Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz zırva yorumları kaldırıyorum. Bilginize.
Aslında Türk erkekleri dış görünüş olarak çirkin değildir de Arap Kürt ve Ermeniler gelince bulunduğumuz coğrafyalara o dış güzelliği mahvoldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaşe mühür nerde altına atalım imza falan
Rastgele bir yere at mührünü.
😄😄
Gördüğüm en haklı yazı ve soru
Benim gözlemim bu ondan sonra diyorlar Recep İvedik ten de bilirsin bu kıroları böyle siz kızlara karşı kaba saba böyle. Kızlardan da bu arada bir kısmının Kürt Ermeni ve Araplar yüzünden tipi kezban burjuva gibi.
Gördüğüm en egoist en narsist muameleyi de senden gördüm ama konu erkekler oldu mu alkışlar gırgır şamata kızlar oldu mu hemen bir egoist tavırlar.
Ne diyim yani niye triplere girdin
@pesimistbiriydi Arkadaşın yarası var gocunuyor herhalde. Profil resmindeki eminim böyle değil. Annesinden başka kimse onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyor. Yazık.
Yürüyecek olsam yüz defa yürürdüm. Doğruları söylemek kimsenin ağırına gitmesin.
Ciddiyim hiç biley anlamadkm ben sadece sorunu beüendim bana niye kızıyon
Uzun süre cevap vermeyenler genelde egosundan cevap vermiyor o yüzden de ön yargılı olmuş olabilirim kb
Uygulama bende yüklü değil bildirim gelmiyo
Tekrardan kb ön yargılı olduğumdan dolayı
Boş ver bende anlamadkm hksvmsm
Kanka orta doğu işte ne beklersin
Sen de hırlı değilsin ama
Hırlı ne demek
Olum eminim senin manitan olduğunda kendini üstün tutacaksın. Erkek dünyasının genel olarak sağı solu belli olmuyor
Yok kanka kadınlara karşı aksine kibar centilmenim asla öyle yapmam önyargı iyi değil 😂
@polestar11 den ve diğer mavili abazandan da demek istediğimi anladığını umuyorum. Genel olarak maalesef böyle.
İmzalıyorum ✍️✍️
Tamam benim de g*tüm döşüm kıllı kabul ediyorum ama karakteristik olarak bunlar gibi de değilim.
Siz kızlar kibrinize erkekler de arzularına yenik düştü. Gerçekten de ne cins olduğunuz belli değil.
Beni katma
Kibrine yenik düşmediğin için mi yazmadın?
Kibirle alakası yok her gorusun cevabına nasıl cevap yazayım ya
O kadar bildirimden onu mu gorcem