tutmak saçmalık bana göre devletin her yerini ele geçiriyorlar.
Bizim insanımız risk almaktan korkuyor. Daha kötü ne olabilirdiki bi tık ötesi savaş bunun kaybedecek neyiniz kaldı?
Sence abi Bi düşün
Kim gercekten çok düşündüm bulamiyorum göremiyorum senin fikrini merak ediyorum kimsence?
Boswer bir yerde denk gelirsek konuşuruz uzun uzun
Ümit özdağ
bilmiyom ama beni sçn poara lazm
Ümit Özdağ