#Benim için küçük, insanlık için büyük bir adım diyerek Aya ayak bastı Neil Armstrong evet fakat bu insanlığın genel başarılarına kıyas edildiğinde, insanlık için küçük, Armstrong için büyük bir adım olduğunu savunuyorum ben, sen ne dersin?
Bence doğru söylemiş çünkü bu bir insandan daha büyük bir şey olduğu için yani mesela sonuç olarak insanlar bir gün ölebilir ama tarihi o olayı ya da buluşu hep hatırlar bu yüzden de benim için küçük demiştir. çünkü yani aslında insanlar için çok büyük bir adımdı yani ilk kez aya gidiliyor ilk kez uzaya çaıkılı9yor. ama düşündüğümüz zaman iki söz de bana çok mantıklı geldi açıkçası.
Senin dediğin söz de çok mantıklı abla yani insanlık için de aslında o kadar buluş içinden küçük denebilir ve belki de bir daha mesela öyle bir deneyimi yaşayamayacağı için de benim için büyük bir adım demesi lazımdı. :D yani bilmiyorum karışık geldi
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sence, Neil Armstrong' un sözü mantıklı mı asıl "Benim için büyük, insanlık için küçük bir adım" demesi gerekmez miydi, ne dersin?