hepinize teşekkürler arkadaşlar..
Hangi bölgenin insanı daha sıcak kanlı sizce? (Anket )?
hepinize teşekkürler arkadaşlar..
Ben tartışmasız Güney Doğu Anadolu derim. Urfa' ya 1 kere gittim asker olan abimi ziyaret için 2 gün kaldım sanki yıllardır orda yasıyormuşum gibi geldi :). Evlerine davet edenler, yemek ısmarlayanlar, 40 yıllık urfaliymisim gibi muhabbet edenler, ilgilenenler.
Urfadaki ilgi alakayi, sicak kanliligi hiç bir yerde görmedim.
İkinci sırayı karadenizliler alır. Gitmedim ama çok karadenizli tanıyorum, biraz deliler ama iyi yürekli insanlar. :)
teşekkürler :)
Anadolu insanı komple sıcaktır. @emre00 abimizin dediği gibi. Bölgelerde ki insanların mizacı ve yanlış anlaşılmalarını düştüğümüzde göreceksiniz ki anadoluda kimin kapısını çalsanız sizi buyur eder. Karadeniz insanları katı değildir, iç anadolu soğuk değildir, Ege insanı içten pazarlıklı değildir, Güneydopuda önüne geleni vurmuyorlar, Doğuda sen şöylesin gelme demez kimse.
Haklısın :)
Doğu insanı bir farklıdır arkadaş cahil falan derler ama misafirperverlik sıcaklık samimiyet neredeyse hepsinde vardır diğer yerlerde de var ama ben göremiyorum o sıcaklığı babam egeli annem doğulu :) bende egeliyim ama Doğu insanının sıcaklığına hayranım burada sana yağmurlu günde su vermezler sen oraya git seni baş tacı ederler arada çok fark var :)
Vay ne güzel açıklamışsın canım teşekkür :)
Ne demek benim gördüklerim bunlar hatta babamı hep kızdırırım :) babam Bulgaristan göçmeni ama izmirde büyümüş bende izmirde doğdum büyüdüm annem doğulu ama onunla alakası yok gerçekten doğulular çok sıcak gözü tok insanlar
Öyle ama bende egeliyim ama gözü tok insanları severim ben cimri insanları misafir sevmeyen insanları değil :) egeliler seni anca çaya kahveye ya da Cafe'de buluşmaya çağırırlar ama Doğu insanı sana hiç üşenmeden kırk çeşit yemek hazırlar :) bazıları eksilemiş benim kadar olamıyorlar ben egeliyim doğu insanını savunuyorum :))
Ben verdim +nı canım tak a kimseyi salla gitsin
Taktığımdan değil bu gerçek aslında halamlar bile söyler egeli oldukları halde bazıları yaşıyamamış görememiş heralde :))
Her memleketin iyisi kötüsü mevcut sıcağı soğuğuda.
Teşekkürler (':
Cevap
87Cevap
Şimdiye kadar neredeyse güzel Türkiyemin her yerine gittim ve gözlemlerime dayanarak şunları söyleyebilirimki karadeniz insanı evet eğlenceliler komikler ama sıcak değiller sıcakkanlılık farklıdır... akdeniz ve ege insanı ise bana soğuk geldi kesinlikle buralarda olamaz, marmarayı zaten geç... güney doğu anadolu ve doğu anadolu insanı misafirperver, sıcakkanlı fakat tek bir yanlışınızda sizi silecek kadar kinciler.
bana göre en sıcakkanlı insanlar iç anadolu bölgesinden çıkıyor oraların insanları bir başka oluyor cidden orada bulduğum sıcaklığı, saflığı, iyi niyetliliği başka hiç bir yerde görmedim , şahsi düşüncem.
Güzel tespit ve yorum :)
:))
Ben karedeniz dedim ama tahminen ege ve karaden, z insanı sıcak kanlıdır.. :)) Herkes sıcak kanlılık yapamaz efenim.. :)) Bir de ilaveten akdeniz tarafı olabilir ama emin değilim.. :))
:)) en iyisi ortaya karışık diyin siz :))
Haha.. :) Fazla karıştıramam, biraz karışık olsun.. :DD
güneydoğulu olduğum için demiyorum gercekten türk kardeşlerimde buralara geldiğinde buralar çok sıcak kanlı insanlar var derler bak benim demem değil onların değişi böyle ve gercektende öyledir ister misafir perverlik olsun ne olursa olsun hep herşeye sıcak kanlı bakarlar onun için CEVABIM ( güney doğu anadolu )
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da hiç bulunmadım. Akdeniz insanı biraz agresif, Ege insanı değişiyor, Karadenizliler kendi halinde, Marmara'da her türlüsü var. İç Anadolu'da bir tek Ankara'ya ve Karabük'e gittim. Gerçekten sıcak kanlı ve iyilerdi. Başka şehirden geldiğimi söyleyince hemen bir ilgi alaka, memnun etmeye çalışıyorlar falan.
