Sosyal medyanın sıkı takipçileri iyi bilir.
Aslında bu bir nevi evrene olumlu mesaj gönderme tekniği tabi herkes aynı niyetle mi yapıyor bilmiyorum 😀😀
Sosyal medyanın sıkı takipçileri iyi bilir.
Aslında bu bir nevi evrene olumlu mesaj gönderme tekniği tabi herkes aynı niyetle mi yapıyor bilmiyorum 😀😀
Bir arkadaşımın tavsiyesi ettiği ne istediğini bil kitabı gibi mi acaba 🤔 kitapta aldım kabul ettim diye bir şey yoktu ama, bir şekilde çağdaştırdım işte 😄kitapta istediklerini bir dua gibi kağıda doğru şekilde isteyerek yazıp evrene mesaj gönderiliyordu onun gibi mi neyse benim kafa yine çorba daha önce hiç duymadım ama 🤭
Evreni görmüyor muyuz, evren bizim gibi bir kılığa bürünmüş bişey bizden farkı yok ve kalkıp ondan dilek mi diliycez. Rabbimden diliyorum ben dileğimi. Ritüel uygulamiyorum ritüel dinimce yasaklı.
Hayır öyle şeylere inanmıyorum :D evrene mesaj göndermek için bir uygulama yok. göndersek de iç sesimizden başkası duymaz maalesef. ama keşke evren canlı olsa da bizi duysa güzel olurdu.
Cevap
6Cevap
Ben sana bir şey diyim mi yakın zamanda denedim oldu gibi ama belki de tesadüf bilmiyorum ama oldu yani 😄
Umarım iyi bı şey yaptım 🤣
Hayır bügün geri döndürme ritüeli yapacağım. Benimle oynamak nasılmış gösterme zamanı geldi
Onu biz küfür olarak kullanıyoruz 😃
Çarpılacaksınız.
Dua’m belli
Duyan belli daha cool 😂
Bu nesil tuhaf ya.
Ya aşırı zekiler ya mal.
Kesinlikle ortası yok 😔
SuperReyis sanırım hepsi gelecek kaygısı yaşadığı için mecbur yapıyorlar.
Adaşıma çözelim ev ya ayıpsın? Eşyalı mı olacak eşyasız mı? 😂
Sağ Salim gitsin gelsin superReyis 🙏
Milletin evi diye bakma ama hepimiz misafiriz bu dünyada.
Alt sokakta var yaşlı bir çift. Tek oda kullanıyorlar o evi satayım?
Yalnız onlar ölene kadar beraber yasamaları lazım.
Yaşlı başlı insanları evlerinden atmayalım şimdi. Hee derse ki ekstra ücretini ödeyecem ben onları huzur evine koyarım sıkıntı yok 😂
Ya sen raad ol çözecem ben 😂
Sen bana güvenmiyor musun?
Biliyorum ama bak çözecem ya ben 😂
Sen şaapsana ver kankamın numarasını biz bi erkek erkeğe konuşalım hallederim o işi ben 😂
Şimdi çekinir senden rahat olamaz falan ben kankam için diyorum yoksa ben zaten rahatım 😂😂
Sen minnak dızzolarla takıl geri kalanı hallederim ben 😂
Keş para mı alacak evi ona göre gidip şimdiden ihtiyarların evine bi uğrayayım ben 😂
Yok yok dünyevi şeyler için cana yıkmak olmaz ya 😔
En fazla götürür otele bırakırım sabah ne halleri varsa görsünler 😂
Benim üst kat boş bak orayı verelim superReyis.
Hem bana komşu olur düşünsene rüya gibi ya 😂
O konuyu da halledecem ben bir kaç ay otursun zaten ev sahipleri kovar onu 😂
Ben her şeyi hallettim diyorum sana superReyis 😂
Bu arada her ne alırsa alsın şimdiden hayırlı ve bereketli olsun.
Huzur dolu bir yuva olsun kankama 🙏
Abla olmak kolay değil be superReyis. Hele ki erkek ablasıysan.
İnşallah 🙏 amin superReyis 🙏
İnanmadığım için hiç yapmadım.
Hiç yapmadım
Duymadım 🤔
Evet bazen😃
evren de senin mesajını bekliyordu
dönmüyor boşa deneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?