Öyle bir zevkle öldürüldü ki sinek 😂ooyy böcüklerin ve sineklerin kanını sevmediği o nadir insanlar kimler? Bilsinler ki çok şanslılar.

Öyle bir zevkle öldürüldü ki sinek 😂ooyy böcüklerin ve sineklerin kanını sevmediği o nadir insanlar kimler? Bilsinler ki çok şanslılar.

Ben öldürmem. çünkü böcek bile olsa hiç bir canlıyı öldürmüyorum.. küçükken böcek öldürdüğüm için ağlamıştım mesela. düşündüğümüz zaman bir canı öldürmüş oluyoruz böcek ya da değil. çiçekleri bile kopartmıyorum mesela.
o zaman et yemiyor musun diyenler gelmeden söyleyim evet yerim..
Karıncaya bile incitmezin tanımı diyebiliriz sanırım. Korkunca öyle bir öldürüyosun ki :D evde böcek çıkmış annesiyle babası korkudan çocuklarını yönlendirmişler ona öldürtmüşler 😂 bu korku böyle bişey
Korku ayrı :D mesela bir hayvan vahşi doğada beni yemek için gelse tabi kendimi korurum. ya da biri katildir mesela kötü bir insandır kendimi savunurum. ama böcek zararsız olduğu için öldürmem atmayı denerim. tabi zehirliyse başka :D
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Taktik verin bana da aw gece uyutmuyorlar
Seccade ya da bezle falan iyi ölüyolar perdedeyken dikkat et bir kere kornişi düşürdük biz😂
Olabilir 😅
Nerden biliyon sen kfkdmdksmdm
Tanışıyor muyuz 🤔🤔
Vee puuff
Gizlemem zaten de kdmsksldl neden?
Alamazlar alırlarsa bana gel kdmdlsldls
Adminler tarafından inceleniyor fakat hepimiz insanız dikkatsizliği gelebilir yanlış moderasyon olduğunu düşünüyorsan mutlaka yönetici hesaba ilet :))
Sıkıldın mı moderasyondan :D
Gittii ama benden değil
Öyle olur zaten 😅 şikayet bakmazken daha çok düşerler
Hayır :D
Bebek mi değişik ya :D
Evett çok şirindi bebikim 😅
Nerden hatırladın da nerden buldun🤣 evett buydu
Belli belli maşaallah jdmslslşsks iyi geceler🙏🏻
Ne demekk sen de kendine iyi bak ☺️
Rica :D
Cevap
7Cevap