Keşke Türkiyede hitler gibi biri başa geçse bunu isterim gerçekten Almanya şu an Hitler'e borcu var ama bazıları sevmiyor bile halbuki Hitler'in Almanya'nın şu anki durumuna katkı sağladı keşke bizede hitler gibi biri geçse uff nasıl güzel olur varya ya da Esat oktay yıldıran gibi biri gelse mesela güzel olur keyifle izlerim var ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Esat oktay yildiran? Bu memlekete şehit ali gaffar okan gibi namuslu serefli insanlar lazim
Hitler gibi derken faşist kimin ulkesinde kime irkcilik yapiyosun Osmanlı'dan bu yana bu topraklar bizim ve bizim kalacak gücünüz yetiyosa alin
Esat oktay yıldıran da şehit sayılır suikastte uğradı ne boş yapıyorsun? Edat Oktay Yıldıranda şerefli bir insan kendine bak sen bi
*Esat
Şerefli esadın şehit degil 😄 öldürülürken titreyen askeri kamufulaja guvenip savunmasiz insanlara işkence yapan bir korkak
Türk Kürt kavgası mı yapiyosunuz?
Titremedi sırtından vuruldu yüzüne bakamıyacak kadar korkaklar dı filmden öğrenme canım benim
Türk ve kürt yilarca birbirine kardeş olmuş cephelerde beraber savaşmiş bir miletir ben türk ve kürt kavgasi yapmiyorum cahilllerle savaşiyorum tarihi iyi öğrenin araştirin kürtler mezepotamyada hep vardı ve var kalacak ister bizim size kardeş oldugumuz ve bir cok savasi kazandırdığımiz gibi kardes olursunuz istemiyosanizda sinirinizi ceker bize dusman olursunuz arap ve suriyeli kardeşlerinizle mutlu mesut yaşarsiniz 🙂
Ülkede bir tane kürtce tabela yok ama osmanliyi arkasindan defalarca vuran araplarin tabelasi var size yilarca kardeşlik yapan bir milete dahada bunu yapiyosaniz ülkeye aldiginiz multeci kardeslerinizle size mutluluklar biz kendi topraklarimizda mutluyuz cekin sinirinizi Arap ve suriyelilerle takilin haa bide afganiniz vardi🙂😄
Aptalmısın sen? Nerden nereye açtın konuyu kendi kendine tartışıyorsum mq benim bir şey dediğim yok kendini türk hisseden herkes türktür onun başka bir ırktan olması önemli değil eğer kendisini türk hissediyorsa ya da bu vatanı seviyorsa onun harici hiç bir kişiyi istemiyorum bu ülkede eğer sende jürdistan istiyorsan biptir git bu ülkeden tam tersiyse eyvallah kardeşimizsin
Kendini türk hisediyosan türksün diye birsey yok şu gereksiz miliyetci kafadan kurtulun artik benim atamla senin atalarinin kurduğu devlete şu an afgan ve suriyeliler var benim kürt atamla senin türk atanin kanlarini döktüğü topraklarda Şu an suriyeliler senden daha iyi yaşıyor ama dersen ki ya türksün ya ölüsün derim ki sen kimsin ben kürt asılı turkiye vatandasiyim bu sorun teşkil ediyosa herkes yine kendi sinirini cizer oyle yaşanır ciden yil olmuş 2023 artık şu gereksiz senin ülkende sana kardeş olmuş insanlara faşist düşüncelerini sakla seni arkandan vuran araplar ve ülkende her türlü bhoku yiyen ve senden iyi yaşayan suriyelilere yap faşistlik.
Jürdistan istiyormusun?
Eger bu boyle devam edecek ve bu kan durmayacaksa bu irkcilik evet istiyorum mezepotamya hep kürtlerindi kürtlerin kalacak osmanlidada bunun evraklı halleri var kurdistan olarak geciyo zaten ha yook kardeşçe yaşayacaksak yıllarca beraber birbirine kiz alip vermiş bir miletle neden ayrilmak isteyelim
Sınır konusuna hiç girmeyin ve bu ülkede türk ırk değil ulusun adıdır ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bizim için her şeyden önde olmalıdır Kürt kökenli ya da Türk kökenli fark etmeksizin
Sen sanıyorsunki kurulunca modern devlet olucaz hayır canım mağara devleti olursun öyle bir şey olursa 😄
Oh be sonunda zeki bir arkadas geldi cool kardesim agzina sağlık
Ya ciden sana ayirdigim vakite yazik cahile etmeyeceksin sohbet
Reis sen hangi sınırdan bahsediyosun? Tr sınırları mı benim ülkemin sınırları üzerinden bölücü söylemlerde bulunursan terörist muamelesi görmeyi hak edersin, bazı cahillere kızıp öyle şeyler söylemen doğru değil terörist Kürtler de var ama onlara kızıp tüm Kürtleri terörist ilan edemem sen de yapma
Cool kardesim iyice okursan anlarsin tamamini oku artik ciden sıktı bu muhabetler bu cahiller beni yoruyor ve sinirlendiriyor ben bölücü de degilim şehrime gelirsen sana en fazla ekmegimi bölerim beraber yeriz
Reis ben doğuya geldim zaten ve çok da sevdim beni. Kürt kökenli vatandaşlarla bı sorunum yok ama iki taraftan da saçma zihniyette insanlar var benim sorunum onlarla dediğin gibi işte Suriyeli Afgan içimizden geçecekler Kürt çocukların da Türk çocuklarında kanı akacak biz Türk Kürt kavgası yaparken
@cool_boy_ Instagrama bir giriyorum bi bakıyorum her tarafta bölücü jürtler mq
Oyle olacak zaten Şu an kurt ve Türk nüfusu ekonomik krizden cocuk yapamiyor ve bunlarda ulkemizde ful ürüyor ve hepsi hic bir bedel odemeden tc vatandaşı ve bizden daha iyi haklara sahip ve bu cahil erifler yüzünden beraber olup tipki eski yilardaki gibi bunlari ülkeden yok edecegine birbirimizi yok ediyoruz
İste sen şey yapma yanlış yapanlar kızıp Türkler faşist falan deme ben de teröristlere bakıp Kürtler terörist demiyorum diğer türlü daha da kötüye gideriz arada çürükler olur onlara bakıp geneli yargılamak doğru olmaz
Türklere degil direk şahsina soyledim ama yinede sen bilirsin kankam 😄 hatta bu faşist kafadan kurtulunda dedim
Yok öyle dedin demedim zaten😅 öyle deme dedim merak etme herkes öyle değil ama azınlıktayız işimiz zor kimse ciddiye almıyor tehlikeleri
Biz dediğin kim knk
Biz işte neyi anlamadın?
Ben arkadaşın yorumuna yaziyodum yanlış yere yazmışım xbxn
boşu kes knk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!