Ben bir erkek olarak kız gördüğümde onu kanatlı melek olarak görürüm o benim için çok özel olur o an her dakika ona bakarım çünkü büyülemiştir beni. O bi an gözlerini bana çevirir bende utancımdan kafamı çevirir başka yere bakarım o sonra işine dönünce tekrardan onu izlerim ve aşırı derece büyülenirim
Güncellemeler
+1 yıl
Lan cevap verim 🤣🤣
Bir erkek gözleriyle kız tespit ettiğinde ne düşünür?
Sonrasında tanışmak için bir adım atarsın ondan sonra büyü bozulur melek beklerken kara melek çıkar içinden, o saatten sonra uzaktan sevmeye başlarsın büyü bozulmasın diye
ben erkekleri anlıyorum tabiki mutlu olmak istiyo olabilirsiniz bu normal ama bunu hayat gayesi haline getirmeniz sinir bozucu bekar bir sürü insan var
Bu hayatı bir kere yaşayacam ve ölüp gidicem evlenmeden mi o çocuk sevincini yaşamadan mı öleyim sankı ölümsüzüz tabikide hayat gayesi yapacam hayat böyle ilerliyo
Siz kızlar için hayat kolay tuzunuz kuru tabi elimi atsam ellisi gıçıma sallasam yerlisi diyorsunuz.. Bizde öyle değil işin olcak güçlü olcan yoksa kimse sana bakmaz...
elimi sallasam ellisi gibi bişey herkesde söz konusu degıl ona bakarsan bunu yapabilicek erkeklerde var sana tavsiyem bu kafadan cikman cunku kızlar böyle kafada olanlara genelde tav olmuyo biraz kendine güven bi özgüvenli ol ezik takılırsan ezilirsin
Cidden öyle... ama kızları gòrünce ben böyle duygular hissediyorum sıradan bir insan olarak hissetmiyorum diğerlerini bilemem ben böyleyim... Kadınlar oksijen kaynağım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sonrasında tanışmak için bir adım atarsın ondan sonra büyü bozulur melek beklerken kara melek çıkar içinden, o saatten sonra uzaktan sevmeye başlarsın büyü bozulmasın diye
bir kız olarak umarım karşılaşmayız teşekkürler
Erkekleride anlayan biraz... Siz kızlar a erkekler sürekli yazıyor bize yazan yok.. Siz toksunuz biz açız...
Erkeklere kızlar yazmıyor veya çok nadir yazıyor. Oysaki Erkeklerin tüm gayesi bi çift bulmak...
Kızlar erkekleri bi baş belası olarak görüyor
Oysaki biz erkekler sadece mutlu olmak istiyoruz
Dikişip ıslak mendil gibi siz kızları kenara atmak değil.
ben erkekleri anlıyorum tabiki mutlu olmak istiyo olabilirsiniz bu normal ama bunu hayat gayesi haline getirmeniz sinir bozucu bekar bir sürü insan var
Bu hayatı bir kere yaşayacam ve ölüp gidicem evlenmeden mi o çocuk sevincini yaşamadan mı öleyim sankı ölümsüzüz tabikide hayat gayesi yapacam hayat böyle ilerliyo
Siz kızlar için hayat kolay tuzunuz kuru tabi elimi atsam ellisi gıçıma sallasam yerlisi diyorsunuz.. Bizde öyle değil işin olcak güçlü olcan yoksa kimse sana bakmaz...
Erkekleri anlayın artık sizin gibi değil erkekler. Erkekler ilişkilere daha zor başlıyor...
elimi sallasam ellisi gibi bişey herkesde söz konusu degıl ona bakarsan bunu yapabilicek erkeklerde var sana tavsiyem bu kafadan cikman cunku kızlar böyle kafada olanlara genelde tav olmuyo biraz kendine güven bi özgüvenli ol ezik takılırsan ezilirsin
Yok ben ezik hissetmiyom kendimi sadece ihtiyacım var. Bi kız şefkatine bi kız öpücüğüne
pekii bu şefkatli kız öpücüğü istediğini etrafındaki her kıza bu şekilde mi yansıtıyosun
Hayır tabiki ama biri öpsün artık...
1 tanesini öpsün ilkim olsun onu baştacım yaparım
inşallah bulursun ama bu kafayla zor
Çok istiyorum ama bildiğin gibi değil
ona ne şüphe zaten anladımmm
Bir kadın tarafından öpülmek dünyanın en güzel şeyi...
bilmiyorum daha önce denemedim
Bende hiç denemedim...
Ama bir kız tarafından sonsuza kadar öpülmek istiyorum... Kızlar saatlerce bakışmak ve öpüşmek
Bir kız istiyorum melek istiyorum yeter artıkkkkkk
Allah kurtarsın ne diyim ya
Bi kız kurtarabilir anca beni
burdan arkadaşın taliplerine sesleniyoruzz alın şunu ya
Bak gerçekten ben bi insanım ve çiftimi istiyorum onun beni sevmesini öpmesini istiyorum meleğimi istiyorum...
Aslında sende bir kızsın ve dolaylı yoldan benimle arkadaş olabilirsin... Yani senin guzel şevkatinle ve aşk kokunla mutluluk olabilir
yaş kaç senin abi bana 40 50 gibi geldin
24 yaşındayım
yorum yok ya ne diyim allah kurtarsın
Ya sende güzel meleksindir kesin. Burcun ne?
jsjsdjd yok abi ben zebaniyim
Ben seni yerim zebanim benimmm
Burcun ne seninnnnnnnnn
yok yeme istemez manyak
Burcunu söyler misin tamam saçma sapan konuştuğum için özür dilerim...
akrep abi mal mal konuşma lütfen
Yok konuşmam k. b hani küçük çocuk nasıl sevilirse bende kızları öyle seviyorum çocukça
Kızlar benim için bunları ifade ediyor 🥀🐞🌺🌻🌱🌿☘️🍀
ot ve böcekmi vaovv çok iyi
Sana göre ot bana göre oksijen... Kızların oluşu zaten bir oksijen
Yaşama sebebi... Kızların olması mutluluk sebebi oksijenlerim benimmmm
nxndhdhddj komiksin ya ne diyim
Cidden öyle... ama kızları gòrünce ben böyle duygular hissediyorum sıradan bir insan olarak hissetmiyorum diğerlerini bilemem ben böyleyim... Kadınlar oksijen kaynağım...
kadın da değil kadınlar bide vay arkadaş lükse bak
Onu o anlamda söylemedim ki kadınlara bakış açım anlamında dedim
anlıyorummm pekiii
Yani kadınlar güldür çicektir melektir herşeydir... Hayatın anlamı sebebidir
güzel düşünce inş bulursun meleğini
İnşallah bulurum (🥀🥀🥀🥀)
amin
İnşallah olur bir melek