Aile & Toplum Yaz mı, kış mı? vurguncagla Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Ben yazı cok seviyorum hic bitmesin.. havuz deniz dondurma 😘 ama kişın kasvetli hava beni boguyo Yaz mı, kış mı? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kış.Hayret bikini sorusu ve 13 erkek 😃 nasıl bu kadar az şaşırdım kaldım ☺️ 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Yaz mevsimini seviyorum. Ismarlayacak dondurma, deniz ve havuz varsa tadı çıkıyor aksi halde sıcaktan deli gibi yanmak güzel bir duygu değil. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Yaz tabikide ama kışda bence güzel özellikle kar yağdığında. Helede karlı havada tatil kaçamağı çok gğzel 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hacı abla tabikide sonbahar ne sıcak be ne de soğuk mis gibi havalar valla 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. muhittin abi gene szanavındabakalım kimler düşecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şöyle 3 günlük tatile gidecek sen gibi bir yoldaşım olsa tatil dönüşü ne stres kalır ne de sıkıntı 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı. Şurayı görüp yazı sevmemek mümkün mü 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazın kış kışın yaz insanıyım 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kışı seviyorum. Yaz sıcağına dayanamıyorum. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kışı daha çok severim 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bahar ıyı ya ne cok soguk ne cok sıcak 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. İkisininde tadı ayrı ya 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seninle her mevsim ayrı bir güzel olur :) 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kiss 0 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Ben kış seviyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. İlkbahar 🌺 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kış.
Hayret bikini sorusu ve 13 erkek 😃 nasıl bu kadar az şaşırdım kaldım ☺️
Yaz mevsimini seviyorum. Ismarlayacak dondurma, deniz ve havuz varsa tadı çıkıyor aksi halde sıcaktan deli gibi yanmak güzel bir duygu değil.
Yaz tabikide ama kışda bence güzel özellikle kar yağdığında. Helede karlı havada tatil kaçamağı çok gğzel
Hacı abla tabikide sonbahar ne sıcak be ne de soğuk mis gibi havalar valla
muhittin abi gene szanavında
bakalım kimler düşecek
Şöyle 3 günlük tatile gidecek sen gibi bir yoldaşım olsa tatil dönüşü ne stres kalır ne de sıkıntı
Şurayı görüp yazı sevmemek mümkün mü
Yazın kış kışın yaz insanıyım
Kışı seviyorum. Yaz sıcağına dayanamıyorum.
kışı daha çok severim
bahar ıyı ya ne cok soguk ne cok sıcak
İkisininde tadı ayrı ya
Arasinda bir hava guzel olur
Seninle her mevsim ayrı bir güzel olur :)
Yaz..
Kesinlikle yaz , çocuklar üşümesin
Kiss
Her ikisi
Yazz harikasınn 🔥
Sonbahar kış
Kış mevsimi
Ben kış seviyorum
Sonbahar :)
yaz her haliyle
İlkbahar 🌺
Kis.