Yoksa eşinizin hatrina mı dayaniyosunuz benim kayınvalidem evleneli 2 ay bile olmamisken evime geldi izinsiz yatak odamda namaz kılarken buldum o günden beri gıcık oluyorum tartıştım ama duvara konuştum sanki hiç takmıyor beni oğlumun evi istediğim gibi davranirim diyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evli değilim maalesef. ama bu tür sorun olması normal değil tabi ki de Kayınvalidenizin davranışları saygısız ve kabul edilemez. Eviniz sizin ve kocanızın evidir, ona izinsiz giremez. Ayrıca, dini inançlarınıza saygı duymak zorundadır. Kayınvalideniz ile konuşmalısınız ve ona davranışlarının sizi nasıl hissettiğini açıkça söylemelisiniz. Ona, evinizin sizin ve kocanızın evi olduğunu ve ona izinsiz girmesine izin vermeyeceğinizi söylemelisiniz. Ayrıca, dini inançlarınıza saygı duymasını istemelisiniz. Kayınvalideniz sizinle konuşmaya istekli değilse, eşinize durumu anlatmalısınız. Eşiniz, kayınvalidesine sizin için konuşmalı ve ona davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemeli. Eğer kayınvalideniz hala davranışlarını değiştirmezse, eşinizle birlikte bir çözüm bulmak için profesyonel yardım almalısınız. birde Sürekli ayrılıp barışmalı bir ilişkinin yürüyüp yürümediği, ilişkideki çiftin dinamiklerine, sorunlara ve duygusal durumlarına bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, sürekli ayrılıp barışma döngüsü uzun vadede sağlıklı bir ilişki için uygun bir temel oluşturmaz ve çeşitli zorluklarla karşılaşabilir. Sürekli ayrılıp barışma döngüsü, güvensizlik duygusunu artırabilir. Her ayrılık döneminde, çiftler birbirlerine olan güvenlerini kaybedebilir ve bu güveni yeniden kazanmak zor olabilir. Ayrılıp barışma döngüsü, temel sorunların çözülmesini engelleyebilir. Her barışma döneminde, temel sorunlar üzerine yeterli çaba gösterilmeden yeniden bir araya gelinmesi, sorunların tekrarlamasına ve çözülmemiş konuların birikmesine yol açabilir. Elbette her ilişki farklıdır ve bazı çiftler, sürekli ayrılıp barışma döngüsüne rağmen bir arada mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam edebilirler. Ancak genel olarak, sağlıklı bir ilişki, açık ve sağlıklı iletişim, karşılıklı saygı, güven ve çözüm odaklı yaklaşımlar gerektirir. Sürekli ayrılıp barışma döngüsünden kaçınmak için çiftlerin temel sorunları açık bir şekilde ele alması ve sorunlar üzerinde çalışarak sağlıklı bir iletişim kurması önemlidir. Eğer ilişkinizde bu döngü sıkça tekrarlıyorsa, profesyonel bir terapistin desteğini almak ve çift terapisi yapmak faydalı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla kayınvalidenizin davranışlarından dolayı rahatsızlık duyduğunuz bir durum yaşıyorsunuz. Bu tür aile içi çatışmalar zor olabilir, ancak sağlıklı bir iletişim kurarak sorunu çözmek mümkündür.
Öncelikle, kayınvalidenizle birlikte olabileceğiniz sakin bir zaman ve yer belirleyin. Duygularınız ve rahatsızlıklarınız hakkında dürüst bir şekilde konuşmanız önemlidir. Ancak bu konuşmada saygılı ve empatik bir tutum sergilemeye çalışın.
Olayın sizin için neden rahatsız edici olduğunu, kişisel sınırlarınızı ve özel alanınızın önemini ifade edebilirsiniz. Karşılıklı olarak ne beklediğinizi ve nasıl bir çözüm yoluna gidebileceğinizi konuşmaya çalışın. Tartışmaktan ziyade, birbirinizi anlamaya ve ortak bir nokta bulmaya odaklanmanız önemlidir.
Ayrıca, eşinizle de konuşarak duygularınızı ve kaygılarınızı paylaşmanız önemlidir. Eşinizle birlikte ortak bir çözüm arayışına girebilir, birlikte hareket edebilirsiniz.