İç Anadolu diyorum bundan dolayı.
Benim annem egeli, babam iç anadolu. Kesinlikle ve kesinlikle iç anadolunun insanı o kadar sıcakkanlıki ben başka bir yerde böyle sıcaklık görmedim ! zaten anadolu insanı dillere düşmüş sıcakkanlılığıyla... Ege insanı ise bildiğin buzdolabından farkları yok annem egeli sülale buzdolabı gibi hepsi bencil kendi derdinde insanlar, bu ege diyenler neyin kafasını yaşıyorlar acaba bilmiyorum ya da annemin sülalede bir bozukluk var :D
Kesinlikle Akdeniz, özellikle Hatay bu konuda en ön sıralarda :)
Öğrencilik yıllarımızda komşular az yardım etmedi. Evinde misafir ettiler, buzdolabından tutun, televizyona kadar herşeylerini bize vermişlerdi.
Bence Akdeniz.
Ege desem, sadece belli bir kısmı sıcak kanlı sanki.
Karadeniz de desem ne bileyim, mesela dış çevreden kız almazlarmış filan.
Ortaya karışık İç Anadolu o zaman :))
Ahhah :))) güzel cevap ortaya karışık.
İç anadoluluyum egede yaşıyorum ben iç anadoluda fazla yaşamadım ama oralıyım ege de yaşadım hep ve ege dedim... ... Ne dedim nan ben bende anlamadım bide açıklama yaptım gibi oldu ama olmadı mı? :O :D :D
Bişey anlamadım :)
Bende anlamadım :D ahahaha :D şu video gibi oldu baksana Allasen yaa :D https://www.youtube.com/watch?v=9oH4wGVftOk kendimi bu videodaki adam gibi oldum ha :( :d :D
hissettim ha :D
Her bölgeye gittim ege insanı gibi başta gülüp sonra arkadan oynayan insanlar görmedim açık net.
Dogu anadolu tabikide. Doguya gorevi cikmis memurlara sor bakalim sartlar iyi olsa omur boyu orda kalirlar.
Eskisehirdeyim misafrperverlik ne demek lugatlarinde yok
En sıcakkanlı şehir Sivas'tır başkada üstüne tanımam.
Nereye gidersen git köy insanı her zaman sıcak kanlıdır. ister ege ister anadolu olsun köylü insan bir başka
Akdeniz diyorum çünkü antalyalıyım ve kendimden biliyorum.
Bence her bölgenin kendine has dokusu insanları var ayrım yapmak zor :) beş parmağın beşide bir değil dimi :))
Her yerin sicagida soguguda iyiside kotusude ama doğunun insani gerçekten çok misafir perver çok cana yakin insanlar bence
Evet aynen
Bence akdeniz ama fazla sıcaklıktan sıcak kanlılıktan conta yakabiliyorlar.
Egeliyim marmarada yaşıyorum ama Karadenizliler daha sıcak geliyor
Sıcaklık ilgi alakaya bağlı misafirperverlik yani. Anadolu insanının geneli dünyadaki bütün insanlara oranla daha sıcaktır.
trakya bölgesi...
üj bej ler yani :))
naabıyon beyaa, ? --ayynı bee yaaa :))
:)))) napıyon beyaaa? Kızancıklar nasıl? :))
senden ötürü, senden ötürü epp :))) trakya çanakkale çok fenaaa :))
Senden ötürü diyince hep ata demirer geliyo aklıma :))) eyvah eyvah
senin baba üflüyo mu be yaa.)))
:)))) ya pardon bunun önü ceplisi varmı?
Onun yeşili vaa kımızısı vaa siyahı vaa.. :)))
:))))))))
izmirliler (erkek) çok tutarsız ve p. ç oluyor. ama g. doğulular baya cana yakın ve samimi benim çok arkadaşım var diyarbakır mardin civarından
Oybirliği ile Karadeniz insanı en sıcak kanlı en misafirperver toplum seçilmiştir :))
Hadi Seçin Şu Sıcak İnsanıda Bizim Eve Koyalım Doğalgaz Faturasını Bari Yarı Yarıya İndiririz :D
Türkiye'nin neresine gidersen git Anadolu'dan bahsediyorum her yerde aynı sıcaklığı gösterirler :)
akdeniz bolgesi. yazlari sicak. ve kurak. kislari ilik. ve az. yagisli gecer. bitki. ortusu makidir.
