Aile & Toplum Yaz insanı mısınız, kış insanı mı? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi iklim sana hitap ediyor?Kış , şu an kutuplar'da yuvarlanmak istiyorum.. Yaz insanı mısınız, kış insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yazken kış insanıyım diyorum, kış ken yaz insanıyım diyorum. Ben bahar insanıyım 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Ortasını buldum diyorsun. Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Evet Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl kış daha iyi kat kat giyin yine isinirsin yazın kaç kat soyunacaksin işte görmüyor zaten 😏 1 0 Yorumla
Peloww34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Soğuğu da sıcağı da sevmem en güzel mevsim ilk bahar ve sonbahar bence 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk ve Sonbahar desem 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. kış ya 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kış insanı 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kış insanıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazken kış insanıyım diyorum, kış ken yaz insanıyım diyorum. Ben bahar insanıyım
Ortasını buldum diyorsun.
Evet
kış daha iyi kat kat giyin yine isinirsin yazın kaç kat soyunacaksin işte görmüyor zaten 😏
Kış net yani yemin ederim bunaldım birlikte yuvalarnalim 😂
Soğuğu da sıcağı da sevmem en güzel mevsim ilk bahar ve sonbahar bence
Kış ama değişti sanki yaz gibi
İlk ve Sonbahar desem
Yaz gelince kış, kış gelince yaz..
Kış insanıyıım
kış ya
Kış tabi
kış tabi
Sonbahar kış
Kış.
Yaz- İlkbahar 💐