Unutmayın, sağlıklı aile ilişkileri her zaman karşılıklı anlayış, saygı ve iletişim gerektirir. Birbirinizi anlamaya çalışarak sorunu çözmek için adımlar atmaya devam edin. Ancak, durum daha fazla gerginleşirse ve çözüm bulmanız zorlaşırsa, dış destek almak için bir aile terapisti veya danışmanla görüşmeyi düşünebilirsiniz.02 Yorumla
Soran+1 yılSorunları düzeltmek isteyen kim ben istemiyorum artık onu uzak dursun benden evimden istiyorum
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla kayınvalidenizin davranışlarından dolayı artık onunla ilişkinizi sürdürmek istemediğinizi ve evinizden uzaklaşmasını istediğinizi belirtmek istiyorsunuz. Bu durumda sınırlarınızı korumak ve kendi iyiliğinizi önemsemek önemlidir.
Eşinizle açık bir iletişim kurarak duygularınızı ve isteklerinizi paylaşın. Evdeki rahatsızlık durumunu, kayınvalidenizin sizin için yaratmış olduğu stres ve huzursuzluğu anlatın. Sizin için evinize saygı gösterilmesi ve sınırlarınızın korunması önemlidir. Bu konuda eşinizle ortak bir anlaşmaya varmayı deneyebilirsiniz.
Eğer eşinizle konuşmanıza rağmen durum değişmezse, uzman bir yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir aile terapisti veya bir danışman, sizinle ve eşinizle birlikte durumu ele alarak daha sağlıklı bir çözüm yolu bulmanıza yardımcı olabilir.
Kendinizi ve iyiliğinizi önemseyin. Kendi sınırlarınızı koruma hakkına sahipsiniz ve evinizde kendinizi rahat hissetme hakkınız vardır. Bu doğrultuda, sağlıklı bir ilişki ve aile düzeni için gereken adımları atabilirsiniz.
+1 yılO yine iyiymis.. evimiz uzakta bi ara bi haftaligina onlara gittik kaldik. Ramazan bayramindan önce. Hem de bayrama gideriz diye. Gece pat odaya girdi. Tabi pek uygun durumda degiliz. Ben yorganin icine saklandim. 😂 yorganin icinde bir el bacaklarimi tutuyor ses de çıkarmıyor aman allahım dedim ne oluyor anne ne var seni bulamadim da dedi 😵 sahura kaldiracakmis. Yahu anacim vursana kapiya seslensene bize bi tövbe tövbe. Diyor bi de benden utanmaniza gerek yok ben annenizim 😂 yaninda yapalim anacim o zaman. Neler cektim neler.. ama iste torunlarini seviyor. Ben babanne dede sevgisi görmedim bi ananem vardi otekilerden hayir gelmezdi. Istiyirum ki cocuklarim aile büyüklerini bilsin, sevsin. Ama sabır kupu oldum. Habire laf sokmalar. Beni sürekli kiyaslamalar elestiriler... klasik türk kayinvalidesi. Senin benimle zorun ne diyorum bana ben seni seviyorum diyor. ... sahibini severken öldürürmüş 🤷♀️ nasil sevgi şaştım kaldim. Bence kimseyi sevmiyor issizlikten cani sıkılıyor bize sariyor. Git dikis kursuna, ne bileyim mesgale edin. Bizimle niye uğraşıp duruyon be kadin. Ben esimden cok cocuklarim hatrina katlaniyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılŞimdi öncelikle şu noktada haklısınız. Yatak odasına anne veya başka biri girmemeli. Girilecekse de izin alınmalı. Ama bir kez girilmiş ve ortada yapılan yasaklı bir durum yok. Namaz kılıyormuş sadece. Odayı karıştırsa veya başka yanlış bir durum olsa tartışmakta haklısınız ama bu tavır yanlış. Siz en başta önyargıyla yaklaşmışsınız ki, bu davranışı kolayca sergileyebilmişsiniz gibi.