:)))
goller yoresinin az yukarisi ic anadolunnun kuzey bati guneyi. anafaryalarin ic kesimlerinden. yukari. dogru giderken toroslarin guneybatisi. eh iste oranin insanlari tadindN yenmez:)
Maşallah coğrafi haritasını çıkardınız ;)
Karadeniz insanı gibi cana yakını yoktur özelliklede Trabzon.
:) farkındayım @nehir61
Öyle bişey artık yok gibi insanlar birbirinin yüzüne bile bakmıyor selam vermekten korkuyor izmirde öyle
Lo valah bilah güneydogu insanıdır haa. Yeminlen bak gurban.
:)))
Arkadas dunyanin neresine gidersen ya da neresinden gelirsen ırk din mezhep ayrımı yapmayan ve tanimadigi halde misafiri evine alan guneydoguludur. Belki cogunuz kizabilir ama malesef gercekler bu.
kim 7 bölgeyide gezip görmuş analizedebilmiş. çok az kişi fikirsahibidir
7 bölgenin insanını tanımak için gezmeye gerek yok hepsi istanbul'da hatta yabancılar da var :)
Direk anadolu olsaydı iyiydi çünkü biz millete yöreye göre değil insana göre değerlendiriyoruz :)
Sıcak denizlerde sıcak kanlı insanlar mevcuttur gelin göstereyim :D
Abicim varya antalya üstüne sıcak tanımam ama yerlisi olucak AKDENİZ
ızmır lı olarak dogu anadolu dıyorum sonra guneydogu sonra ıc anadolu gelır
Bence Akdeniz. İnsanları hem sıcakkanlı hem de rahatlar.
Kesinlikle doğu anadolu derim diğer şehirleri bilmem ama Malatya nın türkiye nin genelindeki şehirlerden hiçbir farkı yok ben merkezde yaşıyorum
aşağı Ohio bölgesindeki insanlar oldukça canayakın sıcak insanlardır. aşağı Ohio candır.
Ben aslen karadenizliyim ama akdeniz insanını daha sıcak buluyorum..
akdenız hatay antakya erkeklerı bile unlu oldu mansetlere cıktılar
Karadeniz tabiki
Karadenizlim sen sıcaksın gayet anlaşılıyo :))
Bölge ayırmaksızın;
*Yurdum insanı çok sıcak..
Bence değil.. bazı yörelerin insanı çok çok soğuk ve misafir sevmezler
Doğu karadeniz misal barburt insanı kadar soğuk akraba bağları zayıfını görmedim..
sonra karadenizde kadınları ağır işlerde çalıştırıyolar erkek ise kahvede.. aslında insanına göre değişir karakter meseleside diyebiliriz ama çoğunluğa uyum sağlıyorlar :))
Tamam genelleme yapmıcam o zaman bnim tanıdıklarım öyleydi :)))
Gazi antebede gittim aynı bizim gibiler.. fıstık ve incir tarlalarında kayboldum :)) malatya ve antep 3 saat bile değil zaten.
Sayılır :))
Malatya'yi gormeden anket acma =}
Malatyalıyım zaten ve bizim oranın insanı kadar sıcak kanlısını göremedim henüz.. :))
vay benim hemsolarim :D
@Pamuksekerim gel hemşom :)
@Pamuksekerim hemseri candir =}}
Heryeri gezersem söylerim :D
Olur tamam :))
Karadeniz dedim milliyetcilik damarim tuttu :)
Tabii ki Ege İzmir <3
kesinlikle karadeniz insanıı daha sıcaktır
Akdeniz insanını çok sıcakkanlı gördüm
İç Anadlu tabikide :Dd. d:D::Dd
Hatta Ankara dimi:)
Sende hiç ankaralı havası yok ama :)
İç anadolu önde gidiyo baya :))
Ankara insanının havasını bilirim Ankara havasını değil sevmemde genelde Ankara insanını sendeki meseleyi çözemedim ama :) @sonmermi
@sonmermi sen diğer hesaplarından girip oy kullanıyosundur :) @sonmermi
karadeniz insanı ayrı bir sevecen sempatiktir..
Tekirdag ;) gel bir raki masask açayım sana:)
Sağol kalsın :)
tabiki karadeniz :) yanıyoruzzzzzz
Ege diyorum şivemiz bile bir başka
İzmir diyenler toplanır şimdi
dogu insanını tek gecerim
İç Anadolu insanı başkadır :)
Tabi ki Akdeniz insanı :)
Sıcak kanlıyızdır
Sicak sehirlerin sicak insanlari :)
Iki kiside begenmemis yalniz ne mantiklaysa :D
Seçmicem bilinir zaten.
Türkiyede yeniyim Onu zamanla anlıyacaz.
Tartışmasız karadeniz..
Hey gidi Karadeniz <3
Ic anadolu gardasim. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar