Namus bekçisi nedir?

Ben bunun anlamını kavrayamadim galiba ya da yanlış biliyorum şimdi sitede kızın biri sevgilimles şunu bunu yaptım diyor adamın biride kardeşim bu yolları bırakıp doğru yola yonel istersen diyor hemen herkes kulhan. beyi oluyor yahu arkadaş adam küfür mü ediyor yoksa hakaret mi ediyor burada aileniz acaba bu durumu bilse kahrolmaz mı diyor vay efendim sen nasıl böyle dersin diyor burada kimse anne babasına kötü olmak istemez öyle değil mi mahşer zamanında sizin o basit gördüğünüz şeylerden anne babanizda sorumlu olacak kim ana babasına ateşi layık görüyor ki kıyamet alemetlerinden biride zinalarin artması buda artık normal karşılandı çok yazık biz seviyoruz diyorlar kenara çıkıyorlar o sevdiginiz insanla ellerinizi ateşe tutsaniz bakalım ne kadar dayanacaksiniz merak ediyorum kısa bir hikaye var bununla ilgili anlatmak istiyorum duyunca bende etkilendim peygamber efendimiz zamaninda bir sahabi yolds giderken kadının biri adamı çağırır adam gider kadın adamdan yardım ister ve adamı içeri alır kadın adama benimle beraber ol der adam kabul etmez kadın eger kabul etmez isen bana saldırıyor diye bagiririm der adam ne yapacağını bilemez ve tuvalete gidip geleceğini söyler adam burayı özür dileyerek söylüyorum dışkı sını kollarına sürüyor ve kadının karşısına o şekilde çıkınca kadın bunu evden kovuyor adam yolda efendimizi görür ve efendim ben abdest alıp geliyorum der temizlenir ve gelir durumu anlatır efendimize sonra adam günü gelir ölür ve onun bedeni o kadar güzel kokmaya başlamış ki bütün şehire yayılmış herşey neden basit geliyor bu insanlara anlamıyorum
Namus bekçisi nedir?