Ayrıca oğlunun evi diye evi talan edemez kimse. Validenin üslup da yanlış ama sonuç olarak bir iletişim hatası var. Biz karşımızdakine nasıl yaklaşır ve hitap edersek aynı şekilde gelinir. Bu cevabı da ona bağladım. Büyüktür, daha da önemlisi eşinizin annesi, bu tarz davranışlar alttan alınabilir bence. Mutlu olabilmek için biraz daha yumuşak karşılıklar vermeyi deneyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılDağdan gelip bağdakini mi kovacaksın geliiinn geliin kadın yemedi yedirdi , içmedi içirdi gece sabahlara kadar başucunda oturdu samamı kaptırsın oğluşunu beğeniyorsan kor dizini otur beğenmiyorsan al pılını pırtını git kadının oğluma kadın mı yok elini sallasa ellisi hııhhh🤬😡🥶😶🌫️🤢🤢
😂😂😂😂işletim sistemi böyle çalışıyor312 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir düşüncem varsa evlenmeyeceksin Çünkü gelin dediğin kişi de adamın çocuklarını doğuran onun çocuklarını annelik yapan kişi
- +1 yıl
Bu ne panik ablam bitarafına arı mı kondu dur sakin ol Evlenmedim zaten evlatlarıma analık yapacak kadın analara saygı duyacak benimle evlenecek kadın bunu yapacak kendi anasını telefonla aradığı an boşarım karıdan bol ne var ana bitane
- +1 yıl
Anan kadına saygı duymuyorsa ne olacak
- +1 yıl
Zaten bu kafa ile evlenemezsin
- +1 yıl
Anam kendine düşman aramıyor senin ananda kendine düşmen aramıyor senin için benim için onların endişesi senin anan kocanla sorun yaşıyorsa sana davranış şeklinden rahatsız olduğu kızımı eziyor üzüyor diyedir o durumda annen ile sen oturur konuşursun damat girerse konuşmaya aradaki mesafe dahada açılır ya da tem tersi gelin kaynana kavgası olur
- +1 yıl
Akıllı gelin kaynanasının (yatak odasında namaz kıldığını görürse) bu paylaşımda olduğu gibi Allah kabul etsin annecim der akşam kocasına rahatsızlığını anlatır oğlu annesine söylenecekleri söyler şişte yanmaz kebapta her nekadar kocan da olsa boşanma olduğu zaman yedi kat yabancısın adama ama anne baba kardeş öyle değil
- +1 yıl
Bu paylaşımdakini Ben de abartı buldum ben ekstrem durumlarda söylüyorum yani her anne oğlunun deliğini istemiyorum Mesela ben düğün istemedim Dernek istemedim altın istemedim Bu haliyle bile Kayınvalidem olduğunu her işine koşturduğu için benimle evlenirse sorumlulukları daha da artık benim işime koşturamayacak diye beni ayırmak için elinden geleni yaptı bana etmedigi eziyet kalmadı yani her Anne iyi olmuyor objektif bakıp haklı olanı yanında durulması gerekiyor
- +1 yıl
Şimdi kadın = şeytan ( düşünce plan program yapma ve benzeri vb) biz erkekler ne yapalım hatun bir tarafta ana bir tarafta taraf olsan olmuyor karışmasan olmuyor biri anan yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş gece hasta olup ağlamışım sabaha kadar uyumamış gece 3 dememiş 4 dememiş uyanmış emzirmiş altını değişmiş düşmüşsün dizin kanamış gidip kucağında sevgisiyle iyileşmişsin öpüyüm geçsinler hiç söylemiyorum hayrın ne zorluklarıyla karşılaşmış ama sana yansıtmamak için her şeyi yapmış bu insanı atalım mı kenera bir tarafta ise hayatının manası kadının evlatlarının anası niye arada bırakıyorsunuz erkeği anlaşsanız nolur erkekler kasının anası için ölüp bitiyor mu hiç kaynana damat kavgası duymuyoruz karısı nın hayrı için çekiyor ne varsa kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor bi zahmet ya sizde burnunuzdan kıl aldırın
- +1 yıl
Keşke Her anne anlattığın gibi olsa zaten senin anlattığın anne modelindeki Anneler çocukları mutlu olsun diye çok sesini çıkartmazlar Ben eşim üzülmesin diye kayınvalideme karşı saygısızlık etmiyorum ve Ama onların bana ettikleri saygısızlık hat Sefa'yı geçti benim kayınvalidemi tek derdi kendi oğlu onun işine yaradığı için oğlun evlendirmek istemiyor mesela burada ben değilim Ayşe Fatma kim olursa olsun Kayınvalidem benim anneme hakaret etmedi babama mı Hakaret etme de her şeyi geç benim yanımda eşimi yerden yere vurdular ve bize evden kovdular böyle bir anne babaya ne yaparsın Düşünsene nişanlısın evlenmene birkaç gün kalmış baban sırf bin lira fazla para gidecek diye sadece 1.000 lira diyorum bak karının yanında sana adam değilsin diyor annen de onu destekliyor Senden bir b** olmaz diyor ve bu sadece Eşinin yanında değil eşinin ailesinin yanında akrabalarının yanında yani Herkesin yanında
- +1 yıl
Ne diyeyim ki yapmamaları gereken şeyleri yapmışlar ama sonuçta anne ve baba atamıyorsunki kim ana babasını seçebiliyor soruyorlar mı ki ya da seçenekli sunuluyor almayandan hansel gratel var Amerika dan john kety var Türkiye’den Osman asiye var seç dediler de kocan onları mı seçti olanlar hoş değil kesinlikle ama eşinin ana babası büyük ihtimalle babaya aiti bir girişimde çalışıp para kazanıyor kocan
- +1 yıl
Hayır tam tersi yıllarca eşim fabrikada çalışmış kayinbabam malına mal katmış eşimle ben ise şu an ucu ucuna geçiriyoruz düğününü bile kendi yaptı eşim evimizi de kendimiz duzduk köstek oldular destek olmadılar şu an kayın babamın bir binası 5 dairesi var biz ise eşimin maaşını yarısını kiraya veriyoruz üç ucuna ama hala daha görüşüyoruz
- +1 yıl
Akıllı kaşın diyeceğim ama kadınlar genelde hep akıllıdır hırsına yenik düşmeyen kadınlar diyeyim bu durumu (anne babası tarafından azarlanması aşağılanması gibi ) lehine çevirmeyi başarırlar kocasını alıp karşısına anne babasını ona yaptığından dolayı çekiştirmek doldurma çabasın yerine o olayda hiç bahsetmesen onun aldığı yarayı eşmeden havadan sudan konuşmak yaşananları unutturma ya çalışıp ruhumdaki yaralanmayı tedavi etmek gibi diyeyim ona iyi gelecek şeyi yapması erkeği ona bağlar aksi taktirde kocasının yanında annesi babasının eleştirilmesi haksızlık haptılar falan gibi olayın üzerinde tepinmek erkeği uzaklaştırır dışarıya arkadaş ortamına kaçmasına neden olur huzur ortamı yaratmalı kadın evde ki kocasını teslim alsın
+1 yılOlsaydı severdim büyük ihtimal.. Görümce kayınvalide vs.. kulağıma düşman gibi gelmiyor kendi ailem gibi görürüm. Bazıları daha evlenmeden ya da ufacık bir sorunda hemen karşı cephe oluştururlar çok saçma buluyorum, kendi ailene nasıl müsamaha gösteriliyorsa karşı tarafa da gösterilebilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatak odası özeldir yani eş ve çocuk hariç kimse girmemeli bence , kilitle odanın kapısını eşinle de konuş özel alaniniza neden biri giriyor ki ikinizin annesi de gelse aynı şeyi yapsa yinede hoş değil , size özel çünkü o alan. Namazını misafir odasında da kılabilir neden yatak odanız yani
12 Yorumla
Soran+1 yılDeli oldum o gün. Terbiyesiz kendini ev sahibi sanıyor çünkü diyor ki bana ora benim oğlumun evi canım istediği zaman gelirim canım istediği zaman giderim dedi gösterdim bende ev kiminmis. Doğum yaptım 14 ay oldu ve çocuğu görmeye sadece günübirlik 3 kez geldi üçünden de bişey anlamadan gitti oh olsun çocuğumu hak etmiyor hamile olduğumu duyduğunda niye aceleye getirdiniz demişti ferasetsiz kadın şimdi çocuğumu sevmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılBence kilit nokta eşin , tabikide eşini dolduruşa getirecek şekilde konuşma tatlı dille böyle çay kahve içerken düşünceni söyle; bizim odamız o bize özel bir alan oturup kalktığımız vakit geçirip birlikte kaldığımız tek alan vs vs diye anlat... Bizden başka kimse olmasın orada diye söyle. Hemde senin ve eşinin kararından bebeğinizden kaynanani ilgilendiren kısım hangisi ki yani? Bebeginizin rızkını kaynanan mi getiriyor? Dediğim gibi kilit nokta eşin yani aile bile evlilikten sonra misafir gibidir arada çok ince bir sınır olmalı mutlaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlu evde olmadığı zaman gelirse tüm odaları kilitle ve banyoya gir gitmesini bekle 👍 bir şey diyecek olursa oğlun için geceye hazırlık yapıyorum dersin, oğlu evdeyken gelirse kocanı azdır yatak odasına götürt kendini sonra hayvan gibi bağıra bağıra ilişki yaşayın öyle öyle kaynana soğur. Mırın kırın ederse kucağına torun vereceğim moruk kaynana kes sesini dersin 😅😂🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninki dert bile değil Ben Kayınvalidem karşısında sesimi çıkarmıyorum eşim için ama benim kayınvalidemi bana yaptıklarını insan düşmanına yapmaz acır hiçbir şey yokken sırf ondan ayrılmam için bana yapmadın bırakmadı anneme mi hakaret etmez babama mı hakaret etmedi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Ben onu sevdikçe o dedikodumu yaptı. Ben onu uyardıkça hayatımıza düzenimize burnunu soktu. Şimdi kendi hayatına burnunu sokmak ve kendi kendine dedikodu yapmakla meşkul.
kısacası sevmiştim vicdansızı 😂
00 Yorumla
+1 yılYatak odasında namaz kalınmaz. Yatak odasına ev sahibi dışında kimse giremez. Odanızın kapısını kitleyin bende hoşlanmıyorum öyle şeylerden ve kitliyorum daha çok yeni evlisiniz şimdiden ses çıkarmazsanız ilerde daha çok şeyler olur bakın burada tecrübe konuşuyor ben neler yaşamıştım 😂🤦♀️ aklıma geldi gene çıldırıcam
10 YorumlaBahsettiğin kayınvalideye ancak katlanılır. Benimki (Allah rahmet eylesin), sevdiğimi söyleyemem ama saygı duyardım şahsına. Eşimden bağımsız bir saygıydı benimki. Güçlü ve saygın bir kadındı çünkü.
10 YorumlaKayınvalide degil de ben de bi görümce korkusu var niye var ben de bilmiyorum. Ablası kiz kardeşi varsa itici geliyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGörümce görmeyim ömrümce demişler gorumcelr yılan gibi sinsi oluyor kaynana ile oturup gelini çekiştiriyolar ve tabi anasını da dolduruyorlar
+1 yılOğlunun evi değil oysaki sadece senin de evin. Evlendikten sonra herkesin yerini bilmesi gerekiyor bence o dengeyi sağlamak gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum sevgilimi dogurmus sonucta bu mükemmelliği ancak bir mükemmel yaratabilirdi sdjsd
24 Yorumla- +1 yıl
Ahaha, mükemmel yorum. 😄
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Ayy şimdi aşık olduğum kişinin annesini düşünüyorum da, kurban olurum ben ona jsjsj
- +1 yıl
herkes nefret ederken tek pozitif yorum djkds
2 görümcem var birde kayınvalidem nişanlandığımdan bu yana bir kez güldüklerini görmedim hep bir samimiyetsiz aramızda Berlin duvarını aşan bir duvar var anlamış değilim neyin kafasını yaşıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSidikli oğullarını kıskanıyorlardir senden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize gelip sürekli ben böyle evlilik görmedim diyordu. Sürekli evimizde huzursuzluk çıkarıyordu beni eşime anlatıyordu bak sana böyle davranıyor diye esimi bana karşı hep doldurdu sonunda 8 ayda bosanma karari aldık şimdi oğluyla mutludur
00 Yorumla
+1 yılKaynanam yok henüz ama ben kimseye anne baba diyemem nasıl hitap edecem hiç bilmiyorum o yüzden evlilikten soğudum
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatak odanıza izinsiz girmesi yanlış elbette ama bana kötü bir niyeti varmış gibi gelmedi, namaz kılmış sonuçta başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılGayim, zaten sevdiğim adamın da annesi vefat etti..
10 Yorumla
+1 yılSana tek soru soracağım. Yatak odana senin annen izinsiz girseydi sorun olur muydu?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYatak odanı neden sevişme odası olarak görüyorsun adı üstünde yatak odası yatmalık uyumalık yani sevişmek bütün odalarda yapılabilir evine kimse girmesin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Allah size akıl fikir versin millet ne yaşıyor sizin kıstasınız bu mu? Allah bize kötü kaynana sizin gibilere de böyle kaynana nasip ediyor ki imtihan etmek için ben ne diyim.
00 Yorumla
+1 yılSenin annen gelip izinsiz yatak odanızda namaz kılsa tekpin ne olurdu
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin annesini seviyorum çünkü tam bir feminist.
00 YorumlaSeverken katlanilacak kişi haline getirdi. Oğlunu kiskanmamali idi
00 Yorumla
+1 yılBen genelde olmayan hayali şeyleri severim tabi ki seviyorum kayın validemi daha hayali
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunlar nasıl varlıklar ne demek oğlumun evi nasıl istersem davranırım
10 Yorumla
+1 yılBenimki de cok karışıp müdahale ederdi en son eşimle konuştum ve bana hak verdi Şu an kendisi ile konuşmuyorum gitmek gelmek yok bütün bağlarımi kopardım aksi takdirde boşanırdim böyle huzurluyum tavsiye ederim bu arada bende 2 aylik evliyim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayınvalidem sorun değilde tüm aileyi karıştıran gazlayan tek bir insan var GÖRÜMCE Allah onu bildiği gibi yapsın
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncekine daha tanımadan bayılmıştım ama yenisini henüz çözemedim sever miyim belirsiz.
00 Yorumla
+1 yılKayinvalidem var ama hiç hissetmedim varlığını NE O BENI ARAR. NEDE BEN ONU UZAGIZ VE GAYET MUTLUYUZ kısacası asla sevmem ve bunu saklamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki daha sakindir diye orada namaz kılmıştır.
10 YorumlaKayınvaliden belli ki edep adam kuralından yoksun bir hanımefendi. Sabırlar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNolmuş oğlunun evi yazık kadına ne gıcıksındır sen ya
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir sorunum yok ama annemle eşim soğuktur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Burdan yazamam
Ne var namaz kildiysa sakin biyer aramış demek ki
10 Yorumla
+1 yılBana göre 5 para etmeyen bencilin teki
00 Yorumla5 yaşındaki ergenler ne zamandan beri evlenir oldu
00 Yorumla
+1 yılKimse için kimseye katlanılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz kayınvalidem yok. Ama olsaydı severdim çünkü annem yok. Onu anne olarak görecektim
00 YorumlaSevilecek bir insan olsaydı severdik 🤷♀️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Ben annemi sevmiyorum ki kayın validemi seveyim
00 Yorumla
+1 yılOoo işin baya zor Allah yardımcın olsun şimdiden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaile denen kavram ülkedeki en büüyk kötülük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılogluna verme de duzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayınvalidem yok henüz bekarım
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum.
112 Yorumla- +1 yıl
İzinsiz derken, annende gelince ızın mu alıyor senden.. Ah bu yeni gelinler neden boyle cadaloz ya :)
Soran+1 yılSize yatak odanız da kayinvalideniz ile mutluluklar dilerim hanımefendi
- +1 yıl
Tesekkurler. Buyuklerin basımın ustunde yeri var alt tarafı bir oda yemıycek ya kayınvalıdemı bırak kim gelse de evime basımın ustunde yeri var asla tartışmam evime gelen biriyle helede benden buyukse ama dedıgım gıbı yeni nesil hep boyle ukala kustah.
Soran+1 yılEvet canım yatak odası yeni bir gelin için asla özel değil hatta biz eve gelen misafirleri önce yatak odamizda ağırlıyoruz sonuçta başımızın tacı 🌸
- +1 yıl
😍😍😍😍senin gibi gelin var mı harbiden ya 👏👏👏👏şapka çıkartıyorum size @whitecruz1
- +1 yıl
@Pasaklıpisi ben biraz gelenekcıyım z kusagından degılım ama z kusagı bu hanım efendi gibi genelde, yazık onlar adına da onlara katlanmak zorunda olanlara da uzuluyorum
- +1 yıl
BiraZ mı Gürkan olim seni yaradana estin gürledin yaktın kül eyledin nasıl birazmış bu nerelisin
- +1 yıl
@Whitecruz1 ablacım senin gibisi kaldı mı yaa, mükemmelsin gerçekten. İleride evlenirsem senin gibi davranmak istiyorum. İnsan sevdiği adamın annesine iyi davarama mı yaa?
- +1 yıl
@PinkVenomm teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
@Pasaklıpisi doğuluyum
- +1 yıl
@whitecruz1 cansın baş tacısın
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sorunsali
12 Yorumla
Soran+1 yılÖff cidden herkes de bir sorun mutlaka oliyo galiba
- +1 yıl
:))) olmayani bulursansoyle. ona ödül var :)))
Eşimin hatırına katlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılNormal saygı duy
00 Yorumla
+1 yılolmadığı için kafam rahat
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum sevmiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalidenizi gerçekten seviyor musunuz yoksa eşinizin hatrına katlanıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler